3 možnosti za spremembo časa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Eileen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
Pomislite, da imate na voljo 3 možnosti: lahko zavrtite čas nazaj, lahko ga ustavite ali pa ga zavrtite naprej. Kaj bi naredile in zakaj?
Pa bom kar jst začela...jst bi ga zavrtela naprej, v avgust, ko se bom končno odpravila na svoje sanjsko potovanje. Že zdaj sem vsa na trnih pa komaj čakam...
Pa bom kar jst začela...jst bi ga zavrtela naprej, v avgust, ko se bom končno odpravila na svoje sanjsko potovanje. Že zdaj sem vsa na trnih pa komaj čakam...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz bi ga pa kar pustila, da lepo teče naprej, kot je lepo in prav.
Sej mamo vedno spomine, iz napak se pa tut učimo. Preskakovat na naprej je pa že smešno. Optimizem, punce!
Sej mamo vedno spomine, iz napak se pa tut učimo. Preskakovat na naprej je pa že smešno. Optimizem, punce!
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Jaz bi ga tudi kar pustila naj se odvija naprej.
Nazaj ga ne bi zavrtela, ker nimam nobenih potreb, da bi kaj spreminjala v svojem življenju. Ustavila ga ne bi, ker me zanima kaj se mi bo v prihodnosti dogajalo. Naprej ga pa ne bi zavrtela, ker bi bila potem že kar prehitro stara.
Uživam svoje življenje - takšno kot je mi je do sedaj všeč.
Nazaj ga ne bi zavrtela, ker nimam nobenih potreb, da bi kaj spreminjala v svojem življenju. Ustavila ga ne bi, ker me zanima kaj se mi bo v prihodnosti dogajalo. Naprej ga pa ne bi zavrtela, ker bi bila potem že kar prehitro stara.
Uživam svoje življenje - takšno kot je mi je do sedaj všeč.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
časa ne bi prestavljala ne naprej, ne nazaj. Naj bo tako kot je. Saj včasih je res težko, ampak ob takih dogodkih se še bolj utrjujemo. In poleg tega mi ni žal za stvari v preteklosti - več ali manj sem jih rešila ali pa pustila tam. Če bi čas prestavljala naprej, bi verjetno res izpustila kakšne slabe trenutke in dogodke, ampak jih ne bi zamenjala z ispuščenimi lepimi trenutki...
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
Eileen napisal/-a:
Jz nebi časa nikol zavrtel naprej, kljub nadlogam v sedanjosti, ker bi mi blo nekoč verjetno žal za vse lepe stvari, ki jih nebi doživel v teh pol leta. Ne smemo bežat pred sedanjosto, ker potem nam pomembne stvari prehitro uidejo mimo. Kako fakin filozofsko je blo to, sam je mnogo resnice v tem.
Če pa bi že, bi v preteklost, da bi spremenil par svojih dejanj. Vendar jih tudi še zdaj lahko, sicer z malo več truda
-
Naty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: R`dam
Včasih bi rada čas zavrtela nazaj, da bi popravila napake toda potem zdajšnje življenje ne bi bilo takšno kot je in tudi jaz ne bi bila danes kjer sem.
Na napakah se učimo in kar te ne ubije te naredi močnejšega, zato sem na nek način hvaležna življenju, da ni z mano delalo v rokavicah, ker sem le tako lahko danes to kar sem in tu kjer sem. Z vsemi razočaranji, bolečinami, spomini in z življenskimi izkušnjami iz katerih sem se mnogo naučila in katere mi dajejo možnost, da danes živim bolje, bolj polno in lahko pomagam tistim, ki so danes na preizkušnjah kot sem nekoč bila jaz.
Nekoč sem zapisala: "Nikoli si ne dopusti, da ti preteklost uniči sedanjost in da ti sedanjost uniči prihodnjost!" (F.R.)
Na napakah se učimo in kar te ne ubije te naredi močnejšega, zato sem na nek način hvaležna življenju, da ni z mano delalo v rokavicah, ker sem le tako lahko danes to kar sem in tu kjer sem. Z vsemi razočaranji, bolečinami, spomini in z življenskimi izkušnjami iz katerih sem se mnogo naučila in katere mi dajejo možnost, da danes živim bolje, bolj polno in lahko pomagam tistim, ki so danes na preizkušnjah kot sem nekoč bila jaz.
Nekoč sem zapisala: "Nikoli si ne dopusti, da ti preteklost uniči sedanjost in da ti sedanjost uniči prihodnjost!" (F.R.)
"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov