#5 top dogodkov v vašem življenju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 111 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
- prva resna zveza in vse povezano s tem
- prihod psa k nam pred 10 leti
- Sš -> sploh zadno leto,ker so bli res fajn sošolci in sošolke razen par izjem
- prvi poljub
- nepozabno poletje lani
ni po vrsti kako je bilo oz. kaj mi kiro bolj pomeni,je pa to res tistih 5
- prihod psa k nam pred 10 leti
- Sš -> sploh zadno leto,ker so bli res fajn sošolci in sošolke razen par izjem
- prvi poljub
- nepozabno poletje lani
ni po vrsti kako je bilo oz. kaj mi kiro bolj pomeni,je pa to res tistih 5
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
1.) preživela puberteto (ko nisem vidla razloga zakaj živet)
2.) spoznanje da sem že zaradi tega lahko srečna ker imam tako dobro prijateljico
3.) prvi svoj avto, narejena SŠ in zaposlitev
4.) lansko poletje (mi je ratalo shujšat za 13kg, partyji nonstop, maturantski-Španija...)
5.) da sem vredna ljubezni in da jo lahko tudi sama dajem
2.) spoznanje da sem že zaradi tega lahko srečna ker imam tako dobro prijateljico
3.) prvi svoj avto, narejena SŠ in zaposlitev
4.) lansko poletje (mi je ratalo shujšat za 13kg, partyji nonstop, maturantski-Španija...)
5.) da sem vredna ljubezni in da jo lahko tudi sama dajem
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Hmm, težko rečt oziroma izbrat, ker prav ne najdem...
Recimo en top dogodkov oziroma nekaj, česar se bom vselej spominjala in je name naredilo velik vtis, pustilo nek pečat:
1.) Bon Jovi koncert v Münchnu 28.maja lani...
Hja, pa recimo lanski september, ko sem bila pri takratnem fantu na Nizozemskem... Ja, recimo, da nekaterih stvari od tam pa res ne bom pozabila in bi jih lahko dala med top 5. Torej, to bi bila tista druga stvar.
3.) Rojstvo nekega ljubkega malega bitjeca.
4.) Ko sem se končno povsem postavila na lastne noge, nehala smilit sama sebi in dobila nekaj tistega nujno potrebnega samospoštovanja.
5.) To, da sem spoznala nekaj ljudi, ki so vplivali (nekateri še zmeraj vplivajo) na moje življenje oziroma name. Magari tudi v negativnem smislu. Vsaka šola je za nekaj dobra.
Recimo en top dogodkov oziroma nekaj, česar se bom vselej spominjala in je name naredilo velik vtis, pustilo nek pečat:
1.) Bon Jovi koncert v Münchnu 28.maja lani...
Hja, pa recimo lanski september, ko sem bila pri takratnem fantu na Nizozemskem... Ja, recimo, da nekaterih stvari od tam pa res ne bom pozabila in bi jih lahko dala med top 5. Torej, to bi bila tista druga stvar.
3.) Rojstvo nekega ljubkega malega bitjeca.
4.) Ko sem se končno povsem postavila na lastne noge, nehala smilit sama sebi in dobila nekaj tistega nujno potrebnega samospoštovanja.
5.) To, da sem spoznala nekaj ljudi, ki so vplivali (nekateri še zmeraj vplivajo) na moje življenje oziroma name. Magari tudi v negativnem smislu. Vsaka šola je za nekaj dobra.
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Pa še mojh top 5:
* ločitev mojih staršev: skozi to obdobje (5let) sem postala močnejša oseba, in zadnje 1 leto sem čista drugačna, nič več naivna... Žalostni dogodek, ampak vseeno mi je prinesel nekaj dobrega, mojo močnejšo in boljšo osebnost!
*potovanje v Tunizijo:
*srečanje moje sestrične: Spoznala sem jo šele kakša 3 leta nazaj, in mi res pomeni neskončno veliko. Je razumljiva, in vedno, ko pozabim kdo sem in kakšna sem, me ona opomni na to..
*prijava v Cosmoforum: Sem sem se prijavila pred kakšnim letom, in lahko povem, da mi ni žal da sem se. Nekatere starejše uporabnice me prek njihovih postov na nek način "izobražujejo" in so mi nekatere, v določenih zadevah, tudi za vzgled. (LARIKA, bucka in pa Satan28) (Čeprav one tega ne vedo.) Poleg vsega sem spoznala tudi dosti drugih oseb, katere mam neizmerno rada in sem jim hvaležna za njihovo prijateljstvo. (*pupika*, ciber_girl)
*nedelja, 13.05.2007: Takrat sem se prvič zaljubila. Še vedno sem zaljubljena, in srečna kot še nikoli. Spoznati fanta, ki ti da vsak dan vedeti kako posebna si je namreč nekaj najlepšega.
* ločitev mojih staršev: skozi to obdobje (5let) sem postala močnejša oseba, in zadnje 1 leto sem čista drugačna, nič več naivna... Žalostni dogodek, ampak vseeno mi je prinesel nekaj dobrega, mojo močnejšo in boljšo osebnost!
*potovanje v Tunizijo:
*srečanje moje sestrične: Spoznala sem jo šele kakša 3 leta nazaj, in mi res pomeni neskončno veliko. Je razumljiva, in vedno, ko pozabim kdo sem in kakšna sem, me ona opomni na to..
*prijava v Cosmoforum: Sem sem se prijavila pred kakšnim letom, in lahko povem, da mi ni žal da sem se. Nekatere starejše uporabnice me prek njihovih postov na nek način "izobražujejo" in so mi nekatere, v določenih zadevah, tudi za vzgled. (LARIKA, bucka in pa Satan28) (Čeprav one tega ne vedo.) Poleg vsega sem spoznala tudi dosti drugih oseb, katere mam neizmerno rada in sem jim hvaležna za njihovo prijateljstvo. (*pupika*, ciber_girl)
*nedelja, 13.05.2007: Takrat sem se prvič zaljubila. Še vedno sem zaljubljena, in srečna kot še nikoli. Spoznati fanta, ki ti da vsak dan vedeti kako posebna si je namreč nekaj najlepšega.
- katarincka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 5. 2007
- vse preživete neumnosti z mojo prvo najboljšo prijateljico (obdobje vrtca in osnovne šole)
- prvi poljub
- ločitev mojih staršev
- 1.-3 letnik srednje šole in marsikaj novega
- 4.6.2005 tolko metuljčkov v trebuh je blo ta večer:) in seveda od takrat naprej vsak poseben dan z njim
- prvi poljub
- ločitev mojih staršev
- 1.-3 letnik srednje šole in marsikaj novega
- 4.6.2005 tolko metuljčkov v trebuh je blo ta večer:) in seveda od takrat naprej vsak poseben dan z njim
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
*moj 18.rojstni dan (maa, takega rojstnega dne, ki je trajal cel teden, mislim da ne bom nikoli v življenju več imela...)
*matura (pozitivno narejena v prvem roku seveda )
*prva resna zveza (katera še vedno traja )
*maturantski izlet 05
*ko sem izvedela za svojo bolezen... od takrat pa do sedaj sem v moji psihi (no, ne samo psihi) doživela veliko vzponov in padcev in sem se naučila kaj je v življenju pomembno - notranji mir!!, ki ga je vse premalo v modernem človeku.
*matura (pozitivno narejena v prvem roku seveda )
*prva resna zveza (katera še vedno traja )
*maturantski izlet 05
*ko sem izvedela za svojo bolezen... od takrat pa do sedaj sem v moji psihi (no, ne samo psihi) doživela veliko vzponov in padcev in sem se naučila kaj je v življenju pomembno - notranji mir!!, ki ga je vse premalo v modernem človeku.
- lu
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2007
1-novoletno potovanje v london,v katerem sem se resnicno najdla..to je mesto z duso..
2-spoznanje da je dobrota res sirota..
3-spoznanje prave vrednosti denarja..
4-naj dogodek je potovanje sama na otok vis..spoznala sem ribica..
5-in pa da nakljucij ni!!!
2-spoznanje da je dobrota res sirota..
3-spoznanje prave vrednosti denarja..
4-naj dogodek je potovanje sama na otok vis..spoznala sem ribica..
5-in pa da nakljucij ni!!!
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
1* Spoznala svojo ljubezen
2* Obnovljen odnos z atijem
3* Ko sem dobila mojo najlepso mackico na svetu
4* Ugotovila kdo so pravi prijatelji
5* Faks
2* Obnovljen odnos z atijem
3* Ko sem dobila mojo najlepso mackico na svetu
4* Ugotovila kdo so pravi prijatelji
5* Faks
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- prihod v srednjo šolo (tok sm čakala, da mine tistih 8 let in sm le dočakala )
- silvestrovo 2005
- njegov prvi poljub namenjen meni
- izpit za avto ... enostavno si ne predstavljam več življenja brez izpita in brez avta
- kolegice in kolegi, brez katerih ne bi mogla it čez vse slabe stvari ... žal mi je, da smo se kdajkol s kom od teh meni dragih oseb sploh skregal, ker so ble itak same bedarije, žal mi je, da smo z nekaterimi zgubil stike, ampak upam, da jih bomo nekoč spet obnovil ... rada jih/vas mam :bussi:
- silvestrovo 2005
- njegov prvi poljub namenjen meni
- izpit za avto ... enostavno si ne predstavljam več življenja brez izpita in brez avta
- kolegice in kolegi, brez katerih ne bi mogla it čez vse slabe stvari ... žal mi je, da smo se kdajkol s kom od teh meni dragih oseb sploh skregal, ker so ble itak same bedarije, žal mi je, da smo z nekaterimi zgubil stike, ampak upam, da jih bomo nekoč spet obnovil ... rada jih/vas mam :bussi:
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
# poljubi ( mja od vseh fantov, so bli tkoo nežni in sexy )
# nasploh Pariz <3
# Prehod iz OŠ v gimnazijo, kjer sem spoznala fenomenalne ljudi
# ko se je oktobra 2006 moj fotr ponesreču, je izgubil roko .. Od takrat nisem več prava v glavi.. Nism tok psihično stabilna..
# moj zadnji RD .. ( sošolke kuple enega vlkeeega medota z imenom Franci :> .. sem ga vlekla ceu večer po diskaću .. Pa tle je not všteto, da mi je čestitauz tip, ki mi je nenormalno všeč in mi dau tud lupčke
)
# nasploh Pariz <3
# Prehod iz OŠ v gimnazijo, kjer sem spoznala fenomenalne ljudi
# ko se je oktobra 2006 moj fotr ponesreču, je izgubil roko .. Od takrat nisem več prava v glavi.. Nism tok psihično stabilna..
# moj zadnji RD .. ( sošolke kuple enega vlkeeega medota z imenom Franci :> .. sem ga vlekla ceu večer po diskaću .. Pa tle je not všteto, da mi je čestitauz tip, ki mi je nenormalno všeč in mi dau tud lupčke
)
Prvi neprebran prispevek • 111 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov