A še obstajajo moški

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

spelca112
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a spelca112 » 22. Jun. 2008 19:35

ryu10kyu, hja malo sem razmišljala o tvojem postu, ki si mi ga napisal. Kr v marsikaterem stavku sem se najdla, žal. NO mogoče je problem tudi v tem, da sem jaz na začetku, ko fanta spoznam, sem relativno hladna ženska. S tem ko sem hladna na nek način tudi obijem moškega, no ne vem mogoče je to neke vrste obrambni mehanizem. Saj kdo se zaveda problema, ga zna tudi rešiti. Dejstvo je, da sem vedno dobila kr sem hotla, no saj večino...mogoče iščem preveč idealno, superiorno ljubezen, ki je verjetno ni. PA saj bi bila zadovoljna z povprečnim moškim, itak da...samo kaj ko si vedno najdem nek beden razlog zakaj, pa jaz z tem moškim ne imela zveze...

No da poudarim, še enkrat TOnja, da ne spadam med ženske,ki bi nujno morale imeti tipa, ker če bi spada med nje, bi ga definitivno imela.

Lp. S.
resen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a resen » 22. Jun. 2008 19:42

spelca112 napisal/-a:POzdravljeni.

Imam en velik problem, sem že samska eno leto in pol. in enostavno ne zdržim več biti sama. Nobenega normalnega tipa zame ni!!!!!!!!!!!!! Lahko tipa spoznam na žurki, pa nič. Lahko grem ven preko neta, nič. JAz več res ne vem kaj naj počnem...včasih imam občutek, da bom ostala kr sama. Pa se potem počutim tak grozno osamljeno, da mi je kriza. POtem si pa mislim, da je moje razmišljanje grozno, da človek ful ne zna ceniti stvari, ki jih ima. ŽAl je tako.

resno sem se začela spraševati ali bom najdla kje tipa, ki bo zame pravi. NO saj vem da morajo biti kom promisi in to. vendar....

S.

So mi linkali temo in kot zgleda imama podoben problem, jaz tudi ne najdem nobene primerne punce :roll:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 22. Jun. 2008 19:45

spelca112 napisal/-a:
No da poudarim, še enkrat TOnja, da ne spadam med ženske,ki bi nujno morale imeti tipa, ker če bi spada med nje, bi ga definitivno imela.

Lp. S.

Pupa...
Tvoja tema je primerna, da vse vprašam to, kar meni ni jasno. Ne samo tebe. Ti si pač samo odprla temo in zato mogoče vse to "leti bl na tebe". Ampak so moje besede čisto posplošene in me zanima mišljenje vsake/ga, ki razmišlja tak ko sem napisala. Ne direkt tvoje mišljenje.
spelca112
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a spelca112 » 22. Jun. 2008 19:50

Resen, tudi meni so likari tvoj post. :)

Že najdel svojo princeso???
resen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a resen » 22. Jun. 2008 19:52

Ne. A še obstajajo sploh princese? :D
spelca112
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a spelca112 » 22. Jun. 2008 19:58

MAlo se hecam...princes žal ni kot ni princev.

Ah, pa kaj bom jaz govorila o princesah in princih... jaz bi rada samo za začetek metuljčke...
resen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a resen » 22. Jun. 2008 20:04

You read my mind? :) hehe
spelca112
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a spelca112 » 22. Jun. 2008 20:08

hja, nisem vedla, da imam telepatske sposobnosti. Definitivno ni slaba lastnost. Tukaj postaja prav zanimivo....

In kako to da ni nobena za resno zvezo?? Pa ponavadi imamo ženske take probleme in ne moški...
resen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a resen » 22. Jun. 2008 20:17

Ja očitno sem jaz one of the freaks, ki je ugotovil kako je resna zveza lepa in mi zdaj konkretno manjka. Punc pa primanjkuje resnih ja :? Pač mi je brezveze, ko ti že skoraj v štartu reče, da je rada na easy in podobno..
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 22. Jun. 2008 20:30

resen napisal/-a:Ja očitno sem jaz one of the freaks, ki je ugotovil kako je resna zveza lepa in mi zdaj konkretno manjka. Punc pa primanjkuje resnih ja :? Pač mi je brezveze, ko ti že skoraj v štartu reče, da je rada na easy in podobno..

Oh pa nehajte že s tem jamranjem in obupavanjem, da ne obstaja več nobena vrsta resnih ljudi :roll: (ha, če je sploh že kdaj obstajala). Prav smešno patetično se že tole vse sliši. Raje poglejte malo naokrog, ne pa da se v neskončnost ukvarjate s tem vprašanjem.
spelca112
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a spelca112 » 22. Jun. 2008 20:34

A ti si bil predkratkim razočaran??? al kako??
resen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a resen » 22. Jun. 2008 20:37

Sem jo že prebolel, samo pač pogrešam resno zvezo...
spelca112
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a spelca112 » 22. Jun. 2008 20:40

hmmm, glej pridejo vzponi in padci. M0ogoče pač je to sedaj pač padec. Sicer pa bo boljše. KOliko pa si ti star če ni skrivnost???
resen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a resen » 22. Jun. 2008 20:42

Saj sem napisal, da sem v 32 letu, torej še zaenkrat 22 :) Ti pa 25?
spelca112
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a spelca112 » 22. Jun. 2008 20:46

jp, zaenkrat še 25.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: haley