Slika - Avatar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nobodys toy - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2009
mene pa zanima zakaj ne morem dodat slike, če je velika 2kb in je v .gif obliki.. vedno mi napiše da ni prava oblika, pa poskušam z večimi slikami, vsemi v pravih oblikah in manjše od 6kB..
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ z računalnika tudi meni ne gre nalagat. Naloži sliko na imageshack, skopiraj link, ki spada k 'direct link to image', pa prilepi k 'Naloži podobo iz URL naslova'
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
lelija, si poskusila kot je napisala Tamarra?
Tamarra* napisal/-a:^^ z računalnika tudi meni ne gre nalagat. Naloži sliko na imageshack, skopiraj link, ki spada k 'direct link to image', pa prilepi k 'Naloži podobo iz URL naslova'
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^meni javi isto. dam sliko v imageshack, označim na resize image (avatar), skopiram 'direct link to image' v ' naloži podobo iz url naslova', kliknem pošlji in mi javi, da mora biti slika jpg., gif... formata (ampak moja je jpg. format!)
what to do?
EDIT: mi je ravnokar ratalo
what to do?
EDIT: mi je ravnokar ratalo
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
okej, mene pa zanima zakaj mi je kr naenkrat moja slikca zginla?? (in sicer že dva mesca nazaj?!)??!?
Pomoč prooosiiim!
Pomoč prooosiiim!
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
borboletta napisal/-a:okej, mene pa zanima zakaj mi je kr naenkrat moja slikca zginla?? (in sicer že dva mesca nazaj?!)??!?
Pomoč prooosiiim!
Če ni bila v skladu s pravili smo jo izbrisali. Si poskusila ponovno naložiti sliko?
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
^^
čudno se mi zdi da ne bi bila v skladu s pravili, če sem jo imela pred tem že ene tri mesce gor?? nisem jo poskušala ponovno naložit, ker je ne najdem več na netu...
čudno se mi zdi da ne bi bila v skladu s pravili, če sem jo imela pred tem že ene tri mesce gor?? nisem jo poskušala ponovno naložit, ker je ne najdem več na netu...
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
borboletta napisal/-a:^^
V tem primeru pa lahko samo sočustvujem s tabo (za tak primer, da bi nekomu avatar kar sam izginil še ni bilo govora). Poskusi si naložiti kakšnega drugega
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Libido. napisal/-a:a je kakšna možnost da si naložim avatar ki je večji od 6kb? ker zadnje čase ne najdem nobenega pametnega avatarja, ki bi bil manjši .. zdej sem našla enega lepega, ampak je ful prevelik
zmanjšaj sliko... če ne znaš v oh in sploh programčih lahko to narediš tudi v slikarju.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Sej če si slikco naložiš na npr. shrani.si in jo potem prilepiš sem, ni važno koliko je velika - vsaj meni se zdi Jst nikol ne gledam, koliko so moji avatarji veliki. Manj od 6kb pa mora bit samo če slikco nalagaš direkt z računalnika. Če se motim, me popravite.
Use your head and follow your heart.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
borboletta napisal/-a:^^
možno, da sem ti jo jaz zbrisala ... slika mora biti 105x105 in ne 130x75 kot imajo/imate nekatere ... odstranim ga, ko ga vidim ... tako da, če je bil tri mesece varen, potem pa je kar naenkrat izginil, je lahko razlog v tem, da sem ga jaz zbrisala ali pa se je kje pojavil kak škrat in ti je pojedel fotko
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
joy23 napisal/-a:Sej če si slikco naložiš na npr. shrani.si in jo potem prilepiš sem, ni važno koliko je velika - vsaj meni se zdi Jst nikol ne gledam, koliko so moji avatarji veliki. Manj od 6kb pa mora bit samo če slikco nalagaš direkt z računalnika. Če se motim, me popravite.
no ja, sem poskusla tako, pa mi napiše debug mode ... help?
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov