a je danes morala res že čist na psu?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 26. Okt. 2008 20:14

Jah, komu lahko sploh še dandanes zaupamo, če je večini samoumevno da se partner "goni naokrog"... :?

Jz pa zasedeni moški? no go... Včeraj smo bliu zunej, pa mi je ogaben (obnašanje mislim... izgled je kul) skor 30 letik ki ma doma otroka in nosečo punco težil da naj grem seksat z njim, ker sem ziher ful potrebna ker nimam fanta doma... Sem čudna ker se mi zdi to ogabno in nemoralno?

*frisko* ; ugotavljaš da si sama in vsi okrog tebe brez morale? Razmisli če želiš celo življenje živet s takim prepričanjem, ali se želiš mogče kdaj 100% zanest na koga? Če si bla kdaj v preteklosti razočarana, še ne pomeni da so vsi ljudje isti. Jaz tut opažam da čim več ljudi brezbrižno vara in skače v tuje postle med tem ko so v zvezi, obstajajo pa tut taki (upam) ki znajo funkcionirat normalno.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 26. Okt. 2008 20:41

se mi ne da vsakega posta posebej kopirat, pa bom kr vse skupej napisala ... torej ja, vem da je moje početje ogabno in delam nepotrebno "štalo" v življenju teh dveh fantov ... in ravn zarad tega em odprla to temo, ker mi nekak ne gre v glavo, da mi je kljub temu, da se zavedam, da sem prasica, gladko malo vseeno za vse skupaj. vem, kako bi se počutili dekleti, če bi izvedeli za početje vojih fantov (hja, vejrjetno nisem edina, s katero ta dva dečka varata svoji partnerki), ker sem bila sama prevarana. mogoče je problem lih v tem, kokr je rekla tysia ... bla sem prevarana, počutla sem se izigrano, v tistega fanta sem bla res zaljubljena in sem zanj naredila vse . .. ko me je prevaral, mi ni šlo v glavo, zakaj je to storil. ampak zdaj vem. tudi on je bil prevaran, bivša ga je na polno varala in se poseksala z vsakim, ki jo je lepo pogledal ... vedel je, da dejstvo, da te nekdo prevara, boli, pa je vseeno to storil meni.... ma ne znam si razložit. kar se tile fetipa na zasedene moške .. ne vem, če je ravno fetiš. pač naključje, da sem v zadnjem času naletela na dva taka. ali pa je problem v tem, da se (zaradi ne preveč spodbudni izkušenj) nočem zares vezat in iščem rešitev v zasedenih moških, ker pač vem, da od njih ne morm pričakovat druzga kot seks ... po eni strani si želim bit v redu dekle in si poiskat v redu in poštenega fanta, po drugi strani pa se mi prov zares jeb* za vse in obožujem samsko življenje, v katerem lahko sproščeno počnem, kar mi v danem trenutku zapaše ... skratka ... čist štekam dekleta, ki me obsojate .. tut jst sm včasih prezirala take bejbe, ki so rinle v zasedene tipe. in ravno to je poanta ta teme ... le kaj in zakaj mi je (in precej ljudem, s katerimi mam stik) kliknl v glavi, da sem naenkrat jebiveter, ki ga prav malo briga za druge ...
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 26. Okt. 2008 20:50

ŽuŽa napisal/-a:^^ ok če se postavm v situacijo da sem samska pa da me peca en zasedn tip: skor 100% sem da ne bi mela nič z njim.

no sej pravim, potem pa vsaka čast :D js recimo, če bi bila samska pa bi me pecal en noro dobr tip se mu sigurno ne bi odrekla, če bi mel punco. js vbistvu sploh ne bi vprašala... če je on tok šibek, da bi mi podlegu, nisem kriva js. žal, tko js razmišljam :) pa zato še nisem kurba, kot bi me imenovala delusional...

ŽuŽa napisal/-a:Zdj sm itak zasedena pa se še zmer učasih najdejo kakšni zadetki k so zasedeni pa pecajo okol, in do zdj sm še usakmu pol potrkala na vest haha, enostavno ne morm bit tih kadar se gre za takšne stvari :D !

no vidiš, to je druga če si ti zasedena in tep ni ane :) js sm govorila, če bi bla samska, da tuki ni faktorja da map ti koga.
Make music, not war
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 26. Okt. 2008 20:58

ŽuŽa napisal/-a:če se postavm v situacijo da sem samska pa da me peca en zasedn tip: skor 100% sem da ne bi mela nič z njim. Zdj sm itak zasedena pa se še zmer učasih najdejo kakšni zadetki k so zasedeni pa pecajo okol, in do zdj sm še usakmu pol potrkala na vest haha, enostavno ne morm bit tih kadar se gre za takšne stvari :D !

Torej še vseeno hvalabogu obstajajo taki ljudje kot ti, nisem edina :top: :D
zdi se mi, da bi me že vsak tretji čudno pogledal, če bi mu rekla, da ne bom (v primeru da bi bila samska) nič mela z enim, ko je zaseden ..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 26. Okt. 2008 21:00

torej ti bi se rada rešla tega? moj pogled na svet je tak, da verjamem v to,da kakšno energijo oddajaš to dobiš - to sem že sama izkusila. oziroma to kar misliš to dobiš - to pa je iz knjige,pa se tudi že kaže. :)

mislim,da je res najbolje da začneš delat na sebi. da se začneš spoštovati, in imeti rado tako kot si. ker bol ko boš ti razmišljala o tem, kako si bila prevarana oz. kako drugi tipi varajo punce s tabo (ker se mogoče želiš tako maščevati), bolj boš privlačila take tipe,ki so zasedeni. če se boš zavestno in sama pri sebi odločila da nočeš več tega, da si zaslužiš le najbolje (ker to si vsak), se bo kaj spremenilo. vse je v glavi. samo odloči se,in seveda vztrajaj pri tem. že s tem ko se zavedaš svojih napak,in jih želiš spremeniti si naredila korak naprej. :)

ja si bla prevarana, si varala. tip s katerim si bla te je prevaral, zato ker je tudi sam bil prevaran. zdaj si ti tista druga, s katero tipi varajo. kot vidiš si v začaranem krogu, in čas je da iztopiš. seveda boš morala v to vložiti veliko truda, ampak če si resnično želiš ti bo uspelo. če ne želiš biti več jebi veter- ne bodi. za začetek pusti tipe na miru, in se poglobi vase.

šele ko se bo posameznik spremnil, je še kaj možnosti da se bo družba okoli njega. :D

joj sem zabluzla.
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 26. Okt. 2008 21:08

*frisko*, mislim, da si bila ti tista, ki je v temi glede spolnih bolezni dejala, da ne uporabljaš kondoma in da se ti dobesedno j* za to, če kdaj zboliš ali se okužiš s čimerkoli pač.

Evo, tole se meni zdi izjemno žalostno, da mlado dekle razmišlja tako plehko. Mogoče ne gre toliko za plehkost kot grozno pomanjkanje samospoštovanja, ljubezni do sebe, vsaj svojega telesa, če že ne pameti. In bolj kot berem tvoje poste, bolj se mi dozdeva, da imaš na videz neumne probleme, da bi lahko kaj hitro zaključili, da si pač just another bitch, ki misli, da se svet vrti okoli nje, ampak to si samo na površju. Mislim, da s tem spolnim vedenjem in popolno flegmatičnostjo nad posledicami, ki te lahko doletijo ob takem početju, kažeš na veliko luknjo v sebi in naredi si uslugo ter se zberi, ukvarjaj se s sabo, ne utapljaj se v zabavah in priložnostnem seksu, če vidiš, da te to vodi do slabega odnosa do sebe. Razčisti sama pri sebi zakaj to počneš in kaj bi sploh rada od življenja. In takrat bo tudi morala narastla.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 26. Okt. 2008 21:17

no, veliko je, da se zavedaš da delaš narobe, če prav te takšne stvari sploh ne ganejo več.

Mogoče zveni kruto, ampak ti tvoji "zasdeni" moški te samo izkoristijo. Od bivšega je blo res zelo grdo da ti je to naredu, in vsaka bi se počutila izigrano... Je pa dejstvo, da vsi pa že niso (nismo) taki, če prav so (smo) imeli tut oni (mi) čudna obdobja...

Vskemu se zgodi, da dela napake, in če prav znajo bit nekatere "napake" zanimive, jih naj nebi ponavljali, ampak se iz njih kej naučili a ne...

Razumem da te ne gane, in da se počutiš čist normalno, in nimaš slabe vesti... Ampak poglej iz druge strani; ti se nisi počutila ravno najbolje, ko ti je to naredil bivši, in prav tko se ti je najbrž zdela bedna ženska, ki je bla z njim. ČE si želiš, da se boš lahko kdaj 100% zanesla na nekoga in mu zaupala, moraš najprej začet gradit na sebi; da bo nekdo lahko najprej zaupal tebi...

Tako nekak gre tole... :wink:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 26. Okt. 2008 21:32

Men je bol čudn pr vsem tem, kako so nekateri, ki varajo svoje partnerje, še zmer prepričani v to, da jih majo kljub temu ful radi in da jih ne bi nikol zapustil...a jih majo res? Ne vem, mogoče si kdo res ljubezen drugač predstavlja in mu seks z drugo še ne pomen, da pol nima svoje punce rad :? Nimam pojma, jst vem, da bi me slaba vest ubila, če bi kej tazga nardila in bi tud zihr povedala svojmu tipu, ker bi se vrjetn po vsem tem začela čist drugač obnašat in bi blo očitno, da je neki narobe. V tem trenutku sm tud prepričana, da ne bi mela nč z zasedenim tipom (če bi bla sama), ampak ok, nikoli ne reci nikoli!

Mi je pa tud zanimiv, ker mam sodelavca s punco in otrokom (ja, un ta večkrat omenjen!) in on bi jo brez najmanšga problema varu z mano in bil z njo normaln naprej, k da je vse enak kokr prej in mu nikakor ni šlo v glavo, da jst tega ne bi mogla narest, zarad svojga tipa in njegove ženske in hčerke! Je sklepu po seb, da me nima kej vest pečt, če tega noben ne bi vedu :roll: Svašta!
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 26. Okt. 2008 22:03

delusional napisal/-a:dej prosim zaprite to temo, ker jo je odprla glavna kurba tle gor, ki se fuka z zasedenimi, in zdej odpira temo o morali. ki bom kozlala.

v torek je hotel z mano seksati tip, ki je mel punco že 3 leta, punca je bila v tujini. povedala sem mu, da naj bo najprej samski, potem naj se fukari. če ne bi bil zaseden, bi šla takoj.

zanimivo je pa to, kako ti takoj povejo, da imajo punco in da so barabe. bi bli vsaj tiho.

to so slabiči, ki ne znajo biti sami.
ki so z neko žensko, ki očitno niso zaljubljeni vanjo.

ti friško, pa samo spizdi s takimi, ki si ogabna.
Se ne bi mogel bolj strinjat. Sploh tale stavek je priceless:
*frisko* napisal/-a:zadeva se je (spet) končala s seksom.
Pasiv, zadnje pribezalisce ljudi, ki nocejo bit odgovorni za lastno obnasanje. Ja ane...seks se je kr zgodil, nisi mela nic s tem.
Josephina napisal/-a:Človek more v prvi vrsti nase gledat, ker drugače nasrka v življenju.
Ne vem zakaj bi mogla ona pazit, čema tip punco. To je njegova skrb, ne njena.
To ze, ampak ona pride pa tle toci krokodilje solze o tem, kako so dandanes ljudje brez morale. Zase govori budala, nas ostalih pa ne vlaci zraven.[/quote]
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 26. Okt. 2008 22:09

Eeeem, sj če se ne motm, je ona sama napisala in priznala, da so njena dejanja vredna obsojanja in se zaveda, da ne dela prov in da tud pr seb opaža pomanjkanje morale in enih vrednost...tko da ni treba zdj spet eno in isto nabijat tle še 3 strani :roll:
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 26. Okt. 2008 22:24

zame je kurba/kurbir vsak, ki je v zvezi/poročen in spi z drugimi in vsak (tudi če ni v resni zvezi), ki spi z več kot eno osebo. v tem primeru sta očitno kurbirja oba.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 26. Okt. 2008 22:51

no in gledano po tvoji teoriji tisti, ki JE z zasedenim, ni tist "pacek", kot vsi namigujejo že tri strani :D
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 26. Okt. 2008 22:53

ja kokr sm jst razbrala, tale ženska ne spi samo z enim dečkom. kar zame pomeni, da je pač kurba. enako kot on, ki vara svojo ženo.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 26. Okt. 2008 23:07

Madona, Mahagonij, kako smo negativno nastrojeni danes! Dejanja ne pokažejo vedno vsega. Besede tudi ne.

frisko, če misliš, da to počneš zaradi pretekle prevare (verjetno je za tem še kakšen drugi vzrok), poskusi razčistiti zadevo sama pri sebi. Zakaj si sploh dovolila, da te je zadeva tako močno prizadela? Kakšno je kaj tvoje samospoštovanje? Se imaš rada ali se v bistvu ne maraš preveč? Imaš večkrat občutek, kot da si na robu depresije?
No, ko prideš do vzroka, ne ostani tam in se ne smili sama sebi (če si tak tip človeka), ampak si naredi plan, kako ven iz tega. Akcija.

mary-kate and ashley bigg, kurba/kurbir je vsak, ki spi z več kot eno osebo? Kaj pa če sta partnerja tako domenjena med sabo in so s tem seznanjeni vsi udeleženci spolnih odnosov?
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 26. Okt. 2008 23:19

*frisko* napisal/-a:... le kaj in zakaj mi je (in precej ljudem, s katerimi mam stik) kliknl v glavi, da sem naenkrat jebiveter, ki ga prav malo briga za druge ...

Morda zaradi fiksno postavljenih vrednot, v smislu neke vrste fundamentalizma na podlago šibkega samospoštovanja ter posledičnega razočaranja, ko je prišlo do tega, da so bile te tvoje vrednote na nek način podrte?

Lažje je biti jebiveter, ker se na nek način zaščitiš pred bolečino. (Čeprav ti pozneje najverjetneje ta "zaščita" prinese še večjo bolečino.) Težje se je soočiti z bolečino in se ponovno izpostaviti možnosti le te, kadar pride do podobne situacije.

Diši tvoje dejanje po begu pred samim sabo in pred bolečino? Temelji na strahu biti ponovno prizadeta v svoji globoki biti?

Rešitev, ki načeloma še zdaleč ni tako lahka, kot se bere (ali pa tudi :) ): okrepiti sebe, zgraditi zdravo samospoštovanje in samozavest.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]