Napake, predlogi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
andrkavr - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 1. 6. 2000
Racionalni predlogi, seveda.
Kaj ko bi v tej temi na enem mestu zbrali vse napake, ki so se pojavile ob nadgradnji foruma in morebitne predloge za izboljšave, ki si zdaj raztroseni po temah naokoli.
Ne debatiramo kaj je komu všeč in komu kaj ni, niti ne kaj je grdo in kaj je lepo. Vzdržali se bomo tudi raznih hrepenenj po prejšnjih različicah foruma.
Kratko in jedrnato navedem napako/težavo, ki se potem, če je le možno odpravi. Po potrebi dodam screenshot.
Predlog za izboljšavo takisto podam v razumljivem in čustveno nezaznamovanem besedilu.
Kaj ko bi v tej temi na enem mestu zbrali vse napake, ki so se pojavile ob nadgradnji foruma in morebitne predloge za izboljšave, ki si zdaj raztroseni po temah naokoli.
Ne debatiramo kaj je komu všeč in komu kaj ni, niti ne kaj je grdo in kaj je lepo. Vzdržali se bomo tudi raznih hrepenenj po prejšnjih različicah foruma.
Kratko in jedrnato navedem napako/težavo, ki se potem, če je le možno odpravi. Po potrebi dodam screenshot.
Predlog za izboljšavo takisto podam v razumljivem in čustveno nezaznamovanem besedilu.
!
-
andrkavr - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 1. 6. 2000
Youtube embed ne dela, primer: post1640401.html?hilit=object#p1640401
!
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
search.php?search_id=newposts
to bi blo boljše če bi pisalo Novi prispevki od zadnjega obiska, da se ve o čem se gre. Jaz bi bil kr zgublen, če ne bi mel v zaznamkih shranjeno to povezavo kr, da mi že takoj kaže nove prispevke.
to bi blo boljše če bi pisalo Novi prispevki od zadnjega obiska, da se ve o čem se gre. Jaz bi bil kr zgublen, če ne bi mel v zaznamkih shranjeno to povezavo kr, da mi že takoj kaže nove prispevke.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Se vidi, da se sproti popravlja in upošteva predloge. Pohvalno!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
No tudi to: ko florino fotko povečaš, 2/3 fotke ne vidiš, ker gre skozi širino posta.
It was forever..but it didnt last long..
-
mastermind - Kofetarica
Zdravo!
Nevem če se to samo meni dogaja, a sedaj se mi je že drugič zgodilo, da mi posta ni objavilo, kljub temu da sem 100% kliknil gumb Pošlji. Prvič pred parimi dnevi v temi Vprašaj me, pa sem mislil, da je bila kaka napaka v pošiljanju prispevka.
Danes se je pa zgodilo isto, v temi Geji in lezbijke, še sreča da sem z malo čaranja dobit iz zgodovine neobjavljen prispevek..
Nevem če se to samo meni dogaja, a sedaj se mi je že drugič zgodilo, da mi posta ni objavilo, kljub temu da sem 100% kliknil gumb Pošlji. Prvič pred parimi dnevi v temi Vprašaj me, pa sem mislil, da je bila kaka napaka v pošiljanju prispevka.
Danes se je pa zgodilo isto, v temi Geji in lezbijke, še sreča da sem z malo čaranja dobit iz zgodovine neobjavljen prispevek..
-
mastermind - Kofetarica
Ne, nobene napake. Kolikor se spomnim me je preusmerilo na tisto stran; vaš prispevek je objavljen, avtomatsko boste vrnjeni na nazadnje obiskano stran. Potem sem zavihek pač zaprl.. Ko sem čez minutko pogledal isto temo nisem videl mojega prispevka.. Če mi gre pa kaj na živce je to, da na forumu, blogu napišem cel sestavek in se ta potem nekje nepovratno izgubi
Upam, da se reši čimprej
Upam, da se reši čimprej
-
mastermind - Kofetarica
Ej, ne bi vedel.. Nisem bil toliko pozoren na to. Pri prejšnjem izgledu strani tega nisem doživel. Bom bolj pozoren v prihodnje, pa če se bo ponovilo sporočim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov