A še obstajajo moški
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 114 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
resen napisal/-a:Sem ti poslal ZS, da ne bo tukaj toliko Off topica
Nope, po mojem ne bosta seksala.

-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
densy napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:resen napisal/-a:Sem ti poslal ZS, da ne bo tukaj toliko Off topica
Nope, po mojem ne bosta seksala.
ne to ni zarad seksa. on išče resno zvezo ()
Hja, sej res...vsak pošten tip, ki išče resno zvezo gre na forum, kjer prevladujejo ženske in jamra, da je nežen in oh in sploh, da bi z lahkoto seksal, ampak ne...njemu je za resno zvezo! Ja...tako delajo resni fantje.

-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
No, saj nežnih tipov je kar precej, tako da ni čudno, da se vsake toliko najde tudi kateri na forumu
Sicer malo pozno, ampak vseeno - mi je pa zanimiv naslov te teme ... "A še obstajajo moški". Odgovor je preprost - obstajajo. Mislim pa, da ni toliko problem v moških "ki bodo", ampak bolj v moških "ki so bili"
pap*
PS. Nežen sem tudi jaz - baje

Sicer malo pozno, ampak vseeno - mi je pa zanimiv naslov te teme ... "A še obstajajo moški". Odgovor je preprost - obstajajo. Mislim pa, da ni toliko problem v moških "ki bodo", ampak bolj v moških "ki so bili"

pap*
PS. Nežen sem tudi jaz - baje

-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Tole je letelo predvsem na to, ker sem že (pre)večkrat slišal, da dekle ne najde "pravega" tipa: če je iskrica pri njej, te iskrice ni pri njem in obratno.
In menim, da je največji problem teh deklet v tem, ker so še vedno (pa čeprav že zelo "globoko") do neke mere "obremenjene" s prejšnjim tipom (kar je še poudarjeno, če je imela le enega tipa s katerim je bila dalj časa). Torej - ni problem v tipih, "ki bodo" (torej tipih, ki se sedaj "motajo" okoli nje ali ona okoli njih), ampak v tipih, "ki so bili" (torej tipih, s katerimi so bile v zvezi, pa jih še niso v 101% prebolele).
S tega stališča žal ne vem na kaj se nanaša vprašanje "Kje se ahajaš ti?" ... Vprašaj drugače ...
pap*
In menim, da je največji problem teh deklet v tem, ker so še vedno (pa čeprav že zelo "globoko") do neke mere "obremenjene" s prejšnjim tipom (kar je še poudarjeno, če je imela le enega tipa s katerim je bila dalj časa). Torej - ni problem v tipih, "ki bodo" (torej tipih, ki se sedaj "motajo" okoli nje ali ona okoli njih), ampak v tipih, "ki so bili" (torej tipih, s katerimi so bile v zvezi, pa jih še niso v 101% prebolele).
S tega stališča žal ne vem na kaj se nanaša vprašanje "Kje se ahajaš ti?" ... Vprašaj drugače ...

pap*
Prvi neprebran prispevek • 114 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov