#5 top dogodkov v vašem življenju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 111 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
obnavljam temo
* ko sem spoznala mojega in s tem dobila svojega najboljšega prijatelja, pa pol, ko sva začela hodit - zaradi njega živim prelepo življenje
* vse v SŠ, sicer ni bilo prijetno, ampak takrat sem se naučila, kdo so pravi prijatelji, komu zaupati in podobno
* smrt mojega dedka (
), z njo sem spoznala, koliko mi moja družina, sorodniki dejansko pomenijo, ampak se tega na žalost prej nisem zavedala
*
*
dve pa ostajata še prazni.

* ko sem spoznala mojega in s tem dobila svojega najboljšega prijatelja, pa pol, ko sva začela hodit - zaradi njega živim prelepo življenje
* vse v SŠ, sicer ni bilo prijetno, ampak takrat sem se naučila, kdo so pravi prijatelji, komu zaupati in podobno
* smrt mojega dedka (

*
*
dve pa ostajata še prazni.

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
* to da sm spoznala mojo najboljšo prjatlco, ki mi je kot sestrca in si ne predstavljam bit brez nje. She is my sweetheart
* dogodek v 4. letniku srednje šole, ki mi je spremenil življenje. Zdaj nism več tko naivna, mislim da boljše presojam ljudi. Žal pa nobenmu več ne zaupam od takrat.
* nardila sm prvi letnik faxa - v prvo - z vsemi narjenimi izpiti. S tem sm dokazala seb in vsem okol mene, da sem sposobna in da nism kr tako.
* ko sem od naj prjatlce dobila za darilo najlepšo mucko na svetu, ki mi res ogromno ogromno pomeni.
* bungee jumping. It was craaaazy!!

* dogodek v 4. letniku srednje šole, ki mi je spremenil življenje. Zdaj nism več tko naivna, mislim da boljše presojam ljudi. Žal pa nobenmu več ne zaupam od takrat.
* nardila sm prvi letnik faxa - v prvo - z vsemi narjenimi izpiti. S tem sm dokazala seb in vsem okol mene, da sem sposobna in da nism kr tako.
* ko sem od naj prjatlce dobila za darilo najlepšo mucko na svetu, ki mi res ogromno ogromno pomeni.
* bungee jumping. It was craaaazy!!

-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
~ da sem uspešno diplomirala v realnem času in kmalu začela s pripravništvom
~ moj dragi.... da sva se spoznala in postala par; vsi pravijo, da od takrat kar žarim od sreče - jaz pa srečo delim naprej
~ starši in brat.... da sem postala takšna kot sem, me podpirajo v dobrem in slabem
~ moj avto... postala sem bolj samostojna, saj mi ni treba za vsako malenkost prosit atija za avto, spremljat voznih redov vlakov, avtobusov
~ zveza prijateljev mladine... še pred 4 leti sem bila zelo nesamozavestna, nekomunikativna; od kar sodelujem pri delu z otroki s tem nimam več težav
~ moj dragi.... da sva se spoznala in postala par; vsi pravijo, da od takrat kar žarim od sreče - jaz pa srečo delim naprej

~ starši in brat.... da sem postala takšna kot sem, me podpirajo v dobrem in slabem
~ moj avto... postala sem bolj samostojna, saj mi ni treba za vsako malenkost prosit atija za avto, spremljat voznih redov vlakov, avtobusov
~ zveza prijateljev mladine... še pred 4 leti sem bila zelo nesamozavestna, nekomunikativna; od kar sodelujem pri delu z otroki s tem nimam več težav
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- To da sem se skor čez noč začela zavedati svojega jaza in se od takrat razvijam in rastem
- To da sem se vzela po očetu
- To da sem odkrila ljubezen do glasbe. (in to da sem dobila hitri internet ker za vse cd-je pa dnara ni :p)
- Da sem spoznala svojo večletno bf, da smo na isti gimnaziji (Ki je btw tudi ena dobrih stvari ki si mi je zgodila)
- Nekaj koncertov ki jih laho smatram za ene od najlepših noči v življenju
- To da sem se vzela po očetu
- To da sem odkrila ljubezen do glasbe. (in to da sem dobila hitri internet ker za vse cd-je pa dnara ni :p)
- Da sem spoznala svojo večletno bf, da smo na isti gimnaziji (Ki je btw tudi ena dobrih stvari ki si mi je zgodila)
- Nekaj koncertov ki jih laho smatram za ene od najlepših noči v življenju
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
1.ko sem preskocla drugi razred osnovne sole in s tem vsem pokazala da sem eno leto pred ostalimi, hkrati pa pac profitirala eno leto izobrazbe
+ ostali uspehi v soli na tekmovanjih, in sprejetje na faks
2. stiri mesece kot au pair v tuji drzavi...res IZJEMNA izkusnja
3. zacetek zveze in zacetek skupnega zivljenja z mojim fantom
4. tri poletja sama v londonu
5. ko sem pri 16ih sla v drug kraj v srednjo solo v dijaskega in se mi je zivlenje popolnoma obrnilo na glavo (popolnoma nova druzba, novi hobiji, nov nacin zivlenja, samostojnost - od takrat sem se ful spremenila)

2. stiri mesece kot au pair v tuji drzavi...res IZJEMNA izkusnja
3. zacetek zveze in zacetek skupnega zivljenja z mojim fantom

4. tri poletja sama v londonu
5. ko sem pri 16ih sla v drug kraj v srednjo solo v dijaskega in se mi je zivlenje popolnoma obrnilo na glavo (popolnoma nova druzba, novi hobiji, nov nacin zivlenja, samostojnost - od takrat sem se ful spremenila)
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
* opravla maturo "uspešno" v prvem roku
* selitev v LJ in vse kar pride zravn
* da sm spoznala 7 let nazaj Njega k mi je obrnu življenje na glavo (v pozitivnem in negativnem smislu) in ljubezn do njega
* da sm ga prebolela
* vse države k sm jih obiskala
* selitev v LJ in vse kar pride zravn
* da sm spoznala 7 let nazaj Njega k mi je obrnu življenje na glavo (v pozitivnem in negativnem smislu) in ljubezn do njega
* da sm ga prebolela
* vse države k sm jih obiskala
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
* najpomembnejši in najlepši trenutek v mojem življenju je bilo zagotovo rojstvo mojega sina
*dejstvo,ko sem spoznala,da je "brezpogojna ljubezen" mogoča tudi v resničnem življenju
*dan,ko sem spoznala zdajšnjega partnerja,ki mi daje ljubezen in me sprejema takšno kot sem
*dan,ko sem odprla svojo firmo
*vsakodnevno zavedanje,kako srečna sem,da imam vse od naštetega!
*dejstvo,ko sem spoznala,da je "brezpogojna ljubezen" mogoča tudi v resničnem življenju
*dan,ko sem spoznala zdajšnjega partnerja,ki mi daje ljubezen in me sprejema takšno kot sem
*dan,ko sem odprla svojo firmo
*vsakodnevno zavedanje,kako srečna sem,da imam vse od naštetega!
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
1. da sem se pred 4 leti (ob vstopu v gim) popolnoma spremenila (postala ful komunikativna, nesramežljiva, si več upala)
2. da sem bila sprejeta na željen fax
3. da sem v zadnjih 5 letih spoznala ogromno ljudi, med njimi tudi nekaj najboljših prijateljev in fanta, za katere dam roko v ogenj
4. da sem pri 19ih letih za svoje pojme precej samostojna (tudi zaradi svojega avta in denarja prisluženega s trdim študentskim delom in štipendijo)
5. da sem darovala kri
2. da sem bila sprejeta na željen fax
3. da sem v zadnjih 5 letih spoznala ogromno ljudi, med njimi tudi nekaj najboljših prijateljev in fanta, za katere dam roko v ogenj
4. da sem pri 19ih letih za svoje pojme precej samostojna (tudi zaradi svojega avta in denarja prisluženega s trdim študentskim delom in štipendijo)
5. da sem darovala kri
Prvi neprebran prispevek • 111 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov