3 možnosti za spremembo časa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
jaz bi ga zavrtela nazaj da bi popravila napake ki sem jih storila in jih full obžalujem.ali kaj ko moram s tem živet.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Nazaj: da neki spremenim za kar mi je full žau... in zaradi česa je ena meni blizu oseba full prizadeta...; da bi spremenila prvi dve leti gimnazije...in dejansko živela in ne vegetirala
Ustavla bi ga zdele poleti, ko mine matura ...3 mesce počitnic...ni bolšga
Naprej: da vidim kaj se bo z eno osebico dogajal; ...
Ustavla bi ga zdele poleti, ko mine matura ...3 mesce počitnic...ni bolšga
Naprej: da vidim kaj se bo z eno osebico dogajal; ...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
- punčica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2005
- Kraj: dolenjska-Trebnje
-čas bi zavrtela nazaj v prvi letnik(zato ker sem izpustila in z******* velik stvari)
-ustavla bi ga kdaj v kakih grozljivih trenutkih da bi meopomnli da naj tega ne počnem več
-zavrtela bi ga pa naprej na junij zato k bo končno začetek počitnc pa poletja pa vsega ostalega
-ustavla bi ga kdaj v kakih grozljivih trenutkih da bi meopomnli da naj tega ne počnem več
-zavrtela bi ga pa naprej na junij zato k bo končno začetek počitnc pa poletja pa vsega ostalega
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa
-
*n*i*n*c*h*y* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Jaz bi ga tudi zavrtela nazaj, ker mi je se vedno zal, da nekatere stvari niso vec take kot so bile. In potem bi od tam naprej spet zivela normalno, s tem da bi nekaj stvari naredila drugace in upam, da bi potem bile pozitivne posledice se pozneje, npr. zdaj
Ker pa to ni mogoce, pa naj bo kot je. Pravijo, da je vse za nekaj dobro, vcasih me pa vseeno zanima zakaj za vraga je bilo nekaj dobro??
Ker pa to ni mogoce, pa naj bo kot je. Pravijo, da je vse za nekaj dobro, vcasih me pa vseeno zanima zakaj za vraga je bilo nekaj dobro??
U m4k3 m3 WiLD!
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Kepca napisal/-a:glede na to, da sm v zelo fletnih letih, bi najrajs widla, ce bi se cs ustawu, pa bi blo zmerej tolk fino, pa brez vecjih skrbi
jst istu mislm..sm v prou fajnih letih
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
* tipu nebi nekaj priznala
*bolj bi se učila
*manj jedla
*bolj bi se učila
*manj jedla
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
nič ne bi naredila...pustila, da gre življenje naprej svojo pot...vse kar se je zgodilo...bodisi dobro...bodisi slabo...se je moralo zgoditi z razlogom...tako, da ne bi nič popravljala...prihodnosti pa ne želim vedeti...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]