3 možnosti za spremembo časa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 190 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
ma ni šans da vrtim cajt kamkoli nazaj... popolna sem ravno zaradi napak, ki sem jih delala v preteklosti in se uččila na njih!
da ga vrtim naprej?? še manj šans!! da preskočim super obdobje ki bo sledilo temu super odbobju v katerem sem trenutno...
da ga ustavim?? ma kaj ste vi normlani?? komaj čakam da doživim vse kar še lahko doživim, ne pa da bom cajt ustavljala!!
halo!!!
da ga vrtim naprej?? še manj šans!! da preskočim super obdobje ki bo sledilo temu super odbobju v katerem sem trenutno...
da ga ustavim?? ma kaj ste vi normlani?? komaj čakam da doživim vse kar še lahko doživim, ne pa da bom cajt ustavljala!!
halo!!!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Nazaj nikakor...ne obzalujem kar sem naredila, pa kolikor to bilo sramotno, brezvezno, brezvredno....
Bi pa vnaprej za ene 2 leti vsaj. Da preskocim to kar me caka in se priblizam casu ko jih bom videlaaa
Bi pa vnaprej za ene 2 leti vsaj. Da preskocim to kar me caka in se priblizam casu ko jih bom videlaaa
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Trenutno bi ga zavrtela zelo naprej, za ene par let če bi se dalo
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Bi ga zavrtela...samo da popravim eno stvar ki u bistvu ni narejena še zdej...in če bi lahko šla 7 let nazaj bi takrat to nardila...
Drugače pa ni stvari ki bi jo spreminjala...zaradi stvari iz preteklosti sem danes to kar sem, napake ki sem jih mogoče nardila so me nardile močnejšo in "večjo"...v prihodnost pa ne vem če bi šla - mogoče samo za quick peak, sicer pa naj določene stvati ostanejo v prihodnosti in naj me kr tm počakajo (otroci predvsem )
Drugače pa ni stvari ki bi jo spreminjala...zaradi stvari iz preteklosti sem danes to kar sem, napake ki sem jih mogoče nardila so me nardile močnejšo in "večjo"...v prihodnost pa ne vem če bi šla - mogoče samo za quick peak, sicer pa naj določene stvati ostanejo v prihodnosti in naj me kr tm počakajo (otroci predvsem )
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Za nekaj stvari bi ga zavrtela nazaj ker bi kar nekaj stavri čisto spremenila. Trenutno bi ga ustavila ker se imam lepo s fantom...naprej ga pa zaenkrat ne bi, ker so počitnice. potem u jeseni,da bi šel hitreje šolki čas
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
sweet(xy) - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2005
Bi kar pustila tako kot je. Mi je čisto fain tu in sedaj
Tudi za nazaj ne bi ničesar spreminjala,ker vse moje odločitve so me pripeljale tu kjer sem in takšno kakršno sem
Tudi za nazaj ne bi ničesar spreminjala,ker vse moje odločitve so me pripeljale tu kjer sem in takšno kakršno sem
life is like a movie..and in the end-make sure that it is worth watching!
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
rajš naprej, kjer bi že imela urejen dom, službo, družino... ker me je te odgovornosti, predvsem začet na svojem in se postavt na svoje noge, kr mal strah.
no če bi ga pa nazaj, bi ga pa prevsem zato, da bi si prhranla kšno sekiranje pa brezvezno obremenjevanje, predvsem zarad srednje šole...
nikakor pa ne bi rada, da bi se čs ustavu, ker zadne čase se nimam nč kj fletn
no če bi ga pa nazaj, bi ga pa prevsem zato, da bi si prhranla kšno sekiranje pa brezvezno obremenjevanje, predvsem zarad srednje šole...
nikakor pa ne bi rada, da bi se čs ustavu, ker zadne čase se nimam nč kj fletn
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
zavrtela bi ga toliko nazaj, da bi še bila z babico, ki mi je umrla 2 leti nazaj pa jo ful pogrešam..
in nazaj k bivšemu, ki me je prizadel. Če bi takrat vedela stvari, ki jih vem danes bi bil prizadet on
in nazaj k bivšemu, ki me je prizadel. Če bi takrat vedela stvari, ki jih vem danes bi bil prizadet on
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
Prvi neprebran prispevek • 190 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov