2 uri plesa z neznancem> 5 let trajajoca zveza?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Horus napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:Ker "ples ni zgledal ravno nedolzno" ima zelo velik razpon.
Glede na to, da ne poznam tipa, ki bi hotu skazit svojemu kolegu zvezo, in da tako jaz, kot moj najboljsi prijatelj in se nekaj drugih prijateljev inu znancev vsi plesemo, sem precej preprican, da ko gre tip ze sporocit svojemu frendu, da ples ne zgleda ravno nedolzno, je to ze napol dolckanje
Sama poznam ogromno ljudi, ki radi napihujejo stvari.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
[quote="Horus"]
To, da nekdo gre spat, pa ni dokaz slabe vesti ampak prej ciste vesti ali pa popolne brezbriznosti. Obstaja "reklo", kako prepoznas v zaporu krivega. To je tisti, ki ponoci mirno spi.
Ne strinjam se s tem, saj o da je šla spati ne pomeni da je mirno spala, llahko se je delala da spi ali pa spala, v sanjah so se ji prikazovali dogoodki prejšnje noči( v primeru da je res kaj narobe naredila). Saj ne vidiš punci notri v glavo da lahko rečeš da je mirno in brezsrbno spala.
To, da nekdo gre spat, pa ni dokaz slabe vesti ampak prej ciste vesti ali pa popolne brezbriznosti. Obstaja "reklo", kako prepoznas v zaporu krivega. To je tisti, ki ponoci mirno spi.
Ne strinjam se s tem, saj o da je šla spati ne pomeni da je mirno spala, llahko se je delala da spi ali pa spala, v sanjah so se ji prikazovali dogoodki prejšnje noči( v primeru da je res kaj narobe naredila). Saj ne vidiš punci notri v glavo da lahko rečeš da je mirno in brezsrbno spala.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Mahagonij napisal/-a:puma in podobne bolnice bi ji skor nobelovo nagrado podelile, ker se pusti šlatat random tipom. "Dobr je to naredila boga reva ujetnica nesvobodna."
Ce ji manjka svobode ga LAHKO PUSTI. Ne pa da vara. In za vecino debilk tukaj bi najbrz, če bi sli gledati zgodovino postov, lahko nasli kako so v kaki temi, kjer je bilo pritozevanje nad varanjem tipa, govorile, da je tip prasec ker vara, ce pa bi lahko zvezo preprosto prekinil.
na koncu bo izpadlo, da se je ona kar dol dala z tistim tipom sredi plesišča ... in kdo je rekel da ga je varala?
tako da mahagonij, ko ti bo spet travma z tvojo mamcio ven vdarla naredi svetu uslugo in to reši z tvojo matero, na pa da po forumu svoje frustracije izlivaš ...
-
puma - Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
miteq napisal/-a:Mi moški (vsaj tisti, ki forum obiskujemo že nekaj časa) smo objektivni. Ve ženske (v veliki večini, s tabo vred, razen nekaterih zlatih izjem) niste objektivne, pač pa pristranske kokoške.
objektiven? ... tebi je objektiva tista ženska, ki zagovarja moškega, in potem se imaš ti za objektivno osebo ... to je pa res objektivno
in še en dokaz objektivnosti:
noben od nas ni bil dejansko tam na tem plesišču in opazoval to punco in tipa ... niti njen tip ni bil tam.
torej kako si lahko sploh objektiven?
Da pa ima pripovedovanje zgodb svoj čar, se pa ta skriva v tem, ker se stvari znajo lepo napihnit. Kot npr. sprva je bila zgodba le ta, da je samo plesala, zdaj že vara ... na koncu bo zgodba prišla do take dimenzije, da se je ona kr na plesišču dol dala in to kar z dvema
p.s.
ti samega sebe vidiš kot objektivnega, jaz te ne ... to je pač tvoje, kako ti samega sebe vidiš, ampak te zarad tega ne obsojam in ti ne pišem da si bolnik, al da si zafrustrian tip, ki vsako žensko, ki ima od njega drugačno mnenje ozači kot kokoš.
...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Ni čisto točna tale tvoja izpeljava, avtomatično si namreč predpostavil, da je kolega govoril 100% resnico (oz. da se je dejansko zgodilo, kar je on rekel), ter pa to, da izgovori nujno pomenijo, da se je nekaj dogajalo, ne pa npr., da mu je dala te izgovore, ker je on pritiskal nanjo ali pa mu je dala prva 2. izgovora, ker jo je bilo sram povedati po pravici (npr., pijana je plesala s tipom, ki ji je prišel izza hrbta in mu je pustila, da jo malo bolj prime, nato je pa ugotovila, da je ubistvu grd; plesala je z gejem - mogoče jih pa njen tip ful ne mara?).
Aja, pa cesta ni plesišče. Če se ti pomanjkljivo oblečen/a zvijaš nekje na cesti, te bodo čudno gledali tudi brez tega, da se ob koga drgneš, tako da je bil ta 'če bi bilo to na cesti' dodatek rahlo brezvezen.
Aja, pa cesta ni plesišče. Če se ti pomanjkljivo oblečen/a zvijaš nekje na cesti, te bodo čudno gledali tudi brez tega, da se ob koga drgneš, tako da je bil ta 'če bi bilo to na cesti' dodatek rahlo brezvezen.
Every rose has its thorn
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
miteq napisal/-a:Mi moški (vsaj tisti, ki forum obiskujemo že nekaj časa) smo objektivni. Ve ženske (v veliki večini, s tabo vred, razen nekaterih zlatih izjem) niste objektivne, pač pa pristranske kokoške.
Pa ste tisti, ki tako mislite prepričani, da vi na to gledate objektivno? Meni se zdi, da uporabnice foruma večinoma odgovarjajo objektivno. Je ogromno tem kjer dajo prav fantu. In kolikokrat se prijavi kakšna punca in piše o tem kako grozen je njen tip, potem pa vsa zgrožena ugotovi, da vse držijo z njim.
Mene vsi trije udeleženci v tej zgodbi ne prepričajo. Ne zagovarjam punce, a kaj ko ne vemo kaj se je v resnici zgodilo. Tudi meni se zdi način pisanja avtorja teme na kratko povedano čuden. In je ogromno ljudi, ki napihujejo stvari, želijo povedati neko super novico in če je nimajo si jo izmislijo. Je tudi ogromno ljudi, ki bi iz različnih razlogov z veseljem uničili zvezo. Tudi prijateljem. Takih stvari jaz ne bi šla govorit po telefonu, še posebno ne pozno zvečer ali ponoči. Zgleda, da je komaj čakal, da stvar sporoči in pri tem užival. Ne vem kaj je videl, kaj je mislil, da vidi in kaj je želel videti. Ne vem kaj je »vseeno« slišal in kaj si je sam narisal v glavi. In se strinjam, da so njeni izgovori čudni.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
.....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
puma napisal/-a:torej kako si lahko sploh objektiven?
Vsi moški na tem forumu imamo doma magično kroglo, ki govori objektivno resnico. Preden postamo na forumu vedno pogledamo v to kroglo.
Torej, ne ti meni, da nisem objektiven. Moja krogla ne laže!
P.S. Ne, ne posodim ti je.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Moski ljubec, zaupljiv, svoji zenski po zelo dolgem casu omogoci vecer brez njega
a ti daš ženski dovoljenje da gre vn? Če gre 1x na leto valda izkoristš, pa se zabavaš, vendar sej sam veš do kok loh greš...
če mene prašaš je bil on njej všeč samo zarad dogajanja,žurka,pač babji večer , ni vedla da maš ti tam špijuna in jo je pač zatožu..sicer ne vem do kok sta šla, verjetno ne do konca če te je skos klicala da prid..vrjetn je hotla mau nežnosti, pač je bla v elementu, si zihr da ne mau pijana, pa se je opogumla,ker že douh ni pila in se ne zna kontrolirat ko ma pijačo v riti?...in ker tebe tam ni blo je tko iz nedolžnga plesa ratal mal mn nedolžen...kar ne bom rekla da ni prevara, ker je,ampak je res tko,kar ne veš ne boli..ne morem je zagovarjat, ampk vrjem da ta ples ni pomenu nč..je pa možno, da bo misnla nanjga in se bosta še dobila...edin če je res gej? hmmmm dvomim
kok gre pa men na k*,ko mojga kličejo kolegi, da so me vidl nek zuni pa če je on tut tam, učas mu tut kej povejo kaj se dogaja, vsaj 1x je blo tko, pa enkrat ko je moj sam pršu za nami, pa je blo vse ok..za fante je lahko hitr kej narobe, če so ženske zuni pa vesele pa se majo fajn,pa norijo,kšne kolegice da si najdejo druge fante pa se po njih obešajo-->avtomatičn tut za tvojo izpade da se je obešala po drugih,češ kakršne kolegice takšna ona sama tko da nevem, res, najbolš da se pogovoriš, vrjetno do česa več ni prpelalo,ampk tak ples da se ful objemaš,roke pousod..če je totaln neznanec pa da ti ni všeč,tega ženska ni zmožna
1x je clo najbolši kolega od mojga napihnu zadevo, ker je blo več kot očitno da sm mu ušeč (že druga doolga zgodba, razne situacije,besede,dejanja) in mu je to povedu na njegou bday k ga je praznovov,jz sm se pa doma učila, prejšn dan pa bla v centru na polno zuni in ker je zvedu da sm bla tm,prek nekih drugih kolegou,je klicu mojga da sm šla iz wcja moškega z enim tipom-dejansko sm šla iz moškega wcja,ker rada hodm na moški wc ko smo zuni,ker je bolj čist,mn zaseden, BREZ TIPA!! in on da so me vsi vidl itd....ubistvu je bla pa to sam obramba na to oz. maščevanje,ker sm par dni prej povedala svojmu kaj ta kolega govori o mojmu pa kako je on edini zame,da bi mogla bit skp,pa kake mu dela za hrbtom..bi bla tih pa je blo preprosto tega preveč!..tko da je mogoče kej v tem smislu?nevoščljivost,ker on nima tko super zveze 5 let kukr ti??
PS: enkrat se je men zgodilo na morju, da je tip pršu izza hrbta, in jz kukr sm bla koma, je tko za mano plesu po mojmu ritmu..in jz tega sploh vedla nismdokler rok ni dau na mene..moj je ap to vidu in popizdu,in še zmeri ne vrjame da je to u resnici blo tko
vse je sedaj odvisno od tega, kok je njej do tebe,a vajina veza štima v vsemu-sex,odnos,njene želje.. in kako boš ti odreagiru na to,loh bi izkoristla situacijo za escape, nikol se ne ve,kaj se plete po njeni glavi, loh jo bo on ful zamešu glavo z klici,smsji...pa bo umes, al ti al on..in posledično bosta oba trpela če se bo to tko razvil..loh je biu pa res sam ples, k se mu je mau preveč prepustila,zdj je pa na teb, a boš to toleriru al ji boš pa dal konec zradi tega.
Zadnjič spremenil chiqqa, dne 21. Okt. 2009 9:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
puma - Cosmopolitanka
miteq napisal/-a:puma napisal/-a:torej kako si lahko sploh objektiven?
Vsi moški na tem forumu imamo doma magično kroglo, ki govori objektivno resnico. Preden postamo na forumu vedno pogledamo v to kroglo.
Torej, ne ti meni, da nisem objektiven. Moja krogla ne laže!
P.S. Ne, ne posodim ti je.
-
puma - Cosmopolitanka
Horus napisal/-a:Puma, ne govoriti o objektivnosti prosim lepo. Objektivnost pomeni, da ne verjames na besedo. Sploh ce ta beseda sama sebe v toliko detajlih negira.
Zdaj pa te vabim, da napises neko logicno dedukcijo, zakaj po tvojem ona govori resnico, da ni nic blo.
horus preden se transformirašv columba ... vdihni
tvoja t.i. logična dedukcija je le en niz sklepanja ... sklepanje na osnovi tvojega dojemanja nikol ne more biti objektivno (heh paradoks).
prav tako še en dokaz tvojega veleumne objektivnosti na podlagi tvojega sklepanja:
ti trdiš da jaz trdim, da ona govori resnico ... hehe
še en dokaz tvojega sklepanja, oz kako si ti moje mnenje dojel.
Pa da izrazim svoje stališče še enkrat:
jaz nisem v poziciji, da sodim kdo je kriv, kdo laže in kdo govori resnico... zato ker:
1. ne poznam nobeno od teh oseb, ki so vpletene v to zgodbo
2. napisana je le njegova plat
3. kak je njegov odnos z tem frendom ne vem
4. ne poznam tega frenda in ne vem kakšni so bili njegovi motivi (jah niso vsi ljudje na tem planetu prijatelji, kljub temu, da se predstavljajo da so)
5. na podlagi izhodiščnega posta in besed, ki jih je tip uporabil, mi deluje totalen kontrol frik ... (kar ne pomeni da je, sam glede nato kako je opisal njun odnos in nastalo situacijo, mi je dal ta privdih)
6. nimam nobenega interesa se postavljat na kr neko stran in to tud ne počnem ... pravim pa le, da se vsaka zgodba da napihnit do neomejenih razsežnosti in verjetno se je tud ta. To kar pa se je v resnici zgodilo pa vedo le tisti, ki so dejansko bili tam.
Torej zakaj bi koga obtožila da laže ali da govori resnico? na osnovi česa? na osnovi enostranske zgodbe?
ajme columbo kak detektiv pa si
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov