Zvezdniški pari
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Pa kaj je s to Penelopo. Js ženske ne maram sploh, mi je do konca antipatična in zoprna, pa ji vedno uspe okol enih celebrity-jev se smukat.
Citiram: "Penelope sicer trenutno v nobeni zvezi, je pa posteljo delila že s številnimi slavnimi moškimi, med njimi s Tomom Cruisom, Lennyjem Kravitzem, Matthewom McConaugheyjem, Orlandom Bloomom, Olivierom Martinezom in Joshem Hartnettom." KDAAAJ je bla pa z Bloomom in Joshom??? Prosim NEEE
Citiram: "Penelope sicer trenutno v nobeni zvezi, je pa posteljo delila že s številnimi slavnimi moškimi, med njimi s Tomom Cruisom, Lennyjem Kravitzem, Matthewom McConaugheyjem, Orlandom Bloomom, Olivierom Martinezom in Joshem Hartnettom." KDAAAJ je bla pa z Bloomom in Joshom??? Prosim NEEE
...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
O fak men je on delovou tko človeški pa razumski pa to.Sm vedla da je poročen, nism si misla da bi tkole biu z eno.Penelope mi pa ni nč posebnga pa tko..Nimam mnenja o njej..Sicr lahko je spet sam tričktračk
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
MiLLy napisal/-a:Pa kaj je s to Penelopo. Js ženske ne maram sploh, mi je do konca antipatična in zoprna, pa ji vedno uspe okol enih celebrity-jev se smukat.
Jz bi bila tudi Penelope
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js totalno ne verjamem v to glede Bono-ta in Penelope...sam trač...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
Naj SLO parček Tina + Sebastjan Cavazza, Sanja G. in njen Sandi (nisem ziher glede njegovega imena) od tujih pa Tom Cruise + Katie Holmes, Petra Nemcova in James Blunt Od zdaj že bivših parčkov pa definitivno Sienna Miller and Jude Law ali Jessica Simpson + Nick lLachey in Dicaprio + Gisele Bundchen in pa Elizabeth Hurley + Hugh!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
še dolgo je zdržal nick poleg poosebljene zabitosti jessice.
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
roxy* napisal/-a:
Kateri par je zate res srčkan skupi?
Kateri par je bil za skup, a sta se razšla?
Katera dva bosta po tvojem mnenju vsak čas šla narazen?
Katera dva totalno ne pašeta?
Kdo naj bi bil za skup, pa ni?
*katarina čas in lado bizovičar , enrique in ana
*jennifer & brad(moja najljubša igralca, sm bla ful žalostna ko sta šla narazen) , jessica & nick(ta2 sta bila res za skup), jan plestenjak in martina kajfež(popoln par)
*katie & tom(sploh mi ne pašeta skup)
*se ne spomnem zdele...mogoče pol sporočim
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
Josh je predober (kar se tiče izgleda) za Rihanno!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
jemina napisal/-a:Meni sta bila pa on pa Scarlet res lepša
Meni tudi. Škoda, da nista več skupaj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov