3 možnosti za spremembo časa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
*pupika* napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:bejbika napisal/-a:zavrtela ga bi nazaj ... petek zvečer ... da bi se dostojno poslovila od rončija ...
bejbika....a je bil ronči tvoj kuža/muca? moje sožalje...
to se tud js že dva dni sprašujem....
sicer nism bejbika ampak vseen vem odgovor ... bil je kuža... mislm da samojed... (upam da nisi jezna bejbika)
in ob tem (sicer malo pozno ampak od srca) tud moje sočutje, ker točno vem, kako hudo zna bit ... ker se človek tako naveže na žival kot da bi bil enakovreden član družine... meni je težko že samo zato, ker bi morali našo pesiko dat sterilizirat, pa se mi pes kar smili ...
pa sory za OT
The secret of success is consistency of purpose.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz bi pa zavrtela kar dost nazaj(kakšnih 15let) in potem tam ustavila, da bi bla forever 4- ali 5-letni frocek.
A sem edina taka..?
A sem edina taka..?
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
Prevrtela bi ga nazaj za osem mesecev in takrat se ne bi odločila, da si s fantom vzameva pauzo in nikol res nikol ne bi šla na zmenek z enim fantom pred sedmimi meseci.
To sta dve stvari , ki bi jih spremenila, ker čutim posledice še danes in res si včasih želim, da bi vedela kaj bo npr. čez kako leto kako se bodo stvari razpletle...
To sta dve stvari , ki bi jih spremenila, ker čutim posledice še danes in res si včasih želim, da bi vedela kaj bo npr. čez kako leto kako se bodo stvari razpletle...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Če bi čas zavrtela nazaj, dvomim, da bi kaj naredila drugače, ali se odločila drugače. Če bi ga ustavila....hm niti nimam razloga za to.....ker je vsak dan lep po svoje.
In ker živim za vsak trenutek posebej se s prihodnostjo ne obremenjujem, tako tudi ne bi časa zavrtela naprej.
In ker živim za vsak trenutek posebej se s prihodnostjo ne obremenjujem, tako tudi ne bi časa zavrtela naprej.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js ne bi nicesar spreminjala ...
No ja, ce dobr premislm, bi usako jutro zavrtela cas za ene dve ure nazaj, da bi lohk se mal spala Sam to je pa tut use
No ja, ce dobr premislm, bi usako jutro zavrtela cas za ene dve ure nazaj, da bi lohk se mal spala Sam to je pa tut use
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
če bi že glih blo, bi ga zavrtela nazaj do lani aprila, pa bi še enkrat šla na maturantski izlet, in seveda bla takrat skupaj z mojim sedanjim. drugače pa po mojem nit neb vrtela nazaj, so ble tud slabe stvari k jih neb rada še enkrat preživela. kr nej gre lepo naprej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov