Moderatorji in uporabnice ter uporabniki foruma
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
:S
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 16. Avg. 2013 12:48, skupaj popravljeno 1 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ne, ampak dejta že doumet, da se vsem sladko jeb* za to vajino farso, da s prepirom v tej temi ne bosta absolutno ničesar rešila, ker je to vajina zasebna stvar, ki jo rešujta preko zasebnih sporočil, ali pa sploh ne.
js teh vajinih kracarij ne mislim brisat, ker je čisto brez haska. če sta se vidva dločla za tak način komunikacije, prav.
samo spizdite iz te teme že enkrat, ker nima to nobene veze z urejanjem foruma.
js teh vajinih kracarij ne mislim brisat, ker je čisto brez haska. če sta se vidva dločla za tak način komunikacije, prav.
samo spizdite iz te teme že enkrat, ker nima to nobene veze z urejanjem foruma.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
sem poskusil rešit probelm. in še vedno sem za da se pobotam z njo, pa s komerkoli. pa vas je moderatorje naplhtala da ji grozim in ne vem kaj še vse, tako da ji ne smem več zs-jev pisat. bravo.
njenega zmerjanja pa ne mislim več prenašat. prav tako ne mislim prilagajat svojih objav na forumu da bo njej všeč.
kako pa da ne vidite da je njen namen na tem forumu samo sranje delat, "popestrit dogajanje", kot sama temu pravi, in izločit mene iz foruma, glede na to da me vsega mogočega obtožuje, pa ne vem.
EDIT: v to temo sem napisal kamor se take stvari obvesti, če imaš probleme s kom. in prav žalostno je da moderator, ki ima dolžnost narediti red na forumu reče pobijta se, boli me k....c.
njenega zmerjanja pa ne mislim več prenašat. prav tako ne mislim prilagajat svojih objav na forumu da bo njej všeč.
kako pa da ne vidite da je njen namen na tem forumu samo sranje delat, "popestrit dogajanje", kot sama temu pravi, in izločit mene iz foruma, glede na to da me vsega mogočega obtožuje, pa ne vem.
EDIT: v to temo sem napisal kamor se take stvari obvesti, če imaš probleme s kom. in prav žalostno je da moderator, ki ima dolžnost narediti red na forumu reče pobijta se, boli me k....c.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 08. Jun. 2012 21:06, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
slovenc, očitno nisi dojel, da je bil moj post mišljen kot opozorilo in ne prošnja po dodatnem pojasnjevanju..
tebi in claire je od te točke dalje izrecno prepovedano osebne spore reševat v tej temi.
ta tema je namenjena opozorilom moderatorkam glede reklamiranja, oftopikov in druge nesnage na forumu. to temo moram vsakič, ko pridem na forum odpret. tega sranja se meni ne da brat.
odprita si klepetalnico in se zaradi mene lahko na smrt virtualno sklofutata, zbrcata in se zmerjata do konca svojih dni.
vajino podprcavanje in drkanje v živi mozak nikogar ne zanima.
tebi in claire je od te točke dalje izrecno prepovedano osebne spore reševat v tej temi.
ta tema je namenjena opozorilom moderatorkam glede reklamiranja, oftopikov in druge nesnage na forumu. to temo moram vsakič, ko pridem na forum odpret. tega sranja se meni ne da brat.
odprita si klepetalnico in se zaradi mene lahko na smrt virtualno sklofutata, zbrcata in se zmerjata do konca svojih dni.
vajino podprcavanje in drkanje v živi mozak nikogar ne zanima.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Urejeno.
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Moderatorke, vprašanje: v kateri temi lahko še mal pišem(*) o plačilnih karticah? Namreč zdej je ta "tema" raztresena vsepovsod ("nujno potrebujem" v Potovanja & Splošno, "ryanair", "letalski prevozniki", "spletne trgovine", "ebay", občasno se odpre kšna tema kar tako v Splošno; .. pa zihr še kje). Zbrat vse objave in jih odpret v novi temi se pa verjetno nobenemu ne ljubi, kaj?
*upam, da se mi verjame, da nikakor ne z namenom reklamiranja, ampak obveščanja.
*upam, da se mi verjame, da nikakor ne z namenom reklamiranja, ampak obveščanja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov