Napake, predlogi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
koda za jutub še vedno občasno ne dela.
dejte zrihtat tole skropucalo!
dejte zrihtat tole skropucalo!
-
andrkavr - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 1. 6. 2000
sem predelal youtube bbcode da dela tudi s takimi urlji, pa bo.
za skopirat url ki ga daš v tag je več variant.
- desni klik na youtube video in izberes "Copy video url" - ta je delal
- desni klik na youtube video in "Copy video url at current time" - tak je bil tvoj, ni delal...
- skopiras naslov iz address bara, v browserju - tu je url lahko eden od gornjih dveh, lahko pa ima še dodatne parametre... recimo takole: http://www.youtube.com/watch?v=IPKAwJKG ... ZMUu3GxHTV - ta prej ne bi delal...
!
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Emmm, slikice se ne manjšajo več avtomatično?? Opazila v temi Katerega moškega bi izbrale...
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
se meni samo zdi, al se jutub linki spet ne limajo pravilno?
fajn bi blo videt kaj človek klika, če ne se je treba čez preveč balasta preklikat
fajn bi blo videt kaj človek klika, če ne se je treba čez preveč balasta preklikat
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ze 3 dni pri meni forum izgleda nekako takole na tiste prekrivajoce se napise sploh ne morem kliknit, ce pa na katerokoli temo kliknem preden se do konca nalozi, mi avtomatsko vrze na stran od 'tecimo skupaj' (adblock imam nastelan, tako da teh reklam naceloma sploh ne vidim)..
Sej vem, da bi se blo kul spet malo spravit migat ampak taksni opomniki pa so mal predrzni...
Drugih problemov z racunalnikom/chrome-om nimam, tako da ne vem, ce je problem pri meni?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov