2 uri plesa z neznancem> 5 let trajajoca zveza?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MsN
Mene bi precej prizadelo, če bi slišala/videla, da fant z drugo pleše na očitno osvajalski način ... Ne vem, če je to varanje in verjetno, bi se komu drugemu zdelo povsem sprejemljivo, meni osebno pa ne, ker se da plesati tudi brez šlatanja.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
puma napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Predvsem se tuki negre za "odrasle osebe" ampak, da dobi tudi nekaj mnenj moških in nepristranskih ljudi, ker hočeš/nočeš se tukaj vsaka druga ženska postav pač v pozicijo babe pa neglede na to al je bitch al ne.
in vsak moški se bo postavil v pozicijo moškega in bo punca izpadla največja bitch .. pa tud če to je al ne ...
Mi moški (vsaj tisti, ki forum obiskujemo že nekaj časa) smo objektivni. Ve ženske (v veliki večini, s tabo vred, razen nekaterih zlatih izjem) niste objektivne, pač pa pristranske kokoške.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
Mahagonij napisal/-a:puma in podobne bolnice bi ji skor nobelovo nagrado podelile, ker se pusti šlatat random tipom. "Dobr je to naredila boga reva ujetnica nesvobodna."
Ce ji manjka svobode ga LAHKO PUSTI. Ne pa da vara. In za vecino debilk tukaj bi najbrz, če bi sli gledati zgodovino postov, lahko nasli kako so v kaki temi, kjer je bilo pritozevanje nad varanjem tipa, govorile, da je tip prasec ker vara, ce pa bi lahko zvezo preprosto prekinil.
hvala ker si napisU/ala namesto mene...
se podpišem...če je ona tolk neodgovorna in da si ne upa skenslat zveze in potem za njegovim hrbtom take počne pa še 30 let je stara ki bi mogla bit zrela v glavo ampak očitno ni ker mislim da ji prijateljice perejo možgane oz razmišljajo namesto nje...
tle babe govorite kolk so tipi prasci ki varajo ko se pa situacija obrne pa takoj brante in govorite da to ni kej tazga...itd...prvo počisti pred svojim pragom potem pa lahko še mojo hišo počistite ko mate tolk časa hehe
dobr to bi še nekako pozabu če bi osebno povedala kaj je počela in verjetno bi ji odpustu...ampak 5let je dolga zveza tko da je mal težje se odločiti al bi jo skenslu al bi ostau z njo...nared kar ti srce narekuje
in to ni "ples" ampak šlatanje oz. ročno fukanje na plesišču
ko boste znal drgač plesat se mi oglaste da se veliko lepše plesat z punco brez da bi jo šlatu po joškah riti pi**i ali punca tipa itd..
LP
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Ma je kolega prav videl, da jo slata?
Ker "ples ni zgledal ravno nedolzno" ima zelo velik razpon.
Ker "ples ni zgledal ravno nedolzno" ima zelo velik razpon.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Mahagonij napisal/-a:Jst pa sploh ne...mislim da pretiravas.jullia_ napisal/-a:Moram se pa vpičit v to, kako si to, kakšen vtis sem si ustvarila o tebi. Model, jaz te sploh ne poznam, pa se te že rahlo bojim.
Možno, ampak že zgolj to, da tip v prvem postu večkrat poudari, da je kar vedel, da se bo to zgodilo, se mi zdi čudno. V kombinaciji s tem, da ji je omogočil izhod, se pa sliši sploh obupno posesivno. Saj mogoče se je samo nerodno izrazil, ampak dvomim. Cel post je napisan v tem duhu.
To je kritika njega.
Kar se pa puncinega obnašanja tiče, je pa tako. Če je bil njen ples res samo oblečen seks, potem njeno obnašanje obsojam.
Ne samo zato, ker se strinjam s tistimi, ki ne odobravajo tovrstnega početja, če je človek vezan, ampak tudi zato, ker se mi tako obnašanje nasploh ne zdi primerno. Jaz še tipu ne pustim, da bi me po pič** šlatal v javnosti, ostalim pa sploh ne.
Priznam pa, da nekoliko dvomim v to, da je zgodba povsem korektno predstavljena. Je a_pikica_a povedala tisto, kar sem že ob prvem branju te teme pomislila. "ples ni zgledal ravno nedolzno" ima zelo velik razpon.
Prevečkrat sem že bila priča temu, da se je kakšen dobrosrčen prijatelj ali prijateljica špilal obveščevalno službo, pa se je na koncu izkazalo, da je šlo za mnogo hrupa za nič. Tudi mojega tipa so že obveščali, da sem šla sredi noči z nekom bluzit, v resnici mi je pa ratalo slabo in me je odpeljal ven na luft.
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Take zadeve se je fajn dogovorit s partnerjem. Enim to pomeni varanje, drugim pač ne. Odvisno je tudi od zaupanja med partnerjema, od preteklih izkušenj...
Sama lahko rečem, da imam dobre izkušnje v preteklosti z vsemi fanti(ali pa mi je kaj ostalo prikrito ), zato morda tudi danes zaupam partnerju. Pred kratkim sva bila na zabavi, kjer je flirtal z eno lepotičko, pa plesal z drugo. Sem bila kaj ljubosumna? Niti najmanj. Enako sem na kakšni drugi zabavi storila jaz. Brez namena varanja ali kakršne koli zavestne želje biti s kom drugim (in s hvaležnostjo, da imam tako cool tipa, da ne paničari brez veze, da me razume in mi zaupa). Kaj mi pomeni kak nedolžen flirt ali ples z nekom? Zgolj igro in to, da pokažem naklonjenost osebi, ki mi je simpatična (flirtam tudi z žensko, pa sem daleč od istospolne usmerjenosti). Če želi kdo "dlje", mu pa takoj povem, da "iz te moke ne bo kruha", ker imam fanta.
Vseeno, ne vem kako je pri tebi, zato vseeno ( ) predlagam, da malce razmisliš o zaupanju med vama ter morda o lastni samozavesti. Predlagam tudi pogovor s punco o njenih namenih in željah... In pozneje seveda tudi o tvojih.
* EDIT: S fantom se ljubiva, pogovorila sva se tudi o željah, namenih, navadah, itd.... in po dogovoru tudi delujeva.
Sama lahko rečem, da imam dobre izkušnje v preteklosti z vsemi fanti(ali pa mi je kaj ostalo prikrito ), zato morda tudi danes zaupam partnerju. Pred kratkim sva bila na zabavi, kjer je flirtal z eno lepotičko, pa plesal z drugo. Sem bila kaj ljubosumna? Niti najmanj. Enako sem na kakšni drugi zabavi storila jaz. Brez namena varanja ali kakršne koli zavestne želje biti s kom drugim (in s hvaležnostjo, da imam tako cool tipa, da ne paničari brez veze, da me razume in mi zaupa). Kaj mi pomeni kak nedolžen flirt ali ples z nekom? Zgolj igro in to, da pokažem naklonjenost osebi, ki mi je simpatična (flirtam tudi z žensko, pa sem daleč od istospolne usmerjenosti). Če želi kdo "dlje", mu pa takoj povem, da "iz te moke ne bo kruha", ker imam fanta.
Vseeno, ne vem kako je pri tebi, zato vseeno ( ) predlagam, da malce razmisliš o zaupanju med vama ter morda o lastni samozavesti. Predlagam tudi pogovor s punco o njenih namenih in željah... In pozneje seveda tudi o tvojih.
* EDIT: S fantom se ljubiva, pogovorila sva se tudi o željah, namenih, navadah, itd.... in po dogovoru tudi delujeva.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
claire napisal/-a:^^ zakaj bi flirtal z drugimi??? ni to isto kot osvajanje?
Zame ne. Zame je flirt to, da se malo bolj prijazno nasmehnem sprevodniku, ko mi karto štemplja. Ali pa, da se kelnarju, ki mi pijačo poda z besedami "izvoli miška" nasmehnem/pomežiknem. Pa nobenega od njiju ne osvajam
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
jullia_ napisal/-a:Zame je flirt to, da se malo bolj prijazno nasmehnem sprevodniku, ko mi karto štemplja. Ali pa, da se kelnarju, ki mi pijačo poda z besedami "izvoli miška" nasmehnem/pomežiknem. Pa nobenega od njiju ne osvajam
tole je zame pa zgolj prijaznost in pozitivno odzivanje na okolico in ljudi v njej (kjerkoli pač si- bar, picerija, vlak...). in menim, da je premalo ljudi, ki se tako odzovejo na dobro voljo neznancev, ki jih srečujejo.
flirtala sem pa (ko sem bila še samska) z fanti (ne z puncami), ki so pritegnili mojo pozornost samo in zgolj fizično, največkrat v diskotekah.
res zelo različno dojemamo nekatere pojme.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
claire napisal/-a:^^ zakaj bi flirtal z drugimi??? ni to isto kot osvajanje?
ples že ja (brez otipavanja po joških).
Flirtaš z drugimi zato, da dviguješ splošno vzdušje, da nakažeš naklonjenost tebi simpatičnim ljudem (lahko tudi stari mami ),...
Seveda pa je tudi tukaj dobro biti pazljiv, ker žal ni priporočljivo flirtati s čisto vsemi (ker sem in tja lahko naletimo na kakšnega čudaka, ki bi lahko zadeve narobe razumel in kljub pogovoru vztrajal pri svojem).
Flirt zame ni isto kot osvajanje. Ko z osebo flirtaš, ne pomeni, da želiš imeti kaj z njo, ko pa jo osvajaš, je načeloma drugače.
Kar se pa plesa tiče, se pa strinjam. Brez otipavanja po joških od neke random osebe, ki ni moj moški. Lahko pa je ples erotične narave, brez vulgarnosti (lahko pa so samo nakazane), kar pa je v povprečni družbi zelo težko dosegljiv ideal, ki bi bil uresničen brez želje drugega po "še čem". Zato ga načeloma ne izvajam več...
NIA, dobra.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov