Napisal/-a Ananhas » 12. Feb. 2016 1:04
Ne se kregat, sploh pa ne zaradi mene - nisem vredna.
Načeloma so mi bockanja nekaj kar me ne gane, sploh pa preko foruma, ampak imam res slab dan in vse ima svojo mejo. Človeka enostavno mine...
Osebki kot je capo so pa pač razlog zakaj na veliko forumih folk neha pisat, ker enostavno niso željni brat opazk osebe, ki je na forumu samo z enim očitnim poslanstvom in to je tlačenje dol, nepotrebne in neumesne opazke... A ni žalostno, da nek odrasel tip opreza po nekem ženskem forumu, vestno spremlja kaj folk piše in to vleče potem iz teme v temo, kjerkoli oseba piše (pa to v veliko primerih, ne samo pri men)- mislim, a se ti ne zdi vse skupaj malo patetično? Nič produktivnega in konstruktivnega od tebe, vsakič, ko se oglasiš samo neko posmehovanje, dol tlačenje, najsi gre za eno besedo v katero se vtakneš, premalo/preveč izobrazbe forumašov, poznavanje pesnikov in podobno, do najmanj pomembnih nebuloz. Kaj je tvoj problem človek? Ti manjka ljubezni? Objem mogoče?
Mislim, da nas veliko tu gor napiše kdaj kakšno traparijo (tudi jaz jo), se pozafrkavamo/pohecamo drug z drugim, ampak znamo pa tudi dajat nasvete in komu mogoče pomagat, bit resni če je tema taka. Ne pa skoraj v vsakem postu tečnarjenje ali prikrito poniževanje, kot to počneš ti (saj jebanje v glavo ni samo, ko te nekdo/soforumaš pošlje v ku*ac - to je vsaj direktno, ne pa neskončno bockanje)
Pa enkrat za vselej (ker se mi ravno ljubi)- zakaj so vsi drugi dojeli kaj sem takrat želela povedat, razen ti si se vtaknil v eno samo besedo "lepotica"? in zdaj boš to vlekel kot čreva po celem forumu, ne glede na temo mojga posta. Da ne omenjam nagravžnega posmehovanja prodajalkam. Pa ne, ker bi dejansko jaz delala v Mullerju ampak zaradi odnosa, ki ga imaš. Imam dobro izobrazbo (iz vidika svojih zanimanj in ciljev) in dobro službo a nikoli se zato ne dojemam kot kaj več, še manj zaničujem druge izobrazbe ali poklice, delovna mesta, tako kot to počneš ti. Kar se tiče lepote (fak prav smešno se mi že vse skupaj zdi ampak, če se že ravno debatira...) je to na tem forumu enkrat in edinkrat prišlo izpod mojih prstov. In še to v čisto drugem kontekstu kot je to, da bi sama sebe razglašala za lepotico. Verjemi, da nimam tako žalostnega zasebnega življenja, da bi si morala bildat ego in ustvarjat neke lažne iluzije o seb neznancem po forumu. Ampak očitno je zate že to problem, če ženska napiše, da se ok počuti v svojem telesu - ja, dajmo jo hitro zbit na tla pa potlačit samozavest, le kako si drzne imet ok mnenje o sebi?
Smešen si.