100% iskrenost?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 05. Avg. 2011 13:47

:lol: Tearjerker. jaz sem mislila isto primerjavo z wcjem napisat (sam ne tako poetično), pa sem se odločla še prej preletet kaj je že napisano :lol:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Avg. 2011 13:48

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 05. Avg. 2011 13:51

claire delala sva skupaj enkrat. Niti nisva stala eden poleg drugega, samo pozdravla sva s ob prihodu in šla vsak na svoje mesto. Delo je bilo priložnostno in ga ne bova več opravljala, ne jaz, ne on. Vidim pa, da nisi dolgo delala v gostilni.. Me res zanima kdo bi te imel zaposleno, če bi sfockala vsakega, ki bi ti dal vsaj malo neokusno pripombo. In da bi ti klicala policijo, ker te je en prijel za rit al pa neokusno pogledal? Verjemi, da bi se policija pripeljala samo enkrat, pa nikoli več... Jaz nisem prejela dnevno 5 takih komentarjev, sem pa jih prejela precej pogosto. Ne glede na lokacijo lokala in uro.

BTW, delala sem v centru Ljubljane in 2x v centru Maribora. Da ne bo pomote, niso taki tipčki samo v Vukojebini doma...
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 05. Avg. 2011 13:54

sirova: ok. saj se mi ne da več, ampak samo še to.
zakaj enačite to reč z nekim obremenjevanjem. kako zdaj se partnerja obremenjuje in se mu nalaga bremena in se partner pol sekira pa ne vem kakšne fore še vse se pišejo. pol pa valda, da ne poveste, če mate take tipe, al kaj, res ne vem več. kaj bi se kdo obremenjeval? s čim? s tem da mu iskreno povem da mi je en tip težil za telefonsko?
sirova, pa valda ni tvoj tip tako neinteligenten da bi mislil, da si mu jo dejansko dala? ali da bi se zdaj zaradi tega sekiral.
kakšne so to povezave?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 05. Avg. 2011 13:57

Hm. :) men se pa zdi, da se tebi zdi rešitev, da dečku nebi povedala, razen če bi te vprašal, primerna, ker bi ti predvsem rada ohranila stike s tem tipom. Ne namigujem sicer na to, da bi rada z njim kaj imela, ampak mislim, da veš, da bi te tip "prisilil", da izbrišeš tipa s fbja, če bi mu ti to povedala ;) tebi pa se zdi "nesmiselno" zbrisat tipa s fbja zaradi te ponudbe..Ker pač želiš ohranit stike z njim.

No, tle si čisto zašla iz koncepta 100% iskrenosti :D jaz ubistvu to štejem že za prikrivanje, ne pa samo "nism povedala, ker ni pomembno". Pomembno je, da maš tipa, s katerimi si imela stike, ga poznaš v živo in ti je čisto resno ponujal seks in avanturo, kar naprej še na fbju, kjer ti njega lahko spremljaš in on tebe. :)

In strinjam se z zgornjim Clairinim postom. Wtf, kako obremenjevanje. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 05. Avg. 2011 14:01

flesherka_ : jaz v gostilni delala nikoli nisem. in nikoli ne bom. ker bi bila to cela štala. ne bi se pustila nikomur za rit prijet. 1x bi me pa nikoli več. resnično. če policija ne bi ukrepala, bi pa rekla kolegom da ga pretepejo. pač bi. briga me. (nisem mislila, da so samo na vasi bedaki, ampak jaz v vseh letih ljubljane nisem ne doživela, ne videla da bi kdo kelnarco prijel za rit in ji govoril da ima dobre joške). glej še tipe zunaj sem klofutnila. vedno. ne da enega kretena ne bi. no dost o tem.

samo še to: če je pa tako- zakaj si ga dodala na fb? kaj imate to za fore s tem dodajanjem no? in zdaj ti ne potegne da bi ga mogoče/recimo/morda bilo fajn odstranit? (sem pa prepričana, da ima vsaka bolj konkreten razlog od "ah saj ni nič" da tipu ne pove, da jo je en butelj, ki se ga spomni iz oš in ga je zdaj po naključju videla povabil na sex. pač moje mnenje.)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Avg. 2011 14:05

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 05. Avg. 2011 14:06

Jaz ne vem, kak si predstaljate FB. Jaz imam gor eno (1) prikazno sliko in v celem mesecu morda eno spremembo statusa. Nima noben ničesar za spremljat. Jaz pa nisem pregledovala njegovega profila. Zadeva je stara komaj par dni... Po kratkem premisleku (ki ga je sprožila sirova par postov nazaj) pa sem ga tudi odstranla iz FB. Moj primer pa sem napisala zato, ker ne poznam 100% iskrenosti, zgolj iz razloga, ker je zadeva preprosto nemogoča in v nekaterih primerih celo neprimerna (moje mnenje).
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 05. Avg. 2011 14:09

Seveda ne poznaš 100% iskrenosti, ker sama nisi iskrena. Za izgovor pa uporabljaš to, da je 100% iskrenost nemogoča in neprimerna. :) Najmanj pet nas je bilo tukaj, ki smo ti vse poskušale dokazat, da je 100% iskrenost mogoča. zaradi svojih principov meniš, da ni, ker je sama ne zagovarjaš.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 05. Avg. 2011 14:13

sirova:
pa kak vsak dan. kje se ti giblješ štruca? jaz če iz sebe izhajam. mene več tipov konkretno vpraša če sem samska, kot pa da mi mežikajo in govorijo da imam lepe oči (pa ji res imam ;) ).
in ni zdaj da bi se mi to tedensko dogajalo no. itak nekih strašno novih ljudi ne spoznavam vsakodnevno, niti nimam take službe, niti nič. imam ustaljeno klapo, kakšno nažicavanje se dogaja pretežno na žurih, festivalih, koncertih in ko gremo babe same žurat. pretežno je na žurih itak prisoten tudi fant, čeprav ne visiva skupaj. sploh pa ne žuam več kako masovno, da bi zdaj fantu samo o nekih svojih oboževalcih govorila. in ni to vse skupaj nujno negativno nastrojeno. mu povem pa se malo posmejiva (kot je ena že rekla). me včasih še zafrkava če so kakšni čudaki, kje bom spala to noč. ni to neka skrivnost, ni neka obremenitev, ni blazno pomembna zadeva. ne vidim pozitivnih reči prikrivanja česa takega.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 05. Avg. 2011 14:17

Ja seveda ja ne podpiram. Kaj nisem bila jasna. Ker sem mnenja, da je nekatere stvari treba zadržati zase. Sploh v zvezi... Že od začetka sem pisala, da tega fantu ne bom povedala in če me ne bo vprašal direktno, sem mnenja, da mu zato ne lažem. In nihče ni 100% iskren. Ne v družinskem krogu, ne v zvezi, ne v službi in ne pri prijateljih. Doma ne govoriš, kolikokrat masturbiraš, fantu ne poveš o vseh ponudbah, kolegicam zatajiš, da jim kaki kos oblačila ne paše (sploh če ti 10 minut govori, kak dolgo ga je iskala) in v službi ne poveš, da si cel dan zabušavala in grela stol. Če pa si ti taka, da si vedno in povsod, tudi v zvezi, 100% odkrita, potem pa vedi, da lažeš sama sebi. Pač sami si izberemo, ali bomo pred partnerjem tajili 1%, al 30%.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 05. Avg. 2011 14:17

Meni bi bilo ful sumljivo, če bi mi ženska govorila take: en me je vabil na seks, pa sem rekla ne, en mi je pomežiknil..

Mislil bi si, wtf. Kaj sploh hoče povedat. To bi bila moja prva asociacija. Ni šanse, da bi pomislil, o kul, da je ful odkrita. Zdelo bi se mi malo blesavo.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 05. Avg. 2011 14:18

Govora je o zvezi. In ja, kolegici povem, če ji kos oblačila ne paše, če tega ne ceni, naj gre nekam. In za ostalo: bullshit. :)
Ampak ok.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Avg. 2011 14:31

...
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 05. Avg. 2011 14:38

Evelyn, ali lahko iskreno trdiš, da si v zvezi (če si v zvezi) 100% iskrena? Glede vakega obroka, kina, mnenja, izbora televizijskega programa, kosa oblačila na svojem fantu, komentarja glede njegovih odločitev, pojasnil, ki jih daš/dobiš?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov