3 možnosti za spremembo časa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
crazy_bitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2007
jst bi pa zavrtela čas nazaj na maj 2007, zato da ne bi naredila nekaterih napak v ljubezni in razočarala enga k mi ful velik pomen
Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
zavrtela bi ga nazaj na 18.8. ....in potem naslednjih 8 dni vrtela še celooo življenje če bi bilo potrebno
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zavrtela bi ga nazaj in popravila stvari/odločitve, ki jih obžalujem oz. jih danes ne bi naredila, lepe stvari pa bi pustila. Časa pa ne bi ustavljala, ker mora iti naprej, se odvijati po svojem, saj tako lepe trenutke bolj ceniš, četudi so kratki. Tudi naprej ga ne bi zavrtela, ker nočem vedeti svoje prihodnosti. Ostati mora presenečenje. Naj je/bo takšna, kot mora biti in kakor bo naneslo, čeprav smo v večji meri ljudje kot posamezniki tisti, od katerih je odvisno kakšno prihodnost si bomo ustvarili.
-
*little girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: Where the streets have no name
jaz bi čas enostavno ustavila.sedaj mi je najboljše,imam vse kar si lahko želim. v preteklosti mi je vedno kaj manjkalo ali pa nisem bila zadovoljna s tistim kar sem imela. sedaj sem srečna,da imam kar imam,ker je to le najboljše...in to bi rada ohranila za vedno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]