Zvezdniški pari
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
^^oo
pa Pamela in Kid Rock se tut ločujeta... kriv je pa... Borat
pa Keira tut ne bo več dolg z unim njenim klukcem .
pa Pamela in Kid Rock se tut ločujeta... kriv je pa... Borat
pa Keira tut ne bo več dolg z unim njenim klukcem .
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Scarlett pa Josh sta pa reees kjut, sploh nisem vedla, da sta skupi ...
Ful mi ne pašeta, sej to ste ene že napisale, Kristen Dunst pa orlando Bloom. Jaaaoo, k je ona reees čist siva, brez energija, čudna, shirana ...
Ful mi ne pašeta, sej to ste ene že napisale, Kristen Dunst pa orlando Bloom. Jaaaoo, k je ona reees čist siva, brez energija, čudna, shirana ...
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Corellijeva_mandolina - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
Zdi se mi ponižujoče, ko nekatere menite, da je npr. Orlando Bloom prelep za Kirsten. Če sta se onadva zaljubila, se pač sta. Mi, navadni smrtniki pa seveda kar prežimo, da bomo obrekovali in govorili, s kom bi kdo lepše pasal skupaj. Ne gre se za to, kdo h komu lepše sodi in katera dva sta po videzu in oblekah bolj usklajena, pač pa za to, kar čutita drug do drugega. Če vaš ljubi Orlandek hoče, se lahko zaljubi v eno povsem povprečno osebo, ki je lahko zaradi mene in vas prodajalka v trafiki. Vsi smo samo ljudje, prav tako holivudske zvezde. Nicolas Cage se je poročil z bivšo natakarico, pa sta skoraj neopažena in nikoli nista vpletena v kakšne škandale. Jima kaj manjka? Ne. Nič ni narobe s tem, da poveste, kateri slavni parček se vam zdi lep skupaj in simpatičen, ampak ne morete biti tako "high", da greste izjavit, kako je nekdo prelep za nekoga. Videz ni vse, čeprav je dokaj pomemben (priznajmo, da čisto vsem). Mogoče pa bo nekdo rekel: Kirsten je prelepa, da bi si jo Orlando zaslužil. Samo primer dajem. Mnenja pa so vedno deljena. Spoštujte, da je ljubezen na prvem mestu in da se nihče nima pravice vmešavati v druge ter obrekovati kot da bi bil brez srca. Tudi vam ne bi bilo všeč, če bi vaši najboljši prijatelji in prav tako ljudje, ki jih ne poznate dobro, govorili, kakšno antipatično punco ima nekdo. :eek: Vas ne bi prizadelo to? Think about it, preden boste naslednjič hoteli izreči kaj podobnega. Ljudje se namreč preveč ubadamo z drugimi, premalo pa s sabo. Raje pometite pod svojim pragom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov