5 ta pomembnnih!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ninja7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2008
- Kraj: obala
--> moj dragi igra najpomembnejšo vlogo v mojem življneju (po vseh teh letih, ne vem kako bi preživela brez njegove bližine)
--> moj jekleni konjiček (ta je esencialnega pomena ko pride trenutek, ko potrebujem urico za svojo dušo...)
--> morje (šum valov in vonj po soli...brez tega bi umrla)
--> moja malha - če ta ostane doma, je tako kot da bi šla iz stanovanja gola (v njej se skriva praktično VSE - pripravljena na vse )
--> čigumčki (tej morajo biti vedno na dosegu roke - še posebno od kar sem nehala kadit )
--> moj jekleni konjiček (ta je esencialnega pomena ko pride trenutek, ko potrebujem urico za svojo dušo...)
--> morje (šum valov in vonj po soli...brez tega bi umrla)
--> moja malha - če ta ostane doma, je tako kot da bi šla iz stanovanja gola (v njej se skriva praktično VSE - pripravljena na vse )
--> čigumčki (tej morajo biti vedno na dosegu roke - še posebno od kar sem nehala kadit )
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
-pomembna mi je moja družina(mama, ata, brat, ter ostali sorodniki...)
-pomembni so mi moji prijatelji ter sem spada tudi fant(ker pač tudi on spada med prijatelje) in si enostavno ne predstavljam življenja brez njih
-pomemben mi je moj dom, kraj kjer živim, hiša, vrt, soba, moje živalce..praktično vse kar imam..
-pomembna mi je šola, izobrazba ter tudi poklic ter služba ki jo potem opravljaš. Da si srečen tam, da imaš dobro službo, v katero z veseljem hodiš...
-no ja..pomemben je pač tudi denar, da normalno shajaš, si kdaj tudi kaj več privoščiš, potuješ, komu nekaj kupiš..
-pomembni so mi moji prijatelji ter sem spada tudi fant(ker pač tudi on spada med prijatelje) in si enostavno ne predstavljam življenja brez njih
-pomemben mi je moj dom, kraj kjer živim, hiša, vrt, soba, moje živalce..praktično vse kar imam..
-pomembna mi je šola, izobrazba ter tudi poklic ter služba ki jo potem opravljaš. Da si srečen tam, da imaš dobro službo, v katero z veseljem hodiš...
-no ja..pomemben je pač tudi denar, da normalno shajaš, si kdaj tudi kaj več privoščiš, potuješ, komu nekaj kupiš..
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Mojih top 5:
-family&friends
-moja služba
-mobitel
-internet
-cigareti (addict, I know...)
Sm najprej pogledala 1. post in nikjer ne piše da morš napisat top 5 stvari...pač samo top 5, in to je mojih 5 brez katerih bi biu lajf brezveze
-family&friends
-moja služba
-mobitel
-internet
-cigareti (addict, I know...)
Sm najprej pogledala 1. post in nikjer ne piše da morš napisat top 5 stvari...pač samo top 5, in to je mojih 5 brez katerih bi biu lajf brezveze
-
Boris - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 7. 2006
- Kraj: Novo mesto
Enostavno ne najdem ene stvari, brez katere ne bi zdržal.
Ne vem pa, kako bi zdržal brez misli, čustev, ~NIE~, Tysie, g00fy_qe, Zvoncice, kr.ene, ...
O tem, kako bi zdržal brez misli, verjetno ni kaj za razmišljati, bil bi cosmopolitanka.
Brez čustev bi bil Data (Star Trek)
Brez ostalih bi pa verjetno izdihnil ves zrak iz pljuč. Do nadaljnjega vdiha.
Ne vem pa, kako bi zdržal brez misli, čustev, ~NIE~, Tysie, g00fy_qe, Zvoncice, kr.ene, ...
O tem, kako bi zdržal brez misli, verjetno ni kaj za razmišljati, bil bi cosmopolitanka.
Brez čustev bi bil Data (Star Trek)
Brez ostalih bi pa verjetno izdihnil ves zrak iz pljuč. Do nadaljnjega vdiha.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
Trenutno:
*družina (ja tudi tisti del, ki me je nekako izbrisal iz svojega življenja.. )
*(pravi)prijatelji in moj lubi, ki je verjetno tudi moj najboljši prijatelj
*glasba (!!) (pod to štejem tudi obiske krajev, kjer se lahko izčrpno naužijem meni ljubih ritmov )
*sex (še posebej točno ta trenutek )
*palačinke (4 life)
*družina (ja tudi tisti del, ki me je nekako izbrisal iz svojega življenja.. )
*(pravi)prijatelji in moj lubi, ki je verjetno tudi moj najboljši prijatelj
*glasba (!!) (pod to štejem tudi obiske krajev, kjer se lahko izčrpno naužijem meni ljubih ritmov )
*sex (še posebej točno ta trenutek )
*palačinke (4 life)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
princeskaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
- družina, prijateljice, fant in vsi ostali ki so mi blizu
- internet
- mobitel
- glasba
- postelja
- internet
- mobitel
- glasba
- postelja
What's the craziest thing you've done lately?
-
skuštranka - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
- družina
- faks
- prijatelji
- računalnik
- šport
- faks
- prijatelji
- računalnik
- šport