A še obstajajo moški

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 20. Jun. 2008 22:18

Res je vse manj pravih moških. Mislim, da je ze to kriva vzgoja, ki dela mamine sinčke.
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 20. Jun. 2008 22:56

jst sm tud mela take pomisleke d ne bom dobila tacga tipa k bi ga lahko mela brezpogojno rada in d bom kr samska ostala... in potem sm si rekla: ko jih jeb*, jst bom hodila žurat zarad sebe, svojih frendic in ne zato d si najdm tipa...lih sm se začela dobro in udobno počutt v samskem življenju k me je presenetu princ na "belem konju". Je točno to in še več kr sm si želela od tipa.

nauk "zgodbe": ko ga boš najmanj iskala bo kr sam pršou. :wink:
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 20. Jun. 2008 22:58

Nazadnje, ko sem šel na WC sem imel luleka...torej sem moški...in ker sem misleče bitje, obstajam (po Parmenidovo). :D
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 20. Jun. 2008 23:03

^^
Bravo zate! :zustimm:
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 20. Jun. 2008 23:06

Luleke imajo, fantki, moški, mamini sinčki ...

Mi govorimo o moškem z vsemi lastnostmi, ki naj bi jih moški imel.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 20. Jun. 2008 23:07

ženska napisal/-a:Luleke imajo, fantki, moški, mamini sinčki ...

Mi govorimo o moškem z vsemi lastnostmi, ki naj bi jih moški imel.

Pol mam pa tiča, rigam in prdim...ok...sem tip.
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 20. Jun. 2008 23:13

Nisem brala čist vsega ampak OK bom mičken komentirala.
JA jst bi rekla, da je nekaj narobe s tabo in tvojo precepcijo sebe kot pa tudi drugih.
Zakaj?
Ker ne moreš živeti sama s sabo brez nekega drugega človeka. Človek, ki ni zadovoljen s sabo zato, ker nima tipa, pač nima najboljše samopodobe (pa brez zamere).

Tako, da punca mal lepši pogled na svet in druge, pa bodo tudi drugi tebe začeli drugače dojemati, ker boš oddajala popolnoma drugačne vibracije.

Ker če mene kaj odbija na tipih je to tist občutek obupanosti, ko vidiš, da nekdo v tebi išče samo in izključno potencialnega partnerja, ne vidi pa vsega drugega, kar bi utegnil pomeniti.
:)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 21. Jun. 2008 7:47

Mnja. Jaz pa ne razumem tistih, ki pravijo oz. pravite, da ženska mora znižati kriterije, če ne želi ostati samska na veke vekov. :gruebel: Zakaj že? Zato, da bo potem našla nekoga, ki bo sicer simpatičen in "za silo dober", v najboljšem primeru se bosta celo enkratno razumela, a ne bo tistih metuljčkov v trebuhu in medsebojne privlačnosti? Slednje je pomembno, pa recite kar hočete, kajti ravno tile (za nekatere pocukrani) metuljčki so uvertura v zaljubljenost, ki nato sčasoma preraste v ljubezen. Če tega ni na začetku, je več kot očitno, da ste zgrešili že pri štartu. In ravno zaradi te "luknje" v odnosu se nekateri po več letih zveze razidejo, ker se eden drugega naveličajo in spoznajo, da je šlo le za navezanost. Je pač treba gledati tudi na svoja hotenja, želje, potrebe. Ne rečem, da ni treba stopiti z oblakov, če nekdo govori samo o g. Popolnem, ampak če pa imaš neke zastavljene kriterije, pa to ne pomeni nič slabega, prej plus za osebo, ki ima očitno samospoštovanje na nivoju. :wink:
Glede dotičnega primera iskanja idealnega (v posameznih očeh, se razume, ni mišljeno kot popolnega) moškega - nekih univerzalnih napotkov tukaj ni. Obstajata samo dve možnosti: upati, da se bo od nikoder in sredi ničesar pojavil nekdo, ki ti bo zmešal glavo ali hop v akcijo (pa s tem zdaj ne mislim striktnega iskanja žrebca kot je to počela tista britanska novinarka na kanalu A, če se je še spomnite, kako si je določila termin do kdaj ga mora najti :eek: :?). Tale akcija je mišljena kot aktivno preživljanje prostega časa, kjer lahko spoznaš veliko različnih ljudi in s čimer se ti tudi povečajo možnosti, da hitreje najdeš sorodno dušo. Več poznanstev boš imela, več možnosti se bo odprlo za kaj konkretnejšega. Za začetek pa ti svetujem samo to, da se kljub vsemu ne prenagliš in ne daješ očitnih znakov, da iščeš tipa. Pretvarjaj se, da je fino in zabavno biti samska ter da se mora tisti Pravi potruditi, da te bo ujel. Preprosto se zabavaj s prijatelji in potencialne kandidate za kaj več bo kar vleklo v tvojo družbo. Preverjen "recept". :wink:
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 21. Jun. 2008 9:01

.....
Zadnjič spremenil Atena13, dne 05. Dec. 2009 12:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 21. Jun. 2008 9:31

Tamala mrha, jst se čist strinjam s tabo. Na živce mi grejo ženske k morjo nujno najdt tipa sam zato da ne bojo samske! :roll: Jst tega ne razumem. Mene more enostavno neki zadet! :freak: Če je sam tko simpatičen, to ni to...neki pogrešam. More ti dat filing da si čist nora na njega, da se ti meša, da bi bla rada vsako sekundo z njim, da si ga želiš... :freude: Sej razlika med prjatlom in tipom je pa najrbž v tem, al kako? :gruebel:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 21. Jun. 2008 9:35

Atena13 napisal/-a:Univerzum pošlji v moje življenje moškega, ki ne bo prdel,
po pivu nikoli smrdel,
vedno bo čist in dišeč,
mu moje potrebe ne bodo odveč.
Spolno me zadovoljil,
kadarkoli me bo zasrbela,
si klobase bo zaželela.
Prenašal moje razpoloženje dan na dan,
nikoli se ne bo pritoževal,
smejal se bo vedno,
mu kile moje bodo všeč izredno itd. :D

:respekt: Kdor zna zna :respekt:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 21. Jun. 2008 9:38

Hvala, hvala.... :D
spelca112
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a spelca112 » 21. Jun. 2008 9:39

ŽAl so nekateri moški/fantje re mamini sinčki, se strinjam ja.

ryu10kyu mislim, da žal ni vse v izgledu, da je temen, visok...ampak zame mora biti neka simpatija, privlačnost. No ne zanikam, da so mi všeč temni moški in visoki, vendar si ne zbiram poški po teh dveh kriterijah. Pa tudi princa na belem konju ne čakam, saj zdi se mi.
A zahtevam preveč, če bi se hotla pač z moški ujeti, se z njim smejati, športati in da enostavno imeti rada?? al se bom pač morala celo življenje pretvarjati in igrati?? Pretvarjati in igrati pa žal ne znam...

Lp, S.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 21. Jun. 2008 10:04

Tamala_mrha napisal/-a:Mnja. Jaz pa ne razumem tistih, ki pravijo oz. pravite, da ženska mora znižati kriterije, če ne želi ostati samska na veke vekov. :gruebel: Zakaj že? Zato, da bo potem našla nekoga, ki bo sicer simpatičen in "za silo dober", v najboljšem primeru se bosta celo enkratno razumela, a ne bo tistih metuljčkov v trebuhu in medsebojne privlačnosti?

Ja, Tamala_mrha. Se strinjam z vsemi besedami, kljub temu, da sem tudi sama izjavila tisto o previsokih kriterijih. Vendar gredo nekatere ženske v strog ekstrem o tem, da imajo popolno izoblikovano podobo o tem, kakšen mora biti njihov moški - brez dlake na trebuhu, z belimi zobmi, z očetovskim čutom in s tem, da si ti njihov center življenja. Pa žal ne gre tako v tem današnjem času. Priznam, sama nikoli nisem imela posebej izoblikovanih kriterijev, ampak dobila sem čudovitega fanta, ki bi si ga verjetno želela vsaka. Ni ne vem kakšen lepotec, ima (karakterne) napake, nikoli nisem o njem razmišljala, da bi bil moj fant, vendar, ko sem dopustila možnost in sem o njem začela razmišljat, kot o svojem potencialnem fantu - ja, me je zadelo prav tako, kot vsako, ki se brezglavo zaljubi. Samo do te "metuljčkaste" faze je treba prit. Hočem povedat to, da če nimaš postavljenih kriterijev, to še ne pomeni, da si in moraš biti zadovoljen z vsakim, ki se ti ponudi. Samo z neke "višje" perspektive lahko začneš gledat.
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 21. Jun. 2008 10:05

Tko kot je ena tukej že napisala... bolj se boš trudila slabše bo. Ko boš najmanj pričakovala bo prišel :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov