2 uri plesa z neznancem> 5 let trajajoca zveza?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 21. Okt. 2009 12:41

Horus napisal/-a:Seveda sem predpostavil, da je kolega govoril 100% resnico. Kolega, ki te poklice zaradi tega, ker vidi tvojo zensko plesat, je ocitno dovolj dober kolega, da raskira, da ga bos poslal v 3pm zato, da ti pove, kaj tvoja draga pocne. Sicer pa je ona s svojim mnozicnim izgovarjanjem prej potrdila kot ovrgla to, kar je kolega povedal (ne sodim po vsebini ampak po kvantiteti izgovorov).

Ce mu je dala te izgovore, ker je pritiskal nanjo, je to se zmeraj njen problem. Kot pravi moja draga. Ce bi ji prebrskal telefon, pa ne bi bila nicesar kriva, bi prej meni nevihto priredila, kako si drznem dvomit vanjo, kot pa zacela neke izgovore za "namisljene obtozbe" iskat.

Pijana ni plesala, ker ne pije. Razen ce mu laze o tem? Tako da, ali laze, da ne pije, ali pa laze o poteku dogodkov.

Ce ve, da tip ful ne mara gejev, pa mu je to vrgla kot opravicilo, je to priblizno tako, kot ce bi tip dal zenski za argument, da je sodeloval v strip showu kake striptizete to, da je zenska itak profesjonalka. Dvomim, da bi to povprecno zensko pomirilo.

Vem, da cesta ni plesisce. To je bil moj point. Ce pocnes na plesiscu nekaj, cesar na cesti ne bi, to pomeni, da je s tabo nekaj narobe. Rata mal slutty na plesiscu mogoce tale punca? In v tem primeru, ce je nekje, kjer je "javnost" ne vidi tako drugacna, kot v javnosti, kje pise, da ni nekje, kjer je vidi se manjsi del javnosti se bolj drugacna, kot jo on pozna?

You're not helping xD

No, meni se še vedno ne zdi, da je ta kolega res nujno tako 100% kolega. Lahko da je malo obrekljiv, lahko da je temu tipu kaj zameril, pa ga je hotel malo ob živce spravit, lahko, da je ljubosumen ... ima ogromno motivov, zakaj bi poklical, in samo eden od njih je ta, da je pač dober, zaskrbljen prijatelj. Ampak ja, res bi potrebovali malo več podatkov, da bi lahko točneje vedeli.

Potem, punce so vse različne, fantje pa tudi. Nekatere nikoli ne bi mogle fantu očitati, da jim ne zaupa, nekateri fantje bi pa v taki situaciji s svojim početjem dali punci občutek, da je nečesa pač kriva, da ga je razočarala itd., tako da bi se punca res počutila krivo.

O gejih si me narobe razumel, mislila sem bolj tako, da mu je najprej rekla 'ni mi bil všeč' in potem 'prišel je od zadaj, nisem ga vidla' in šele nato 'ok no, bil je gej'.

Pa ne vem, jaz na cesti ne bi počela ničesar, kar delam na plesišču :razz:

Sicer mi je pa všeč takole argumentirano sklepanje (tudi če je bolj o brezveznostih), tko da do keep it up! :D
Every rose has its thorn
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 21. Okt. 2009 16:40

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 21. Okt. 2009 17:53

Set her free, set her free!
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 21. Okt. 2009 18:23

vedno je dobr slisat dve zgodbi..ker vsaka ima svojo plat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 22. Okt. 2009 8:37

Da ne bomo moški tulili kar vsi v en glas... perspektiva še enega tipa:

"Vseeno," ti rabiš vedet par resnic.

Samo zato, ker je ženska preživela s tabo 5 let, ne pomeni, da ti avtomatsko pripada preostanek njenega življenja.

Dinamika, ki je razvidna iz tvojega opisa, je naslednja. Ti si nekoliko preveč posesiven, ljubosumen in zaskrbljen. Ona te ima rada, ampak tvoje ljubosumje nanjo nekoliko pritiska, jo nekoliko duši. Željo ima po vsaj nekoliko večjem občutku svobode. V dogodku, ki ga opisuješ, je dobila priložnost in je nekaj te svoje želje izživela. Ni pričakovala, da boš izvedel, zdaj ko pa si, pa hoče pomembnost tega dogodka minimalizirati, ker ve, kakšen si.

Ven iz tega se lahko rešita samo z globoko in iskreno komunikacijo. Pri tem je najpomembneje, da ji ti pokažeš razumevanje za njeno tiho željo po večji svobodi, pri njej pa je najpomembneje, da ti dovolj zaupa, da ti pove, kako zares misli. Na tak način se lahko spet najdeta, ugotovita, v čem je problem, in ponovno vzpostavita zaupanje.

Če tega ne storita - če ji ti ne daš občutka, da se ti lahko odpre, in/ali če se ti ona ni pripravljena odpreti - potem bosta pa vstopila v negativno spiralo vse močnejših sumničenj s tvoje strani in vse večje želje po svobodi z njene strani, kar se lahko vse skupaj konča v razhodu.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 22. Okt. 2009 18:05

Horus napisal/-a:Well, tudi ce ignoriramo to, kar mu je povedal kolega, njegova draga se je zacela izgovarjati (in ne zagovarjati), kar je dovolj razloga za sum, vsaj meni bi bilo no. Ce mu ne zaupa dovolj, da mu direkt pove vso resnico...

Seveda, za sum. Ne pa za 'waaaaah zapustila me bo zaradi neznanca, kaj naj storim??' :)

Sicer se mi pa zdi, da imata z zaupanjem oba probleme, ja ...
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 22. Okt. 2009 19:22

Hvala bogu, da moj men zaupa, ker pred točno enim letom sva bila nekje na žuru in sem vmes plesala z enim drugim tipom, ko njega ni bilo zraven (dirty dancing varjanta) in mu je naslednji dan frend rekel, da sem ga js prevarala s tistim tipom :roll: (ne da je bil "neprimeren" ples, ampak da sem ga prevarala!).
Ker je vedel, da mi lahko zaupa in ker ve, da ga ne bi nikoli prevarala oz. če bi se to naredilo, da bi mu povedala, mu ni verjel. Konec zgodbe
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 22. Okt. 2009 22:41

Ajča napisal/-a:sem vmes plesala z enim drugim tipom, ko njega ni bilo zraven (dirty dancing varjanta)

Seveda si ga prevarala, doooh!

Tvoj tip je pa malo naiven.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby* » 23. Okt. 2009 14:15

miteq napisal/-a:
Ajča napisal/-a:sem vmes plesala z enim drugim tipom, ko njega ni bilo zraven (dirty dancing varjanta)

Zakaj bi ga pa prevarala če je samo plesala? ples je ples in umazan ples je bil in bo js nevidim v tem problema niti mi ni jasno na kak način tipa prevaraš s plesom halo!
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 23. Okt. 2009 14:44

Baby* napisal/-a:
miteq napisal/-a:

Zakaj bi ga pa prevarala če je samo plesala? ples je ples in umazan ples je bil in bo js nevidim v tem problema niti mi ni jasno na kak način tipa prevaraš s plesom halo!

Pri takih stvareh se je fino vprašati sledeče: kako bi bilo pa meni všeč, če bi moj/-a partner/-ica plesala dirty dancing z drugim/drugo? Kul? Potem je kul. Ne kul? Potem sploh ni kul.

In debata kaj je varanje in kaj ni, je brez smisla. Pač stvar definicije. Kaj pa občutki? Nekaj te lahko hudo prizadene, pa sploh ni potrebno, da tip seksa z drugo ...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Okt. 2009 17:39

Ajča napisal/-a:...in sem vmes plesala z enim drugim tipom, ko njega ni bilo zraven (dirty dancing varjanta)

meni se to ne zdi kul. a ko je zraven pa nisi plesala umazano z drugimi. zanimivo...
no ja. saj vsak po svoje, ampak kot je rekla MsN- ne delaj drugim, kar nočeš, da drugi naredijo tebi. in ja. nočem da moj s katero pleše dirty. in ne bo, ker je to on.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 23. Okt. 2009 20:02

Hahaha :lol:

Moj točno ve kako plešem in velikrat je bil zraven, ko sem plesala s tem tipom. Eni pač niso tako posesivni. Moj dragi ve, da mi ples res velik pomeni in da sva se s tem tipom ujela pri stilu plesanja (ni samo dirty dancing je tudi hip hop..). Če se njemu ne da plesat, grem z drugim plesat in obratno. In jaz nisem njega prevarala, ne on mene.
A goal without a plan is just a wish.
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 23. Okt. 2009 20:14

Ajča napisal/-a:Hahaha :lol:

Moj točno ve kako plešem in velikrat je bil zraven, ko sem plesala s tem tipom. Eni pač niso tako posesivni. Moj dragi ve, da mi ples res velik pomeni in da sva se s tem tipom ujela pri stilu plesanja (ni samo dirty dancing je tudi hip hop..). Če se njemu ne da plesat, grem z drugim plesat in obratno. In jaz nisem njega prevarala, ne on mene.

No, potem pa super, če tvojemu tipu to ustreza. O tem govorim :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 23. Okt. 2009 20:42

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov