a je danes morala res že čist na psu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Ne vem v bistvu zakaj zdj zmerjate njo, če je on zaseden. Kolikor sem razbrala ona ni kar pomeni, da ona ni s tem nikogar prevarala in prizadela.
Res ne razumem tega, še najbolj grozno pa je, da jo dejansko ženske (ženska-žensko) zmerjate s kurbo in ne vem čem.
Res ne razumem tega, še najbolj grozno pa je, da jo dejansko ženske (ženska-žensko) zmerjate s kurbo in ne vem čem.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Saj pa ona ne pljuva po drugih ljudeh, ampak iskreno priznava, da to opaža tudi pri sebi - pomanjkanje morale pač - in da jo to moti, ker to opaža tudi npr. pri omejenem tipu, sprašuje, kaj se dogaja, da se to pojavlja tako pogosto??
Ene ste čist narobe razumele...
Ene ste čist narobe razumele...
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Pa kaj je z vami?
Pa saj je sama priznala, da je bila nemoralna, če se temu bi lahko reklo tako.
Pa mislim, da se ni treba žalit z težkimi besedami, kot je kurba.
In prej je dec nemoralen kot ona.
Pa saj je sama priznala, da je bila nemoralna, če se temu bi lahko reklo tako.
Pa mislim, da se ni treba žalit z težkimi besedami, kot je kurba.
In prej je dec nemoralen kot ona.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Tamarra* napisal/-a:^^ nisem nič občutljiva ampak tako žaljenje enostavno ni dovoljeno. Pa če ti resnico povem še ni treba mene napadat zdaj pa mrš, se spucaj dol, ker verjemi, nobenemu se ne da tvojih bednih postov brat
Agri. Sploh pa tako neokusno pišeš (delusional), da bi rekla, da si navadna avša, ki pametuje drugim.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
kot sama opažam,se danes večini folka ne da trudit za zvezo.predvsem mislim na tipe.skoraj vsi moji sodelavci,ki majo žene,otroke,punce se gonijo naokoli ali pa vsaj vrebajo druge ženske,čeprav jih je večina itak tolk bednih,da nikjer ne dobijo.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Preziram tko take ženske in moške, ki varajo al pa seksajo z vezanim/poročenim. Če maš namen varat, bod samski.
In ja zadnje čase tud jst opažam da v našem svetu sploh ni več vrednot, veliko ljudi misli samo še na svojo rit, vseeno jim je za čustva drugih.
Se pa drgač kr strinjam z delusional ( ok če besedo kurba izpustim).
*frisko* kokr jst vem si pred kratkim mela tud enga tipa iz tujine, ki je zaseden in si kr parkrat šla z vlakom do njega pa sta seksala...zgleda da nimaš tud mal vesti, ampak dobr ljudje smo si različni in tud taki obstajajo a ne . Ne vem no tuki neki sprašuješ o morali, sama si šla pa zavedno parkrat do unga vezanga tipa...brezveze.
In ja zadnje čase tud jst opažam da v našem svetu sploh ni več vrednot, veliko ljudi misli samo še na svojo rit, vseeno jim je za čustva drugih.
Se pa drgač kr strinjam z delusional ( ok če besedo kurba izpustim).
*frisko* kokr jst vem si pred kratkim mela tud enga tipa iz tujine, ki je zaseden in si kr parkrat šla z vlakom do njega pa sta seksala...zgleda da nimaš tud mal vesti, ampak dobr ljudje smo si različni in tud taki obstajajo a ne . Ne vem no tuki neki sprašuješ o morali, sama si šla pa zavedno parkrat do unga vezanga tipa...brezveze.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
kaj bi tukaj govorili o tipih ki varajo....
govorimo o friško, ki je odprla to temo... in ki uživa v seksu z zasedenimi in se sprašuje kje je še morala na tem svetu.
ne rečem, da bi se zgodilo, da bi zvedela da je eden zaseden, a ne da je praktično vsak s katerim se hodi fukarit, resno vezan.
se pravi, ji je to všeč, drugače tega ne bi ponavljala.
pri tem niti nima vesti, niti se ne sprašuje kako poceni je, ker je tista s kateri tipi varajo svoje punce. ne uspe in ne bo jih uspelo pa nobenega speljat, ne glede na to, kako širila svoje noge.
govorimo o friško, ki je odprla to temo... in ki uživa v seksu z zasedenimi in se sprašuje kje je še morala na tem svetu.
ne rečem, da bi se zgodilo, da bi zvedela da je eden zaseden, a ne da je praktično vsak s katerim se hodi fukarit, resno vezan.
se pravi, ji je to všeč, drugače tega ne bi ponavljala.
pri tem niti nima vesti, niti se ne sprašuje kako poceni je, ker je tista s kateri tipi varajo svoje punce. ne uspe in ne bo jih uspelo pa nobenega speljat, ne glede na to, kako širila svoje noge.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:30, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ah. jst se kot ponavadi strinjam z MsN. Očitno živimo v različnih svetovih, ker moji prijatelji, sorodniki,... se trudijo za svoje zveze in se (vsaj javno, ziher sem pa pač samo za najboljše prijatelje) ne fukarijo naokrog.
Nekateri bi temu rekli karma, če počneš pizdarije, bodo tudi drugi tebi delali probleme V take stvari ne verjamem, se mi zdi pa povsem logično, da ne srečujem tipov, ki bi na vsak način želeli, da fanta prevaram z njimi, ker nimam kje naletet nanje. Izogibam se pijanskih veselic, skurbanih diskačev in podobnih mest, ki se po treh urah popivanja spremenijo v Sodomo in Gomoro , ker se mi ob takšnih prizorih kar želodec obrača.
Če lahko po eni strani še razumem ljudi, ki brez vesti počnejo neumnosti, pa ne štekam tebe, avtorica teme, ki te več kot očitno tvoje početje ne osrečuje. Mimi_M je lepo rekla, vsak naj bo sam sebi na prvem mestu, če bi ti to upoštevala, verjetno ne bi počela stvari, zaradi katerih imaš sama o sebi slabo mnenje.
Nekateri bi temu rekli karma, če počneš pizdarije, bodo tudi drugi tebi delali probleme V take stvari ne verjamem, se mi zdi pa povsem logično, da ne srečujem tipov, ki bi na vsak način želeli, da fanta prevaram z njimi, ker nimam kje naletet nanje. Izogibam se pijanskih veselic, skurbanih diskačev in podobnih mest, ki se po treh urah popivanja spremenijo v Sodomo in Gomoro , ker se mi ob takšnih prizorih kar želodec obrača.
Če lahko po eni strani še razumem ljudi, ki brez vesti počnejo neumnosti, pa ne štekam tebe, avtorica teme, ki te več kot očitno tvoje početje ne osrečuje. Mimi_M je lepo rekla, vsak naj bo sam sebi na prvem mestu, če bi ti to upoštevala, verjetno ne bi počela stvari, zaradi katerih imaš sama o sebi slabo mnenje.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
men je samo smešno, kako jo delusional napada, čeprav vse vemo, kako je nekaj tednov nazaj sama pisala o svojih joških (ker to pa je res zelooo moralno za moje pojme )...
vredu punce, pač imate mnenje, da ve ne bi šle nikol s tipom, ki ima punco. vsaka čast! js sm še vedno mnenja, da js poskrbim zase, če pa je on tok šibek je pa to njuna stvar in ne moja, js zase vem da ne bi varala če bi imela nekoga res rada. ampak, ne vidim pa razloga, da vsako, ki gre z zasedenim zmerjate s kurbo in podobnim. očitno ste vse čist popolne, ampka popolnost je tudi v tem, da sprejemaš tiste, ki to niso I guess
IN še to, preden me katera napade, da samo branim sebe - ne, še nikoli nisem bila z zasedenim, samo gledam mal bolj realno na vse skupi in si dejansko situacijo predstavljam, ne pa trdim neki v prazno, čeprav bi bilo v resnici čist nasprotno in bi se dol dala s prvim zasedenim, ki bi mi dal to možnost (kar pa sem sigurna, da se nekatere, ki tako ponosno trdite obratno, bi)
vredu punce, pač imate mnenje, da ve ne bi šle nikol s tipom, ki ima punco. vsaka čast! js sm še vedno mnenja, da js poskrbim zase, če pa je on tok šibek je pa to njuna stvar in ne moja, js zase vem da ne bi varala če bi imela nekoga res rada. ampak, ne vidim pa razloga, da vsako, ki gre z zasedenim zmerjate s kurbo in podobnim. očitno ste vse čist popolne, ampka popolnost je tudi v tem, da sprejemaš tiste, ki to niso I guess
IN še to, preden me katera napade, da samo branim sebe - ne, še nikoli nisem bila z zasedenim, samo gledam mal bolj realno na vse skupi in si dejansko situacijo predstavljam, ne pa trdim neki v prazno, čeprav bi bilo v resnici čist nasprotno in bi se dol dala s prvim zasedenim, ki bi mi dal to možnost (kar pa sem sigurna, da se nekatere, ki tako ponosno trdite obratno, bi)
Make music, not war
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^ ok če se postavm v situacijo da sem samska pa da me peca en zasedn tip: skor 100% sem da ne bi mela nič z njim. Zdj sm itak zasedena pa se še zmer učasih najdejo kakšni zadetki k so zasedeni pa pecajo okol, in do zdj sm še usakmu pol potrkala na vest haha, enostavno ne morm bit tih kadar se gre za takšne stvari !
Aia pa nikjer nism napisala da sem popolna, ker vem da nisem popolna, sej noben ni. Sam ko se gre za take moralne stvari, pa ne vem če popolnost lahko sploh notr vpletamo, pol bi loh skos pravila kršil, se varal...in se zgovarjal na to: jebat ga nisem popoln-a.
Aia pa nikjer nism napisala da sem popolna, ker vem da nisem popolna, sej noben ni. Sam ko se gre za take moralne stvari, pa ne vem če popolnost lahko sploh notr vpletamo, pol bi loh skos pravila kršil, se varal...in se zgovarjal na to: jebat ga nisem popoln-a.
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Josephina napisal/-a:Človek more v prvi vrsti nase gledat, ker drugače nasrka v življenju.
Ne vem zakaj bi mogla ona pazit, čema tip punco. To je njegova skrb, ne njena.
S tem se niti slučajno ne strinjam. Je res, da je njegov problem, če ima punco, ampak če bi jaz bila s tipom, ki je v zvezi, bi me bilo pošteno sram.
Moj primer:
Z nekim tipom sem se zelo dobro ujela, veliko sva govorila, bila dobra kolega, jaz sem se zaljubila vanj, a ko sem izvedela, da ima punco, sem se umaknila. Nikoli ni izvedel, da mi je bil všeč, ker bi s tem samo njemu lahko škodila, jaz pa od tega ne bi imela nobene koristi.
Če bi mi on povedal, da sem mu všeč, bi mu rekla, da naj najprej pusti punco, prej ne mislim imeti z njim nič.
Pred kratkim sem bila na zabavi, kjer je bilo nekaj poročenih 40-letnikov, ki so ga srali z dvajsetletnicami. Meni je bilo kar slabo, sploh ko sem pomislila, kaj bi bilo, če bi izvedela, da moj oče kaj takega počne... Obsojam njih in tudi punce, čeprav so bile samske, ampak so vedele, da so poročeni in imajo otroke.
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Kaj pa če sta tisti moški in njegova žena tako zmenjena?
frisko, praviš da te rahlo skrbi tudi zato, ker si opazila, da postajaš podobna ljudem, pri katerih te moti njihova nemorala. Če ti tak način ni normalen (in če ne moreš sprejeti, da bi tvoj potencialni partner, kot si ga želiš, deloval na podoben način), se vprašaj, zakaj si tudi sama nagnjena k temu.
Misliš, da nisi dovolj dobra? Te je v preteklosti kdo prevaral oziroma te je varal? Kakšno zvezo pa imata starša? ,...itd
Če ti tak način ni všeč in te torej moti tudi pri sebi, si lahko razumsko začrtaš pot in za nekaj časa "potisneš" tovrstna čustva ob stran - morebitno zaljubljenost in privlačnost do vezanih moških.
Najbolj pametno pa bi res verjetno bilo, da ugotoviš ZAKAJ te vleče k vezanim moškim.
Kar se same morale tiče...je morda kaj v povezavi s tem, da se ti "je*e za vse skupaj"? Morda bi znalo biti povezano s privlačnostjo do vezanih moških - ker če bi bila resnično brez morale, potem ne bi pisala sem (oziroma bi zaradi kakšnih drugih razlogov, kar pa mislim, da ne), verjetno pa te tudi ne bi skrbelo (pa čeprav samo zaradi lastnih koristi - zvesti bodoči partner).
frisko, praviš da te rahlo skrbi tudi zato, ker si opazila, da postajaš podobna ljudem, pri katerih te moti njihova nemorala. Če ti tak način ni normalen (in če ne moreš sprejeti, da bi tvoj potencialni partner, kot si ga želiš, deloval na podoben način), se vprašaj, zakaj si tudi sama nagnjena k temu.
Misliš, da nisi dovolj dobra? Te je v preteklosti kdo prevaral oziroma te je varal? Kakšno zvezo pa imata starša? ,...itd
Če ti tak način ni všeč in te torej moti tudi pri sebi, si lahko razumsko začrtaš pot in za nekaj časa "potisneš" tovrstna čustva ob stran - morebitno zaljubljenost in privlačnost do vezanih moških.
Najbolj pametno pa bi res verjetno bilo, da ugotoviš ZAKAJ te vleče k vezanim moškim.
Kar se same morale tiče...je morda kaj v povezavi s tem, da se ti "je*e za vse skupaj"? Morda bi znalo biti povezano s privlačnostjo do vezanih moških - ker če bi bila resnično brez morale, potem ne bi pisala sem (oziroma bi zaradi kakšnih drugih razlogov, kar pa mislim, da ne), verjetno pa te tudi ne bi skrbelo (pa čeprav samo zaradi lastnih koristi - zvesti bodoči partner).
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
*frisko* napisal/-a:kaj se dogaja z moralo današnje čase? ali res nikomur ni več mar za čustva, za iskrenost, poštenost?
...
se tudi drugim zdi, da ljudje postajamo vse bolj brezobzirni, da ne poznamo več nobenihg pravih vrednot in ne čutimo več nobene prave odgovornosti do partnerstva, veze, fanta, punce, moža, žene .. ??
Če že tako nasplošno sprašuješ... Bom vprašala nazaj - misliš, da pa je bilo v preteklosti z odmerkom morale kaj drugače?? Misliš, da so vsi ljubili, bili ljubljeni, da je na svetu vladala ena sama pravičnost, razsodnost in vsi so bili srečni? Verjemi, da ni bilo časa v zgodovini, da bi do tega prišlo. Človek je v grobem brez vrednot, brez morale. Ta pride šele v določenem času, s socializacijo bi jaz temu rekla in vsak sam pri sebi izoblikuje svoja moralna prepričanja - nekateri manj, drugi bolj, ampak zagotovo pa ne moreš vseh očrnit z brezobzirnostjo na podlagi tega, kar doživljaš ti.
Poleg tega še primer: imam prijateljico, ki vara svojega fanta. Vedno vara. Običajno z že zasedenimi moškimi. Na podlagi sebe in vseh teh njenih "prijateljev" hoče v mojo miselnost vtepsti prepričanje, da tudi moj fant ni nobena izjema in da se ob moji odsotnosti veselo - če povzamem njene besede - goni naokrog. Em... Oprosti? Če misliš, da vsi varajo, zakaj hudiča pa jaz ne varam? Ne rečem, stoprocentno za mojega fanta ne morem trdit, da nisem prevarana, ampak ZASE pa sem menda lahko stoprocentno prepričana, da ne varam. Torej? Še so ljudje z moralo .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov