100% iskrenost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 107 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
Akademik - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2011
Džeki napisal/-a:DiNozzo napisal/-a:Dokler vem, da mi je punca zvesta
Takšne izjave me nasmejijo. Že enostavna logika ti lahko pove, da si le zase lahko prepričan glede zvestobe.
Ja, lahko govorimo samo o nekem "občutku zvestobe", ne pa "absolutni zvestobi" ker to enostavno ne moreš vedet. Plus, vsak si interpretira varanje drugače. Mnogo jih pravi: "za mene je huje, če se partner zaljubi v drugo osebo, kot če ima samo spolnost brez čustev z njo". Stavek, ki se meni zdi sila nepremišljen, ampak predstavi različne interpretacije nezvestobe.
I'll tell you one thing: Don't ever give anybody your best advice, because they're not going to follow it.
-
DiNozzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2011
- Kraj: Divjina
Leonessa napisal/-a:Če je res odkrita in ji lahko zaupaš, čemu bi ti potem "nakladala"?
Ne vem če ti bo logično, ampak si lahko 100% da se šali.
Akademik napisal/-a:Ja, lahko govorimo samo o nekem "občutku zvestobe"...
Ok, I've gotta feeling, wooo, hooo
Ne bom forsiral, da je ta občutek lahko zelo točen in natančen, ker tako dobri igralci pa spet nismo (velja za oba spola). To se da vse ugotovit, ampak je treba biti pozoren
...
o tem bi lahko razlagal ure in ure, ampak tak sadist pa spet nisem
Zaenkrat ostanimo pri iskrenosti...
@ Evelyn...novi avatar mi je bolj všečkan od prejšnjega
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.
- Herbert Hoover on engineering
- Herbert Hoover on engineering
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Verjamem.
It was forever..but it didnt last long..
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Evo vam vprašanje. S fantom sva skupaj več kot 4 leta, lepa zveza, brez problemov, poveva si to, kar si je treba. Sem zvesta punca in ga ne bi prevarala, tudi nisem nobenega drugega fanta. No, pred dnevi sem dobila ponudbo za avanturo/sex/skok čez plot, ki sem jo zelo prijazno zavrnila, brez karšnih koli pomislekov.
Torej, kaj je 100% iskrenost?
a. Takoj pokličem fanta in mu povem.
b. Mu povem v kratkem.
c. Če bo kdaj o tem tekla beseda, omenim.
d. Če me bo kdaj vprašal dobesedno, če sem kdaj imela kako ponudbo za sex, mu pritrdim.
V nobenem od teh primerov nisem neiskrena, je pa konkretna razlika med možnimi rešitvami. Osebno se mi zdi, da je za srečno zvezo take dogodke dovoljeno zadržati zase, pa zato še nisem neiskrena oseba.
Vaše mnenje?
Torej, kaj je 100% iskrenost?
a. Takoj pokličem fanta in mu povem.
b. Mu povem v kratkem.
c. Če bo kdaj o tem tekla beseda, omenim.
d. Če me bo kdaj vprašal dobesedno, če sem kdaj imela kako ponudbo za sex, mu pritrdim.
V nobenem od teh primerov nisem neiskrena, je pa konkretna razlika med možnimi rešitvami. Osebno se mi zdi, da je za srečno zvezo take dogodke dovoljeno zadržati zase, pa zato še nisem neiskrena oseba.
Vaše mnenje?
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
a) ali b), vse ostalo je grdo od tebe oz. tako imenovano prikrivanje.
Če bi bila ta ponudba v času, ko nista skupaj potem ne rečem, v tem primeru pa se tiče vaju obeh in ima partner pravico to vedt.
Če bi bila ta ponudba v času, ko nista skupaj potem ne rečem, v tem primeru pa se tiče vaju obeh in ima partner pravico to vedt.
-
Akademik - Sramežljivka
Dobro vprašanje, zanimiva situacija.
Jaz osebno bi seveda imel najraje, da mi punca kaj takšnega takoj pove. Cenil bi iskrenost in zaupanje.
Če mi ne pove, najbrž nikoli ne bi izvedel in ni škode.
Ampak če govorimo o iskrenosti in zaupanju, take reči se po mojem mnenju morajo povedati. Če že druga ne, da potrdiš zvestobo partnerju.
Je pa to zelo subjektivna zadeva, tko da boš dobila precej različnih mnenj. Me pa zanima, kako drugi gledate na to.
Jaz osebno bi seveda imel najraje, da mi punca kaj takšnega takoj pove. Cenil bi iskrenost in zaupanje.
Če mi ne pove, najbrž nikoli ne bi izvedel in ni škode.
Ampak če govorimo o iskrenosti in zaupanju, take reči se po mojem mnenju morajo povedati. Če že druga ne, da potrdiš zvestobo partnerju.
Je pa to zelo subjektivna zadeva, tko da boš dobila precej različnih mnenj. Me pa zanima, kako drugi gledate na to.
I'll tell you one thing: Don't ever give anybody your best advice, because they're not going to follow it.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Poveš ob prvi možnosti, torej, ko se srečata. Iz oči v oči. Seveda poudariš, da si zavrnila. In tvoj tip nima kaj komplicirat.
Če takšno stvar prikriješ je to ubistvu čuden znak. Čemu bi nekaj takega prikrila? če bo kdaj potem to sam izvedel mu bo veliko bolj sumljivo, da mu nisi povedala.
Ni nič čudnega, če privlačno dekle dobi ponudbo, tako da ob dejstvu, da si ponudbo zavrnila nebi smela od fanta dobiti drugega odziva kot je "aja..vredu". Kakršenkoli drugi odziv bo kvečjemu zanj škoda, ker se nima kaj razburjat ne nate, ne na nikogar, kvečjemu je lahko srečen.
Če takšno stvar prikriješ je to ubistvu čuden znak. Čemu bi nekaj takega prikrila? če bo kdaj potem to sam izvedel mu bo veliko bolj sumljivo, da mu nisi povedala.
Ni nič čudnega, če privlačno dekle dobi ponudbo, tako da ob dejstvu, da si ponudbo zavrnila nebi smela od fanta dobiti drugega odziva kot je "aja..vredu". Kakršenkoli drugi odziv bo kvečjemu zanj škoda, ker se nima kaj razburjat ne nate, ne na nikogar, kvečjemu je lahko srečen.
It was forever..but it didnt last long..
-
Akademik - Sramežljivka
UG84 napisal/-a:Preprosto vprašanje, jasen odgovor. Fantu poveš. Še najbolje osebno.
govoriš, kot da je to de facto odgovor in se aplicira na vse ljudi.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
js sem za d
Ponudbo si zavrnila, verjetno tega ne obžaluješ (?) in ne vem zakaj bi partnerja s tem obremenjevala.
Seveda je pa razlika, če je ta oseba nekdo, ki je sicer del tvojega življenja, kak prijatelj ali kdo, potem se mi zdi prav, da partner to izve, če je pa kar nekdo, bi mi bilo pa to tko, kot bi mi kdo pomežiknil, česar se že naslednjo uro sploh spomnila ne bi več, kaj šele, da bi premlevala, če bi to povedala partnerju ali ne.
Ponudbo si zavrnila, verjetno tega ne obžaluješ (?) in ne vem zakaj bi partnerja s tem obremenjevala.
Seveda je pa razlika, če je ta oseba nekdo, ki je sicer del tvojega življenja, kak prijatelj ali kdo, potem se mi zdi prav, da partner to izve, če je pa kar nekdo, bi mi bilo pa to tko, kot bi mi kdo pomežiknil, česar se že naslednjo uro sploh spomnila ne bi več, kaj šele, da bi premlevala, če bi to povedala partnerju ali ne.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Akademik napisal/-a:govoriš, kot da je to de facto odgovor in se aplicira na vse ljudi.
Lej, ne zavijam odgovore v vato tako kot ti, Akademik. Podala sem svoje mnenje, kratko in jedrnato. Če se punca strinja z njim ali pa ga upošteva mi je vseeno. Samo povem kaj jaz mislim o situaciji.
Zame je preprosta, odgovor je pa jasen.
Je zdaj kaj bolje?
-
Akademik - Sramežljivka
Kaj mate s to vato ej...
Jaz sem izrazil svoje mnenje in hkrati dopuščal tudi alternativne interpretacije, medtem ko si ti trdila, da je reč PREPROSTA in odgovor TRIVIALEN (citiram :"Preprosto vprašanje, jasen odgovor").
Mam raje v vato zavit odgovor kot pa pametovanje.
Jaz sem izrazil svoje mnenje in hkrati dopuščal tudi alternativne interpretacije, medtem ko si ti trdila, da je reč PREPROSTA in odgovor TRIVIALEN (citiram :"Preprosto vprašanje, jasen odgovor").
Mam raje v vato zavit odgovor kot pa pametovanje.
Prvi neprebran prispevek • 107 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov