3 možnosti za spremembo časa

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
black_mamba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a black_mamba » 23. Mar. 2006 16:18

Js bi ga zavrtela nazaj na 3. 11.2003. Da bi lahko v eni sekundi popravla nekaj kar mi je pustilo fizične in psihične posledice za celo življenje.
Drugače pa bi kr pustila tako kot je, ker vsak dan je nekaj posebnega. Se dogajajo slabe reči in zarad njih vemo kaj so potem resnično veseli trenutki in kaj je vredno ceniti. :D
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 23. Mar. 2006 16:24

js bi ga tud zavrtela za nekaj let točno v 1.letnik srednje šole in bi nekaj probala spremenit, oz nekaj narest kar si takrat nism upala... :? za kar mi je še vedno žal :wall: ... pol bi se pa vrnila nazaj v sedanjost, ampak verjamem da vsaka malenkost v preteklosti popolnoma spremeni prihodnost tk da mogoče bi blo zdj vse drgač...ah ja, smo kjer smo... :wink:
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 23. Mar. 2006 17:44

jz bi pa rada zavrtela cajt nazaj v september 2005 in nardila neki kar si nism upala, mogoče nebi blo kej dost drgač, sam vem da mi je žou da nism bla bolj pogumna takrat.
drgač sm pa kr zadovolnja s sedanjostjo :)

aja pa mogoče bi spremenila še to, da bi se v šoli bolj učila kokr sm se do zdj :D
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 23. Mar. 2006 17:51

Časa ne bi nikoli premaknila naprej, ker je življenje že tako kratko in nočem prehitevat dogodkov ;)
Nazaj ga tudi nebi, ker kar je storjeno je storjeno. Na napakah pa se itak učimo.
Ustavila bi ga pa z največjim veseljem, ker so bili določeni dogodki, situacije v mojem življenju, ob katerih sem si resnično želela, da se ne bi nikoli končali :D Torej bi čas kar ustavila :D
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 23. Mar. 2006 20:22

Čas bi zavrtela nazaj...za kakšen let...da bi preprečla par stvari, posebej stvari, ki so me zelo prizadele. Da ne bi tolerirala nekaterih stvari, da bi imela drugačne počitnice,... Ampak še zmer bi se borila za mojga tipa, ki mu je srček 1let nazaj pripadal še drugi. Zdaj pa samo men :hearts:
Jah, ne mormo zavrtet cajta nazaj. Uživat je treba v sedanjosti :razz:
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 23. Mar. 2006 21:07

Zavrtela bi ga sigurno nazaj...uf kaj vse bi lahko popravla..imam v mislih točno nekaj trenutkov, nekaj dnevov...ampak bi spremenila sam tolko nazaj, da bi potem videla, če bi bila druga izbira boljša...da bi mi nekdo pokazu filmček, kako bi bilo če...naprej pa bi tudi zavrtela čas...ker me po eni strani ful zanima kaj se bo z mano dogajalo, po drugi strani je pa bolš če določenih stvari ne veš vnaprej!
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 23. Mar. 2006 21:10

tak ko se mam zaj mi je najbolš :) uživam v ljubezni s svojim dragim, ostalo tut nekak gre :) pol ko bi se odvilo do konca kar se ma za odvit..bi pa spet prestavla na ta cajt pa vrtela do kraja..and again and again and again... :wink:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 23. Mar. 2006 21:20

Včasih bi kak trenutek podaljšala, da bi trajal še malo dlje :D

V preteklost ne bi šla, ker verjamem, da se iz vsega učimo. Prihodnosti bo pa že še prišla in ne želim nič prehitevat. Vse ob svojem času najbrž :)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 23. Mar. 2006 23:42

Ustavila bi ga. Tak kot je, je kul. Vsi smo vec ali manj zdravi in srecni. :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Geena » 23. Mar. 2006 23:50

men se pa zdi, da je nemogoče, da folk resno misl da neb č popravu na lajfu :? jst bi se vrnila nazaj na 31.4.2004 in ne bi pržgala prve cigarete, ki mi zdej uničuje življenje :( to mi je tok žou da sm nrdila :(
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 24. Mar. 2006 0:36

Mah, men je čist ok tko kot je... poskušam uživat v trenutku, ki mi je dan.. res je, da ni vedno vse rožnato in res je tudi, da je včasih tako lepo... vendar je v tem čar našega življenja... včasih se mi zdi, da bi zavrtela čas nazaj in spremenila določene stvari... ko pa dobro pomislim, so prav "tiste" stvari iz mene naredile to kar sem danes... iz vsega sem se kaj naučila, pa čeprav to ni bilo vedno najboljše... jaz se veselim svojega življenja.. sej včasih se vsakemu zdi, da bi čas zavrtel naprej, nazaj... hoče, da bi tako kot je, ostalo večno.... toda, res je v minljivosti čar življenja....

jej, pa me je zaneslo.... ampak tko pač čutim zdejle.... :magic:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Mar. 2006 1:05

bejbika napisal/-a:zavrtela ga bi nazaj ... petek zvečer ... da bi se dostojno poslovila od rončija :( ... :cry:

bejbika....a je bil ronči tvoj kuža/muca? :cry: moje sožalje... :cry:
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 24. Mar. 2006 1:18

*purple bitch* napisal/-a:
bejbika napisal/-a:zavrtela ga bi nazaj ... petek zvečer ... da bi se dostojno poslovila od rončija :( ... :cry:

bejbika....a je bil ronči tvoj kuža/muca? :cry: moje sožalje... :cry:

to se tud js že dva dni sprašujem.... :rolleyes:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 24. Mar. 2006 6:30

Geena napisal/-a:men se pa zdi, da je nemogoče, da folk resno misl da neb č popravu na lajfu :? jst bi se vrnila nazaj na 31.4.2004 in ne bi pržgala prve cigarete, ki mi zdej uničuje življenje :( to mi je tok žou da sm nrdila :(

lej jst sm tud ful zgodi začela kadit..sm pa tud zato tolk bl prej nehala :) men ni žou, da sem kadila.. pač sem..zdej pa ne več...
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
maru
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a maru » 24. Mar. 2006 9:48

jest bi ga pa zavrtela nazaj, samo ne s tem razlogom, da bi karkoli popravila, ampak zato, da bi še enkrat preživela tista sanjska srednješolska leta. sej ne da mi zdej ni kul, ampak takrat sem spoznala svojo prvo ljubezen in dve leti preživela v sanjarjenju. čeprav med nama ni nikoli nič bilo, mi je vseeno to obdobje najbolj pri srcu.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov