Moderatorji in uporabnice ter uporabniki foruma
No takole:
- emanuela ostaja na mestu moderatorke.
- klepetalnice v posameznem sklopu lahko odprete tudi sami uporabniki. V nekaterih sklopih so že odprte, če pa je potreba še v kakšnem sklopu pa jih kar odprite.
- jochie provokacije niso zaželjene, ker so izključno samo za tvoje zadovoljstvo oziroma zadovoljstvo pravokatorja ter mogoče kakšnega privrženca in bodo po presoji moderatork/administratork odstranjene, lahko sledi sankcija.
- purle_rain - vsako ima pravico do svojega mnenja, nekateri ga izražajo preko podpisov.
- za objavljanje na forumu je potrebno biti registriran, kar pomeni, da gost ne more pisati, lahko pa prebira vsebino na forumu.
- emanuela ostaja na mestu moderatorke.
- klepetalnice v posameznem sklopu lahko odprete tudi sami uporabniki. V nekaterih sklopih so že odprte, če pa je potreba še v kakšnem sklopu pa jih kar odprite.
- jochie provokacije niso zaželjene, ker so izključno samo za tvoje zadovoljstvo oziroma zadovoljstvo pravokatorja ter mogoče kakšnega privrženca in bodo po presoji moderatork/administratork odstranjene, lahko sledi sankcija.
- purle_rain - vsako ima pravico do svojega mnenja, nekateri ga izražajo preko podpisov.
- za objavljanje na forumu je potrebno biti registriran, kar pomeni, da gost ne more pisati, lahko pa prebira vsebino na forumu.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
sirova štručka napisal/-a:
In zakaj se ne sankcionira teh, ki ne manjšajo slik? (pravilnik!)
vsaj zase lahko rečem, da dokler ne pogledam teme na tamalem monitorju, sploh ne vidim da je stran raztegnjena. to je pa edina slaba stran huuuuge ekranov

-
- Cosmopsiho
kakor jaz razumem, izbriše se tiste ki se registrirajo samo zaradi reklamiranja. če bova jaz al ti napisala nek mnenje o neki trgovini dvomim da bova.
vsaka povezava ma svoj ip
in če sta 2 uporabnika z istim ip-jem, je to isti človek (ali pa brat in sestra ki uporabljata istega) ampak, ne bo nobenga brigalo za tvoj ip 
vsaka povezava ma svoj ip

hej norci 

-
- Cosmopsiho
Pri ipju se vidi, ko je več prispevkov z istega ipja.. Zgodi se, da se pri kakšnem uporabniku pojavi isti ip ter piše, da je eno ali dve sporočili s tega ipja...To ni dokaz, da sta osebi isti, ker se dinamični ipji menjavajo..Če pa je več prispevkov z istega ipja pa je jasno, da je ista oseba uporabljala obe uporabniški imeni dlje časa, tudi istočasno..
In ja, moderatorke lahko spreminjamo pravila, J.J. si lahko kupi bmwja z vladnim denarjem, ti in jaz si ga pa pač ne moreva.
In ja, moderatorke lahko spreminjamo pravila, J.J. si lahko kupi bmwja z vladnim denarjem, ti in jaz si ga pa pač ne moreva.
It was forever..but it didnt last long..
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho