2 uri plesa z neznancem> 5 let trajajoca zveza?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 19. Okt. 2009 8:49

Sj neveš kle kaj bi pametnga napisu...Verjet kolegu al punci?
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 19. Okt. 2009 11:26

Jaz sm enkrat srečala od prijateljce fanta v lokalu, sm ga pozdravla itd. in vidla da pleše z eno punco...pleše in samo pleše. Točno to sm povedala svoji prjatlci (ko sva govorili kako je blo zuni sm rekla aja pa srečala sm tega pa tega ...), ki pa je seveda njemu rekla (ker je testirala) da sm ga jaz vidla in da on že ve kaj je počel itd. Tko, da nazadnje je izpadl kot da jaz lažem in si zmišljujem zato, ker je ona poskušala ugotovit, če je še kaj zadaj kljub temu kar sm ji jaz povedala.

Drgač pa nekaterim prjatlcam jaz bi verjela na besedo, da je blo preveč...ne pa čisto vsem, ker zdj vprašanje če ni bil tud ta kolega nažgan itd. Ponavad po teh rekla-kazala pričah itaq ven pridejo čist tretje stvari.
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby* » 19. Okt. 2009 11:58

pogovori se z njo, ker nimaš nevem kakega zaupanja v njo kok zgleda....mislim pa da če je plesala se mi to ne zdi nič takega...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 19. Okt. 2009 11:59

Zanimivo, da se vseenomiska ni oglasila tukaj in povedala svojo plat zgodbe :P bi blo zanimivo. :) :D
It was forever..but it didnt last long..
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 19. Okt. 2009 13:20

..Evelyn.. je napisal/a:

Predvsem se tuki negre za "odrasle osebe" ampak, da dobi tudi nekaj mnenj moških in nepristranskih ljudi, ker hočeš/nočeš se tukaj vsaka druga ženska postav pač v pozicijo babe pa neglede na to al je bitch al ne

se strinjam s tem :)

Večina žensk bo zagovarjala pač žensko sran, ne glede na to ali je punca ravnala prav ali ne. Jz sm definitivno proti plesu+šlatanju z neznancem! Kar se kolega tiče, če je to tvoj dober kolega, mu verjemu, dvomim da bi te hotel zafrknit in ti lagat da bi tvoja punca počela nekaj kar ni, ni pa izključeno, ker so ljudje dandanes v večini pokvarjeni in fouš tisith , ki jim vse klapa v zvezi. Tak da sam preceni, jz bi dobremu kolegu verjela, kr enemu kolegu pa ne!

Pa glede njenega odhoda na spanje po žurki... Če težave niso razrešene, nej se ne bi šlo spati, vsaj meni se to zdi normalno, ta odhod na spanje se mi zdi kot pobeg pred problemom, bežijo pa ponavadi tiski, ki imajo slabo vest ker so naredili nekaj kar ne bi smeli.Tak da ne podpiram tistega, sej je normalno da je po žuru šla spat, ker je kao zmatrana-neumnost.
Pogovorita se in srečno!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Okt. 2009 14:31

..Evelyn.. napisal/-a:Zanimivo, da se vseenomiska ni oglasila tukaj in povedala svojo plat zgodbe :P bi blo zanimivo. :) :D

Opa, ta zaplet, da sta oba na forumu, sem pa zgrešila... in se pridružujem želji po njeni udeležbi v tej temi :D
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 19. Okt. 2009 14:38

Sam veš, koliko lahko svoji dragi zaupaš. Z njo se moraš pogovorit, kaj je dopustljivo in kaj ne, če te ni zraven.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 19. Okt. 2009 14:38

sem ze na prvi strani povedala da je punca tut na forumu :D

js tut firbec! ;D
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 19. Okt. 2009 14:39

^ko sem videla nick vseeno mi je šinilo v glavo:
vseenomiška23 v temi o nickih napisala, da ima ta nick, ker je njen fant na forumih vseeno, ona pa miška in dodala njegova leta.
ampak je ta 'vseeno' res ta njen 'vseeno'? :D

drugače pa se ne strinjam s tem, da ženske ščitijo ženske. mislim, da znamo biti ženske še bolj kritične do drugih žensk kot pa do moških. odvisno je le, kakšno je naše razmišljanje in stališče glede omenjene teme.
jaz nimam nobenih zadržkov, da bi kritizirala v tem položaju dekle, če bi bili jasni dokazi, da je 'kriva'. pa kot so že ene napisale, lahko da je kolega pretiraval (vprašanje kolegove ljubosumnosti, čeprav po petih letih). pa tudi v neki resni zvezi se ponavadi pogovarja o tem, kdaj se prestopijo meje. ali je tukaj ona sploh vedela, da je ples zanj že neke vrste prevara?
če se je res 'zgodil' erotični ples - potem pa odvisno od fanta ali bo pozabil, oprostil ali pa ne. to vsekakor obsojam, ker tudi jaz v zvezi nebi hotela, da se po mojem meče in plazi in ga otipava nekdo, ki ni jaz. :) in moj to ve!
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 19. Okt. 2009 16:38

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Podganca » 19. Okt. 2009 16:52

Onadva zdaj na zasebnem rešujeta zadevo :D :D

Ne pozabta sporočit razpleta!! :D
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 19. Okt. 2009 17:10

A on sploh ni vedele da mu je punca tukaj? :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 19. Okt. 2009 17:15

jullia_ napisal/-a:Moram se pa vpičit v to, kako si to, kakšen vtis sem si ustvarila o tebi. Model, jaz te sploh ne poznam, pa se te že rahlo bojim.
Jst pa sploh ne...mislim da pretiravas.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
lovekisses
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lovekisses » 19. Okt. 2009 17:33

vsak ma svoje občutke kako neko stvar doživlja in ne govorit da je ljubosumen in posesiven in nevem kaj še... če bi meni to storil moj fant da bi šel s kolegi ven in mu popolnoma zaupam pol pa zvem da ga je neka p***a šlatala za ku**c in se vesla po njem bi se tud vprašala enako..
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 19. Okt. 2009 17:53

puma in podobne bolnice bi ji skor nobelovo nagrado podelile, ker se pusti šlatat random tipom. "Dobr je to naredila boga reva ujetnica nesvobodna."
Ce ji manjka svobode ga LAHKO PUSTI. Ne pa da vara. In za vecino debilk tukaj bi najbrz, če bi sli gledati zgodovino postov, lahko nasli kako so v kaki temi, kjer je bilo pritozevanje nad varanjem tipa, govorile, da je tip prasec ker vara, ce pa bi lahko zvezo preprosto prekinil.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]