a se vam to zdi normalno :S
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Akvamarin napisal/-a:Vcasih se sprasujem, ce je to mogoce isti tip, ki krozi in nateguje babe!
ne v bistvu samo nobena baba ne vpraša tipa če si želi resno zvezo pred seksom ampak vse to sprašujejo po seksu... in pol vse mislijo da jih je prasec sm izkoristil.
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
Nesanica napisal/-a:Akvamarin napisal/-a:Vcasih se sprasujem, ce je to mogoce isti tip, ki krozi in nateguje babe!
ne v bistvu samo nobena baba ne vpraša tipa če si želi resno zvezo pred seksom ampak vse to sprašujejo po seksu... in pol vse mislijo da jih je prasec sm izkoristil.
ni ravno tako, jaz nobenega ne obtožujem izmed teh dveh. to sem že napisala. želela sem le mnenje vas, ki boste to prebrali. vem pa sama, da sem naredila napako. s temi fanti sem jaz drugače v dobrih odnosih.
morda pa svoje življenje res preveč načrtujem. vem da moram sebe spremeniti, ker opažam, da to nisem več jaz. ko bom dojela kaj si res želim, ko bom prišla nazaj v svoje stare tire, verjamem, da bom takrat postala nazaj zanimiva na tisti, pravi način.
- najobbb
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2011
- Kraj: obala
AtomicKitty napisal/-a:maniac napisal/-a:preveč si "desperate". še vse ženske, ki jih poznam in si blazno želijo zveze, biti ljubljene ipd., so bile razočarane. jebiga, noben ok tip si ne želi v resno zvezo s pijavko.
me pa resno zanima, zakaj si tako zelo želiš v zvezo?
hm ... ker preprosto počasi že pogrešam ta občutek, da bi imela nekoga ob sebi in se stisnila k njemu. v bistvu sem samska že precej časa, pred tem sem pa imela 3 resne zveze. vedno več mojih prijateljev je v zvezah, in počasi ostajam sama. več dejavnikov je. niti sama nevem, kater me najbolj mori. problem je, ker sem veliko fantov zavrnila že samo, ko so me hoteli spoznat. pri teh dveh, ki so bili meni všeč pa sem naredila napako.
hm.... jst po eni strani razumem po drugi pa ne..... konec konec punca je vrat ne glava allora ona izbira, koga če met....
drugo pa resen ali ne resen kak je ali ne.. hm... kolikor sam vidim pa tudi meni pravijo kao "preveč resen za svoja leta" dejstvo je da vsak nosi za sabo "drvo" mal grdo rečeno j... ga ... pač preteklost sedanjost ali prihodnost to simbolizira. Dokler to ni razščičeno pri sebi in pri osebi katera te zanima itd... Sam opazam s katerokoli se zapletem pa pride do sex ali poljuba vedno je drugi dan čas streznitve, tipo ... ma veš jst še zmeraj čutim želim ne vem kaj biviši uni tretji.. itd.. zal pa to izvem ne tisti dan ko spoznaš ali se zapleteš v nekaj recimo tako...
tako da sam sam obral dal povej dikretno kar misliš kar želiš da pol ne bo tisto ma veš da ..... hm... drugače pa ne poznam vsaj kolikor spoznavam punc 25+ pa singel mogoče je obala res premajhna vendar.... ali pa vse tiste ki so singel.... pa recimo vejo kar čejo želijo itd... grejo ko vroče zemljice. Za ostale pokrajine SLO pa ne vem nisem se zal še zapletel s nobeno kaj resenega....
tako kot sama ugotavljaš izbiraš sama allora kdaj požiri svojo željo pa poglej oz. vzami dodatnih 20 s da govoriš kaj ne samo rečt ni všeč čav ljudje znajo presentit pa če ne izgleda kot "brad pitt"
aja pa še ena cvetka moja mama zelo liberalna je predlagala končaj s ven tuš party itd... probaj s literarnimi krožki ja noo hm.. tudi to bo treba je kriza...
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
najobbb napisal/-a:AtomicKitty napisal/-a:maniac napisal/-a:preveč si "desperate". še vse ženske, ki jih poznam in si blazno želijo zveze, biti ljubljene ipd., so bile razočarane. jebiga, noben ok tip si ne želi v resno zvezo s pijavko.
hm ... ker preprosto počasi že pogrešam ta občutek, da bi imela nekoga ob sebi in se stisnila k njemu. v bistvu sem samska že precej časa, pred tem sem pa imela 3 resne zveze. vedno več mojih prijateljev je v zvezah, in počasi ostajam sama. več dejavnikov je. niti sama nevem, kater me najbolj mori. problem je, ker sem veliko fantov zavrnila že samo, ko so me hoteli spoznat. pri teh dveh, ki so bili meni všeč pa sem naredila napako.
hm.... jst po eni strani razumem po drugi pa ne..... konec konec punca je vrat ne glava allora ona izbira, koga če met....
drugo pa resen ali ne resen kak je ali ne.. hm... kolikor sam vidim pa tudi meni pravijo kao "preveč resen za svoja leta" dejstvo je da vsak nosi za sabo "drvo" mal grdo rečeno j... ga ... pač preteklost sedanjost ali prihodnost to simbolizira. Dokler to ni razščičeno pri sebi in pri osebi katera te zanima itd... Sam opazam s katerokoli se zapletem pa pride do sex ali poljuba vedno je drugi dan čas streznitve, tipo ... ma veš jst še zmeraj čutim želim ne vem kaj biviši uni tretji.. itd.. zal pa to izvem ne tisti dan ko spoznaš ali se zapleteš v nekaj recimo tako...
tako da sam sam obral dal povej dikretno kar misliš kar želiš da pol ne bo tisto ma veš da ..... hm... drugače pa ne poznam vsaj kolikor spoznavam punc 25+ pa singel mogoče je obala res premajhna vendar.... ali pa vse tiste ki so singel.... pa recimo vejo kar čejo želijo itd... grejo ko vroče zemljice. Za ostale pokrajine SLO pa ne vem nisem se zal še zapletel s nobeno kaj resenega....
tako kot sama ugotavljaš izbiraš sama allora kdaj požiri svojo željo pa poglej oz. vzami dodatnih 20 s da govoriš kaj ne samo rečt ni všeč čav ljudje znajo presentit pa če ne izgleda kot "brad pitt"
aja pa še ena cvetka moja mama zelo liberalna je predlagala končaj s ven tuš party itd... probaj s literarnimi krožki ja noo hm.. tudi to bo treba je kriza...
se te trudim razumet ampak določenih napisanih stvari ne kapiram povsem.
sploh kakšni tuš partyi??
- najobbb
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2011
- Kraj: obala
AtomicKitty napisal/-a:najobbb napisal/-a:AtomicKitty napisal/-a:maniac napisal/-a:preveč si "desperate". še vse ženske, ki jih poznam in si blazno želijo zveze, biti ljubljene ipd., so bile razočarane. jebiga, noben ok tip si ne želi v resno zvezo s pijavko.
se te trudim razumet ampak določenih napisanih stvari ne kapiram povsem.
sploh kakšni tuš partyi??
hm... se opravičujem moji primorščini kot vidim si tudi sama tako da....
to sem mislil kraj kje bi srečal spoznaval nove ljudji ne pa navedem pač kam grem.. tuš "party" pa zato kadar se dogaja kaj, je bolj tako kaka limonado dobiš to pa je... pač premlado bi rekel....
kar pa ne razumeš mi pa citiraj bom probal bolje pojasnit svoje videnje oz. mišlenje..
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Nesanica napisal/-a:
Tipi smo ful odkriti pr tem, kaj v resnici hočemo.
Druga stvar je, da ženske te znake ob tipu, ki vam je všeč, enotavno spregledate in brez krčmarja računate, da bo kr zveza.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]