5 ta pomembnnih!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Rvnokar sem prišla iz služe in se mi sploh niti malo ne spi pa sem rekla da odprem tuki novo temo. Nč nisem pregledovala če že kakšna podobna obstaja. No,upam da ne...
Zame je 5 tistih ta pomembnih, brez katerih si verjetno ne znam predstavlajti življenja naslednjih:
- najbolj osnovna kozmtika, kamor spada zobna ščetka, milo, šampon in krema. seveda so tudi ličila pomembna, ampak shajam lahko tudi brez njih.
- šport, ker si ne predstavljam nenehnega poležavanja.
- računalnik z internetom, ker lahko vsak dan pregledujem emaile prijatelic in se zraven fajn nasemejim.
- moja postelja, ker je najbolša, ker na njej kraljujejo plišaste živalice z najlepšimi spomini in se v njej najlepše naspim.
- in seceda moj najboljši prijatelj cosmopolitan . vsak mesec ga komaj čakam. vedno me preseneti. cosmo love you!
no punce zdaj pa ste ve na vrsti....
js grem pa zdej spančkat v mojo preljubo posetljco.
Zame je 5 tistih ta pomembnih, brez katerih si verjetno ne znam predstavlajti življenja naslednjih:
- najbolj osnovna kozmtika, kamor spada zobna ščetka, milo, šampon in krema. seveda so tudi ličila pomembna, ampak shajam lahko tudi brez njih.
- šport, ker si ne predstavljam nenehnega poležavanja.
- računalnik z internetom, ker lahko vsak dan pregledujem emaile prijatelic in se zraven fajn nasemejim.
- moja postelja, ker je najbolša, ker na njej kraljujejo plišaste živalice z najlepšimi spomini in se v njej najlepše naspim.
- in seceda moj najboljši prijatelj cosmopolitan . vsak mesec ga komaj čakam. vedno me preseneti. cosmo love you!
no punce zdaj pa ste ve na vrsti....
js grem pa zdej spančkat v mojo preljubo posetljco.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
postelje, kjer ni plišastih živalic, ker bi se pol gužvali, je pa fino če je moj dragi v njej (z njim se rada gužvam)
svinčnika, ali kakega drugega risalnega orodja (računalnik, ki je mimogrede fin tudi za internet ampak brez tega bi lahko)
knjig in ostalega čtiva
moje male svobode
vseh ki jih mam rada
...pa ne nujno v tem vrstnem redu
svinčnika, ali kakega drugega risalnega orodja (računalnik, ki je mimogrede fin tudi za internet ampak brez tega bi lahko)
knjig in ostalega čtiva
moje male svobode
vseh ki jih mam rada
...pa ne nujno v tem vrstnem redu
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
na še moi nainai :
1. moje beibike**..kt jih mam preprosto rada (polg tega da se najbl štekamo)
2.rokomet-šport brez katerga pač pr men ne gre
3.komp & intrnet pa vsa ostala elektronka, ki mi olepšuje & lajša življenje...MSN, digitalc, poudark je pa na mobiju
4.moi kuža Bučko
5.moji predragi sobici (v eni spim, v eni pa ostalo)..uuf..dobr da sta večjih dimenzij
Drgač pa če bi spisk mal raztegnil bi pa napisala še: narava, on (pa ni moi fant), kozmetika ipd.
1. moje beibike**..kt jih mam preprosto rada (polg tega da se najbl štekamo)
2.rokomet-šport brez katerga pač pr men ne gre
3.komp & intrnet pa vsa ostala elektronka, ki mi olepšuje & lajša življenje...MSN, digitalc, poudark je pa na mobiju
4.moi kuža Bučko
5.moji predragi sobici (v eni spim, v eni pa ostalo)..uuf..dobr da sta večjih dimenzij
Drgač pa če bi spisk mal raztegnil bi pa napisala še: narava, on (pa ni moi fant), kozmetika ipd.
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Hm ... Če tako razmišljam, bi kratek čas lahko preživela brez marsičesa, definitivno bi pa prej ali slej začela pogrešati:
* kozmetiko (tiste osnovne stvari, ki so pomembne za higieno; brez ličil bi brez problema preživela),
* računalnik z internetom oz. mobitel (da lahko obdržim stike s prijatelji in prijateljicami, ki jih ne vidim vsak dan),
* posteljo (moja, njegova ... vseeno, samo da se lahko spočijem ),
* lepo vreme, sonce , ki me spravi v dobro voljo in mi da energijo (drugače sem preveč zaspana in pasivna),
* milijon listkov, koledarčkov, planerjev (važno je, da imam vsako stvar nekje zapisano, ker se tako vsaj počutim bolj organizirano - tudi trud nekaj šteje, kajne? ).
* kozmetiko (tiste osnovne stvari, ki so pomembne za higieno; brez ličil bi brez problema preživela),
* računalnik z internetom oz. mobitel (da lahko obdržim stike s prijatelji in prijateljicami, ki jih ne vidim vsak dan),
* posteljo (moja, njegova ... vseeno, samo da se lahko spočijem ),
* lepo vreme, sonce , ki me spravi v dobro voljo in mi da energijo (drugače sem preveč zaspana in pasivna),
* milijon listkov, koledarčkov, planerjev (važno je, da imam vsako stvar nekje zapisano, ker se tako vsaj počutim bolj organizirano - tudi trud nekaj šteje, kajne? ).
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov