3 možnosti za spremembo časa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- beliangel1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
zavrtela bi ga nazaj....ne bi delala neumnosti in bi bolj cenila njegovo ljubezen...
-
Melani - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
js bi vse troje:
- zavrtela bi ga nazaj, da bi se že na začetku lepše obnašala do svojega fanta
-ustavila bi ga, ker je vse suuper
- zavrtela bi ga naprej, da bi videla, kako se boma razumela, če se preseliva skupaj in da me potem zdj ne bi blo več tok strah..
- zavrtela bi ga nazaj, da bi se že na začetku lepše obnašala do svojega fanta
-ustavila bi ga, ker je vse suuper
- zavrtela bi ga naprej, da bi videla, kako se boma razumela, če se preseliva skupaj in da me potem zdj ne bi blo več tok strah..
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Danes bi uzela samo eno možnost, da bi lahko zavrtela čas nazaj. Čist na začetek, ko sm bla še v maminem trebuhu. Da ne bi bla jz tista, ki ji je ratalo. Mogoče bi blo boljše.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mogoče bi zavrtela malo nazaj in popravila kakšno stvar, za katero mi je res žal, ampak mogoče niti ne vseh, ker sem se iz nekaterih napak in neumnosti res veliko naučila.
Zavrtela bi ga naprej. V čas, ko bom končala s študijem in bova imela svoje stanovanje.
Zavrtela bi ga naprej. V čas, ko bom končala s študijem in bova imela svoje stanovanje.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
[She.] napisal/-a:jst če dobro pomislim, ga nebi zavrtela nazaj. zakaj ? zto kr iz napake se učimo..
se popolnoma strinjam. Res, da do zdaj ni bilo vse rožnato...sem pa morda, prav zato postala takšen človek kot sem in na to sem ponosna.
Iz napak se učimo in jaz sem se naučila iz njih ooooogromno, danes mi ni žal, da se je zgodilo vse to kar se je...iz vsega sem potegnila le najboljše in nebi spremenila nič
-
Lady_T - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 4. 2008
Med temi tremi možnostmi bi ustavila čas.
Zagotovo bi pa nekatere stvari v svojem življenju spremenila oziroma se v preteklosti drugače odločila, ampak je vsak del življenja lep, tako da bi najraje izbrala 4. možnost.. da se nikoli ne konča
Zagotovo bi pa nekatere stvari v svojem življenju spremenila oziroma se v preteklosti drugače odločila, ampak je vsak del življenja lep, tako da bi najraje izbrala 4. možnost.. da se nikoli ne konča
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
samo zavrtela naprej,da se vidim,kje sem čez 10 let. samo za minuto!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Zavrtela bi ga za kakšnih 10 let naprej, da bi videla, če sem izbrala pravo pot in če bi bili moji načrti že izpolnjeni tako, kot si jih jaz zdaj predstavljam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]