Zvezdniški pari
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Toya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2007
najlepši par:Pete Wentz in Ashlee Simpson, skupaj sta že dve leti in sta se pred parimi dnevi poročila, Ashlee naj bi bila noseča
Onedva res pašeta ful skup, baje pa so njen oče in člani benda Fall out boys v katerem igra Pete ful proti njuni zvezi
Onedva res pašeta ful skup, baje pa so njen oče in člani benda Fall out boys v katerem igra Pete ful proti njuni zvezi
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
Tejči ma že neki cajta tipa iz Domžal, ki pa ni adel
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
~Twiggy* napisal/-a:Sabina Remar je men grozno antipatična
nisi edina Sicer pa glede na njeno inteligenco, si je našla pravega tipa. Samo za kolk časa...glede na to da rada leta od enga do druzga
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
anjica - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
Janja84 napisal/-a:kaj par Bojan Emeršič in Viktorija Bencik?
20 let mlajša in zdaj pričakujeta otroka
ojej.... to je tut mene presenetilo. najprej to da sta tedva sploh skupej, zdj bota mela pa še froca...
sicer je ona ful u redu, on pa tut faca, sm je ful velka starostna razlika. in kaj bo ona ku bo stara 40 on pa 60? ona bo takrat še za "žure" on pa že stari dedek? ne vem no
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
anjica napisal/-a:Janja84 napisal/-a:kaj par Bojan Emeršič in Viktorija Bencik?
20 let mlajša in zdaj pričakujeta otroka
ojej.... to je tut mene presenetilo. najprej to da sta tedva sploh skupej, zdj bota mela pa še froca...
sicer je ona ful u redu, on pa tut faca, sm je ful velka starostna razlika. in kaj bo ona ku bo stara 40 on pa 60? ona bo takrat še za "žure" on pa že stari dedek? ne vem no
Hja, al pa B. Cavazza in Oriana (ko sta bla še skup), al pa Trump in Melanija, al pa Harrison Ford in Calista... veš kok je takih parov
Sam men sta prou
klik!
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
jemina napisal/-a:Kolk mi ni jasno, kje je Sabina Remar staknla tega žele boya Cimeta
Js se tud to sprasujem. Pa kr naenkrat sta bla skup. Joj on je men prav nagnusn.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
- Gost
Picaboo napisal/-a: Skupi pa nista več Maya P. in Denis (Kocka)
Oh, kaksna skoda, pa tako lepo sta opevala svojo super zvezo v svojem super komadu 'U izi'
- Gost
Picaboo napisal/-a:KiLLyKa napisal/-a:no angel če sestavla ekipo ... polončič, yarema, zdej cime...še mal ji manka
Še pred Polončičem je bla pa z Markom iz Game Over
Ja, ja, tale je bil terna - Mark
-
no angel - Cosmofrik
Sam res. Ta je pa še bolj nagnusn kot Cime. Zdej ena moja bivša sosošolka hodi z njim že lep čas, men je pa ta človek res obupn, ne razumem na kaj padajo ženske pri njemu.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Meni je Mark vizualno cisto mimo z njegovo "glasbo" vred. Ampak, ko sem ga srecevala pred blokom in na stopniscu (a Sabino sva namrec sosedi), se mi je zdel pa zelo vljuden in lepo vzgojen fant. Kar se tega tice, doslej se najboljsi.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
in še ena v nizu opazk utelešenja popolnosti a.k.a no angel . Se pogledaš sebe prej ko nekoga označiš za obupnega, nagnusnega,...
Če vzamem samo Cimeta npr. on je in vedno bo med Slovenci bolj popularen od vseh naših pevk, manekenk, voditeljic, igralk in ostalega "wannabe šobviz sranja" ne glede na to kako zgleda .
Če vzamem samo Cimeta npr. on je in vedno bo med Slovenci bolj popularen od vseh naših pevk, manekenk, voditeljic, igralk in ostalega "wannabe šobviz sranja" ne glede na to kako zgleda .
-
no angel - Cosmofrik
No no, kaj ti gre pa to tk v nos, pač povem kakšn se mi zdi, če ti ni všeč moje izrazoslovje, pa ne beri. In res ne vem po kaki logiki ti sklepaš da če za nekoga rečem da je grd, sama za sebe mislim da sm popolna - a to dvoje je drugo z drugim pogojeno al kaj? Dobr da vem.
In mene ne briga kak je on popularn, uspešn, vedno mi je bil in vedno mi bo nagnusn, pa naj se še tak grdo sliši, ne najdem bolj ustrezne besede za njega.
A če pa nekdo Murkota označi za nagnusnega, je pa vse lepo in prav, ha.
In mene ne briga kak je on popularn, uspešn, vedno mi je bil in vedno mi bo nagnusn, pa naj se še tak grdo sliši, ne najdem bolj ustrezne besede za njega.
A če pa nekdo Murkota označi za nagnusnega, je pa vse lepo in prav, ha.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov