A še obstajajo moški
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Se podpišem. Ampak to je treba znat tudi cenit. Vedeti je treba kaj imaš pred sabo (oz v ustih) in to tudi okusiti. Katastrofalno se mi je zdelo, ko je Victoria B. s svojimi kolegicami začela "party" s tremi steklenicami dom Perignona ... Heh, če niso vedele kaj pijejo, bi bilo vseeno če bi pile neko peneče vino iz prvega EuroSpina ...
Vsak hod - novo vino. Edino pravilno; le na ta način hrana dobi svoj pravi okus.
pap*

Vsak hod - novo vino. Edino pravilno; le na ta način hrana dobi svoj pravi okus.
pap*
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Najbrž smo že hudo OT tko da sam še tole z moje strani. Js sm vedno misla, da paše k ribam belo vino. V Sushi mami so nama pa z mojim priporočili rdeče (ok no, ni navadna riba sam vseen). Sm bla
ampak ni panike, sm probala in je ql.
Potem bi za DrFreuda rekla da je klasik v pomenu tip s stilom (pa ne mislim oblačenja
). No takih ni več velik, moj me tud rad pelje tkole vn ampak sva večinoma med pari srednjih let.
Da ne bom čist OT, tud js opažam pomanjkanje nekih tipov k so boyfriend material. Pred parimi dnevi mi je en kolega razložu, da je mlad in se pač ne namerava odrečt "zabavi" pri 23ih letih. Da se mu trenutno pač ne da vs čas ukvarjat z žensko, pazit kaj bo reku pa kaj bo nardil. Vsaj odkrit je no

Potem bi za DrFreuda rekla da je klasik v pomenu tip s stilom (pa ne mislim oblačenja

Da ne bom čist OT, tud js opažam pomanjkanje nekih tipov k so boyfriend material. Pred parimi dnevi mi je en kolega razložu, da je mlad in se pač ne namerava odrečt "zabavi" pri 23ih letih. Da se mu trenutno pač ne da vs čas ukvarjat z žensko, pazit kaj bo reku pa kaj bo nardil. Vsaj odkrit je no

-
DrFreud - Komunikatorka
Lorelai20 napisal/-a:V Sushi mami so nama pa z mojim priporočili rdeče (ok no, ni navadna riba sam vseen). Sm blaampak ni panike, sm probala in je ql.
Saj gre. Moet&Chandon šampanjec (mislim, da letnik '88 ampak nisem ziher), kljub temu da je peneče vino in kljub temu, da je belo vino paše celo k rdečemu mesu divjačine. Ampak to so tudi že cene "v oblakih" ...

Lorelai20 napisal/-a:Potem bi za DrFreuda rekla da je klasik v pomenu tip s stilom (pa ne mislim oblačenja).
Tudi s takim je težko živet ... Jaz ne jem nikjer, kjer ne ponujajo vegetarianske hrane in ne jem nikjer, kjer ponujajo "fast food". Sedaj si pa predstavljaj kako je punci, če se ji ne da zavit včasih tudi 10km "s poti", da greva jest. Ampak moji to ni problem

Lorelai20 napisal/-a:je mlad in se pač ne namerava odrečt "zabavi" pri 23ih letih. Da se mu trenutno pač ne da vs čas ukvarjat z žensko, pazit kaj bo reku pa kaj bo nardil. Vsaj odkrit je no
Mah, takšne maš tudi punce ... le s to razliko, da si one (ve) večkrat zaželite romantike, dotikov ... občutka "ljubiti in biti ljubljen" ...
pap*
-
Temida - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Dolenjska
Mislm, kaj ti pa manjka ker si sama?spelca112 napisal/-a:POzdravljeni.
Imam en velik problem, sem že samska eno leto in pol. in enostavno ne zdržim več biti sama. Nobenega normalnega tipa zame ni!!!!!!!!!!!!! Lahko tipa spoznam na žurki, pa nič. Lahko grem ven preko neta, nič. JAz več res ne vem kaj naj počnem...včasih imam občutek, da bom ostala kr sama. Pa se potem počutim tak grozno osamljeno, da mi je kriza. POtem si pa mislim, da je moje razmišljanje grozno, da človek ful ne zna ceniti stvari, ki jih ima. ŽAl je tako.
resno sem se začela spraševati ali bom najdla kje tipa, ki bo zame pravi. NO saj vem da morajo biti kom promisi in to. vendar....
S.

-
DrFreud - Komunikatorka
Temida napisal/-a:Mislm, kaj ti pa manjka ker si sama?spelca112 napisal/-a:POzdravljeni.
Imam en velik problem, sem že samska eno leto in pol. in enostavno ne zdržim več biti sama. Nobenega normalnega tipa zame ni!!!!!!!!!!!!! Lahko tipa spoznam na žurki, pa nič. Lahko grem ven preko neta, nič. JAz več res ne vem kaj naj počnem...včasih imam občutek, da bom ostala kr sama. Pa se potem počutim tak grozno osamljeno, da mi je kriza. POtem si pa mislim, da je moje razmišljanje grozno, da človek ful ne zna ceniti stvari, ki jih ima. ŽAl je tako.
resno sem se začela spraševati ali bom najdla kje tipa, ki bo zame pravi. NO saj vem da morajo biti kom promisi in to. vendar....
S.Lahko se pa pač psredotočiš na druge reči v lajfu in nehaš polagat vso pozornost samo na to.
Saj verjetno je ne ... problem je verjetno v tem, ker ji to občasno precej manjka ... In takrat verjetno ni lahko preusmeriti misli ...
pap*
-
Temida - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Dolenjska
Možno, ja. Sama se takrat lotim na hitro nečesa, karkoli pač, da preusmerim misli. In mi kar uspeva, ker verjetno bi se v nasprotnem čisto predala temu filingu in bi postala zrela za v norišnico.DrFreud napisal/-a:Temida napisal/-a:Mislm, kaj ti pa manjka ker si sama?spelca112 napisal/-a:POzdravljeni.
S.Lahko se pa pač psredotočiš na druge reči v lajfu in nehaš polagat vso pozornost samo na to.
Saj verjetno je ne ... problem je verjetno v tem, ker ji to občasno precej manjka ... In takrat verjetno ni lahko preusmeriti misli ...
pap*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov