Slika - Avatar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Meni trenutno shrani.si ne dela
Naredi tako:
Naloži si avatar na imageshack in potem kopiraj prvi link (tam kjer piše direct link to image) in ga v svojih nastavitvah prilepi v zadnje polje (tam kjer piše povezava do podobe na neki drugi spletni strani). Tako bi moralo it
Naredi tako:
Naloži si avatar na imageshack in potem kopiraj prvi link (tam kjer piše direct link to image) in ga v svojih nastavitvah prilepi v zadnje polje (tam kjer piše povezava do podobe na neki drugi spletni strani). Tako bi moralo it
Use your head and follow your heart.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
<- juheej!! Evo mojo slikco nazaj!! Zahvala gre Joy23!
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ne vem zakaj ampak se vedno si ne morem nalozit avtarja....niti tistega ki sem ga imela prej
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
SWEETprinces napisal/-a:ne vem zakaj ampak se vedno si ne morem nalozit avtarja....niti tistega ki sem ga imela prej
Jaz tudi ne, javlja mi da mora bit slikca jpg pa je jpg...če jo dam pa v png je pa prevelika velikost datoteke
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
*QueenBitch* napisal/-a:SWEETprinces napisal/-a:ne vem zakaj ampak se vedno si ne morem nalozit avtarja....niti tistega ki sem ga imela prej
Jaz tudi ne, javlja mi da mora bit slikca jpg pa je jpg...če jo dam pa v png je pa prevelika velikost datoteke
men dela isto
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
TOM-Lady napisal/-a:*QueenBitch* napisal/-a:SWEETprinces napisal/-a:ne vem zakaj ampak se vedno si ne morem nalozit avtarja....niti tistega ki sem ga imela prej
men dela isto
Da kr hitro popravim zgoraj napisano.. Mi je uspelo končnoo
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Sj ti maš enga mačka v razcefranem bulrju
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov