Zvezdniški pari
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
roxy* napisal/-a:Sveže ločenega Eddija Murphyja in seksi Mariah Carey so zadele Amorjeve puščice. V neki restavraciji sta menda poskrbela celo za "podmizno" akcijo.
http://24ur.com/naslovnica/popin/20050830_2060933.php?Rxn2=40
A vi vidite ta dva skup? hm, mni nekako ne pašeta...
Kwaaa
Sorry, ampak če sta pa tedva za skupi sta pa tut George Bush pa Štefka Kučan...
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
hmmm a je to ciara pa un lil bow wow ... al pa jst narobe vidim ... Sam men ona mal stara zgleda za njega ... dragač je pa tamau ful cukr ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
ja ciara pa lil bow wow sta men tut full cute.
Ben Affleck pa una... kwa je... Alias (ne spomnem se imena), sta mi čist mim, kul so mi pa Ashton&Demi, Brad&Angelina, Justin&Cameron, pa Reese&Ryan - itak!!
Od Slovenskih sta mi kul pa 6Pack&njegova, Košir&Alenka,Cavazza&Tina, Cavazza&Oriana, mim sta mi pa Romih&Lara al kwa je že, ne vem no, ta romih mi je tolk antipatičn d crkneš...
Ben Affleck pa una... kwa je... Alias (ne spomnem se imena), sta mi čist mim, kul so mi pa Ashton&Demi, Brad&Angelina, Justin&Cameron, pa Reese&Ryan - itak!!
Od Slovenskih sta mi kul pa 6Pack&njegova, Košir&Alenka,Cavazza&Tina, Cavazza&Oriana, mim sta mi pa Romih&Lara al kwa je že, ne vem no, ta romih mi je tolk antipatičn d crkneš...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Tedva sta pa HUDA
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Devil''s baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2005
najbol sta za skup ryan phillipe pa reese witherspoon!!! pa brad pa angelina se mi tud zdita fajn skup čeprou je bil brad fajn tud z jennyfer
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov