100% iskrenost?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 05. Avg. 2011 14:42

Evelyn, še boljši primer:

En dan si doma, pa se zadovoljiš (sama). Pa te kasneje mama, kolegica in fant vprašajo, kaj si počela tisti dan. Si 100% iskrena, če ne poveš vsem trem, da si se igrala s svojo lulo?
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 05. Avg. 2011 15:05

^^ :stupid:

daj se ne delaj norca iz ljudi. res sama iz sebe delaš budalo.

a če te en poljubi boš pa fantu povedala ali tudi raje ne? kaj pa če strga majico s tebe? kaj se pri tebi pove in kaj ne? a če kolegici nekaj pristaja pa rečeš da ji ne pristaja? ali je ta logika samo ko bi morala kdaj (osebam, ki ti nekaj pomenijo!) kaj nelepega iz sebe spravit?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 05. Avg. 2011 15:09

Budalo je tisti, ki misli, da je 100% iskren. Jaz vem, da nisem... In tega nikoli nisem trdila. Mene Evelyn in njeno mnenje ne motita. Moti me, da se iz mene dela slabo osebo, ker nisem 100% odkrita. HALO! Nihče ni 100% odkrit. Slišale ste tudi moško stališče. Bila bi budalo, da bi fantu to povedla, ker bi si mislo, da nekaj ni v redu z mano. Tudi jaz bi si mislila, da z njim ni vse v redu, če bi on meni povedal kaj takega.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 05. Avg. 2011 15:12

In glede tvojega vprašanja, claire. Pri enostavnih stvareih ni težko bit iskren. Neiskreni smo ponavadi takrat, ko lahko nekoga prizadenemo, ali pa kadar informacije niso potrebne. In ja, jaz odločam, kdaj komu povedat kako stvar. Al naj tebe pokličem in se s tabo posvetujem, komu kaj povedat. Če nekomu iz ust smrdi, mu tudi ne poveš tega pred 10-imi ljudmi. Zakaj spravljat nekoga v zadrego na račun iskrenosti. Some things are better left unsaid....
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 05. Avg. 2011 15:15

Kva pa ti zdej ven mečeš :D
Še enkrat ponavljam. Govora o 100% iskrenosti je v ZVEZI, ne staršem, prijateljem, sosedu ali trgovki jebemu. In ja, najverjetneje bi povedala tipu kaj takega, da sm to danes počela, why the fuck not?! :D

Sicer pa več kot očitno NE LOČIŠ med resnostjo različnih zadev! Kakor ti je Claire napisala, ti bi kar vse prikrila? NIčesar povedala svojemu tipu, ker ga neb hotela razburjat? Sorry men se zdi to da te kren pizdun tam povabi na seks in na avanturo, ti pa z njim prijateljuješ dalje in še ne poveš tipu.

V tem je cel catch očitno, izgleda da so nam različne zadeve različno resne.
Pač ti ne ločiš med "ej dns sm vidla eno super duper majčko o noro, ampak je nism kupila hihi" dejstvom, ki ga ne poveš fantu in med "Dns me je en znanec vprašal če bi šla seksat za sekretom na Petrolu". Meni je pač sledeče pomembno za zvezo in tudi moj fant bi bil zadovoljen, če bi takšne stvari vedel, če pa mu pozabim omenit kok ekstra huda majčika je bla v new yorkerju, pa ne bo nobene škode.
Tebi je pa vse to očitno isto.

flesherka_ napisal/-a:Slišale ste tudi ENO(izmed par miljard)moško stališče.

Sam popravljam ane..da boš dojela, kok je ta argument absurden.

In ne, ne delam iz tebe slabe osebe(to si sama razbrala, očitno maš to mnenje o sebi tako ali drugače,. potisnjeno v podzavest :D), nihče ni slaba oseba samo na podlagi svojega mnenja glede določene zadeve in ne nisi slaba oseba, ker ne verjameš v 100% iskrenost. Ampak kakor ti nas prepričuješ, da je mogoča, ti druge dopovedujemo, da PRI NAS(in bi lahko bila tudi pri tebi PO NAŠEM MNENJU) popolnoma mogoča. Ubistvu me pa bk kakšna oseba si.
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 05. Avg. 2011 15:18, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 05. Avg. 2011 15:18

Kakorkoli, zdi se mi, da je pogrevanje takih neuspelih poskusov v zvezi nepotrebno. Odločitev je na koncu moja in samo moja. Vi pa se še dalje vlagajte, da vam vaši fantki vse povejo... LOL na vas.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 05. Avg. 2011 15:20

^^ ah ja. jaz sama tudi ne tulim o 100% iskrenosti. ampak spraševati če greš na zvočnik v trgovini poveš da imaš drisko ker sicer nisi iskren je pa spet pretiravanje, ok?

in moj point je bil drugje. komu, če ne prijateljicam bom pa povedala po resnici in pravici? me se sprašujemo vse sorte. ej a smrdim pod pozduho? a ji bom rekla ne? bom, če mi res ne smrdi. zdaj si ena pušča dolge lase, čemu, sam bog ne ve in smo zgrožene. da naj se vzame v roke in si postriže te lašake, ker ji kratka frizura 100x bolj paše. ne, ne bomo ji rekle, da se je pa to ful fajn odločla. zakaj?

in kako je fajn mešat vse skupaj ane? ne, ne bom rekla neznancu pred 15 folka, da mu smrdi iz ust. ja? bom pa rekla fantu na uho da ima med zobmi kos solate. ja? ne ne bom mami rekla da sem fukala celo noč v fukštumfih. ja? bom pa rekla fantu da je tam en kreten, ki me nagovarja da naj grem z njim sexat. ja? (in to strašno đekijevo mnenje ja. me zanima. ali bi punci rekel "kdo to? a ga poznam?" ali "matr si čudaška ej!")
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 05. Avg. 2011 15:45

Zakaj nismo vsi med sabo prijatelji? Zato ker si nismo vsi kompatibilni in ker nimamo vsi istih pogledov na svet. In tako je tudi prav. Zato tudi bolj cenimo tiste prijatelje, ki si z nami delijo te poglede. Zanimivo je bilo videti tudi druga stališča. Vesela sem, da sem se odzvala, kot sem se in (morda zmotno za nekatere) fantu tega ne bom povedala. Seveda vam vsem lahko želim samo čimveč sreče in uspehov pri vseh vaših podvigih. Sem pač staromodna in se mi zdi, da ni treba po nepotrebnem zganjati sumov in dvomov. Najbolj pa me veseli, da nisem ena izmed tistih punc, ki bi podoben post morda začele z: Prevarala sem fanta, ali mu povedati?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Avg. 2011 21:15

Ta dilema s popolno iskrenostjo med bega že odkar vem zase. Sam zase vem da sem zelo iskren človek, je pa nekaj zadev oz. opažanj ki sem jih opazil,in jih je potrebno vzeti na um ko se gre neka 100% iskrenost..
Pa se ne nanaša to samo za neko medsebojno zvezo, ampak na vse medosebne odnose ki nas vežejo.

Recimo zadnjič s skupino kolegov debatiramo, pač o tragedijah v familiji...in pride do neke izpovedi o nesreči z motorjem, kako se je zgodilo, kakšna oseba je bila. Nakar ena punca izjavi, ja motor ga je ubil, sam si je kriv, sam je izbral usodo...itd, ja to je res, ampak pač primer ko neka oseba izjavi neprimeren stavek v trenutku, ko je to najmanj potrebno.

Potem recimo, vsaj jaz sem se že ujel da sem bil do nekoga iskren z namenom da ga prizadanem, ampak ni bila dejansko težava tisto zaradi česar sem bil iskren, ampak neka večja težava, ki se je nabirala. Ker to nezavedoma storiš, ker se niti sam ne zavedaš da te nekaj tako zelo moti, tako da prepir začneš z nečim s čimer boš napravil prepir, v katerem boš povedal tisto kar te moti.

Najbolj me pa moti ko ljudje povedo svoje iskreno mnenje, pa tega niti sam ne zahtevam oziroma nočem tega poslušat.
Prav en k**ac me briga kako izgledajo te hlače, ali pa še huje ko ljudje začnejo deliti mnenja, izkušnje o nekih medsebojnih odnosih...pa tega ne prosiš od njih.... noče vsak od vsakogar poslušat mnenja, če tega sam noče. Tako da ne govorit svojega iskrenega mnenja če nisi naprošen za njega.

Kar se pa tiče glede teh malih laži v zvezi, ali drugje. Recimo klasični primer da bi me punca vprašala, če je debela v teh hlačah..a bi rekel, ja res si, dieta, fitness je 5km stran pa ne avta uporabljat. Seveda da ne, kot prvo moraš vzeti v zakup čustva osebe, kot drugo pa moraš razumeti da ji lahko ubiješ še tisto veselje ki ga ima do tega da bi izboljšala svojo linijo.

Glede teh bivših, bla bla bla..je pa moje mnenje tako, da se v takih primerih pač polaga račune, v bistvu se moraš odločiti..ali boš lagal in se skrival po lokalih kot kak komandos, ali pa se boš šel dejansko neko odraslo osebo, in rekel punca tko je in tko bo..če se greš neko predanost iskrenosti v zvezi da boš moral včasih tudi kaj prebavit, pa garat na tem.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 06. Avg. 2011 2:12

Kaksne imate to tipe, ki bi se razburjali, ce mu ne bi takoj povedale, da je en random tip hotel met avanturo z vami in ste ga zavrnile? Tip, ki je samozavesten, ima zaupanje vate in je siguren v vajino zvezo, ne bo panike delal zaradi tega. Mu je dovolj, da ve, da bos morebitna taka povabila zavrnila in pozabila. In samo en nesigurnez se bo obremenjeval s tem, kdo je ta, ki te je povabil in ce ga pozna. Zrel odrasel moski se zaveda, da ni edini, ki ga njegova zenska privlaci in da bo posledicno verjetno dobila tudi kje kaksno povabilo. Tak moski se ne obremenjuje s tem, ali mu bo zenska povedala za vsa ta vabila, ampak mu zadostuje to, da ve, da jih ne bo sprejela.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Avg. 2011 10:09

^^ seveda se moj ne obremenjuje in se ne razburja. zato ker mu povem. ne vem, če bi se obremenjeval ali razburjal, če mu ne bi, ker mu. :D

a ti veš, da se tvoj ne razburja če od tinke izve da te je karel vabil na sex, ali si to rekla pač tako? mislim, a imaš konkreten primer, da je tvoj tip rekel "boli mene k***c, naj jo vabi, jaz sem samozavesten!" ali si si to izmislila in v resnici ne veš, če bi tvoj tip tako lepo z mirnega to sprejel in te božal po glavi?
Uporabniški avatar
SheShy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a SheShy » 06. Avg. 2011 11:43

Partnerju povem, če se gre za stvar, ki se tiče obeh (torej razna flirtanja, mežikanje drugih tipov), tako kot on meni pove, da ga je ena na vlaku osvajala, k mu je, ne vem, pomežiknla (to je bolj pohvala zame, ker imam očitno dober okus :D). Ampak ne povem takoj, ko pridem domov in iz tega ne delam galame. Ko začneva pa debatirat, pa pač poveš (ker to, da je men kr en tip lupčka poslau, al pa mi pomežiknu pomen glih isto, k to, da sm si dons zjutri zobe umila - ni neki baš dogodek no) - razen če pride do ekstremne situacije, da kdo od naju dobi direktno ponudbo, da si nekdo preveč dovoli, itd... Meni ni enako, če ena bejba malo poflirta s partnerjem in gre naprej (to mi bo najbrž kar mimogrede omenil, pa tudi če mi ne bi, se ne sekiram) ali pa da se mu naguzi in mu pove datum in kraj, kjer bi ona2 lahko sexala. (Tudi moj ima isto mnenje o tem in bi mi to takoj povedal, tako kot jaz njemu).
Imava pa s fantom tko zmenjen: če te kaj zanima, me vpraši (to velja v obe smeri) - ker mogoče se meni/njemu kdaj kakšna stvar ne zdi pomembna, njemu/meni pa se. In ne želiva s tem drug drugemu vzbujat nelagodja, ampak branja misli zaenkrat še nisva sposobna :)
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 06. Avg. 2011 11:46

Seveda bi lepo z mirnega to sprejel, ker jaz povabila ne bi sprejela, torej se ne bi imel za kaj sekirat. Evo en konkreten primer. Prvih nekaj mesecev najine zveze mi je veckrat pisal en tip (z vabilom na sex), s katerim sem se dobivala, preden sem zacela z mojim. Ocitno ni hotel dojet, da sem zdaj v zvezi in je se kar vztrajal, ceprav sem ga vsakic zavrnila. Enkrat mi je poslal sms, ko sva bila z mojim v avtu in sem ga prosila, naj mi prebere sms, ker sem jaz vozila. Povedala sem mu kako in kaj in je mirno rekel, da mi zaupa, da se na vabilo ne bom odzvala in da dokler ne naredim cesa, s cimer bi izgubila njegovo zaupanje, se nima za kaj sekirat. Vem, da bi marsikateri tip v taki situaciji popenil, no za mojega pa lahko recem, da sem sigurna, da bi marsikaj mirno sprejel, dokler ve, da nisem nic pocela za njegovim hrbtom. Je pac mnenja, da se je brezveze sekirat za nekaj, kar se ni nikoli zgodilo.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 06. Avg. 2011 13:49

jaz sem v zvezi zeeeelooo iskrena. če ne povem, me bo žrlo, dokler nedam ven iz sebe. sploh pri sedanjem fantu, ma nemorem mu zlagat nobene stvari, kr en slab občutek mam pol.
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 08. Avg. 2011 4:50

flesherka_ napisal/-a:Sem zvesta punca in ga ne bi prevarala, tudi nisem nobenega drugega fanta. No, pred dnevi sem dobila ponudbo za avanturo/sex/skok čez plot, ki sem jo zelo prijazno zavrnila, brez karšnih koli pomislekov.

Če lahko predstaviš z neposrednimi dokazi, potem poveš osebno čimprej, sicer si tiho in niti ne omenjaš. Veš, moraš bit karakter in moraš poznat osebo do obisti, sicer ti lahko take izpovedi načnejo živce. Kako bi se ve počutile če bi vam tip vsaj enkrat mesečno povedal da ga je ta-in-ta povabila med rjuhe? Barve bi začele spreminjat, a ne? :D

Če pa ti nebodigatreba najeda dlje časa (recimo na faxu/službi, sprehodih,..), pa si malce zvita ko presta, in svojega fanta vpričo "težaka" "spontano" poljubiš. :wink:
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]