Zvezdniški pari
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 574 prispevkov
• Stran 38 od 39
•
Prejšnja
1 ... 35, 36, 37, 38, 39
Naslednja
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jasna Kuljaj pa Cime
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^men sta tud mal "mim" tale2
Še bolj pa Scarlett Johansson & Sean Penn - wtf?
No, bojda sta že passé, sem se pa ob zgornjem postu spomnila, da sem o tema enkrat brala..
Še bolj pa Scarlett Johansson & Sean Penn - wtf?
No, bojda sta že passé, sem se pa ob zgornjem postu spomnila, da sem o tema enkrat brala..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Definitivno ne osebno ker jih pač ne poznam Ampak tak na videz (tud starost v zgornjem primeru) in glede na obnašanje osebe, ki ga npr. vidiš v intervjujih, verjetno na vtis takega človeka tu tud znajo vplivat vloge ki jih kdo igra v filmu, da ti je ena oseba bolj simpatična druga pa manj, itd.
Pač o vsakem imaš izoblikovano neko mnenje (ki pa ni nujno, da bi blo enako če bi človeka dejansko poznal), en ti bolj potegne, drugi ti je antipatičen itd. In na podlagi tega kako mnenje imam jaz o eni osebi al kakšen vtis je naredila na podlagi tega kar vidim ali vem (oz. vsaj mislim, da vem) o njej pač presodim, da mi dve osebi ne pašeta skupaj. Saj to je sam moje osebno mnenje... kot sem že rekla, ni rečeno da bi bla enakega mnenja, če bi jih v živo poznala.
Pač o vsakem imaš izoblikovano neko mnenje (ki pa ni nujno, da bi blo enako če bi človeka dejansko poznal), en ti bolj potegne, drugi ti je antipatičen itd. In na podlagi tega kako mnenje imam jaz o eni osebi al kakšen vtis je naredila na podlagi tega kar vidim ali vem (oz. vsaj mislim, da vem) o njej pač presodim, da mi dve osebi ne pašeta skupaj. Saj to je sam moje osebno mnenje... kot sem že rekla, ni rečeno da bi bla enakega mnenja, če bi jih v živo poznala.
Yada, yada, yada...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Evo, men pa pašeta Scarlett je itak lepotica (vsaj za moje pojme), Sean Penn je pa top sh*t ornk djed. Men osebno je on ful dober , tak da bi kar verjeka, da bejbe padajo na njegovo karizmo.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^hehe, a vidš, v mojih očeh je pa on zgubil miljon točk zarad tele "naveze", ker mi je ona siiiitna, pa niti nimam osnove za to (bite me, štručka ), on pa sicer kul....bil.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
@purple_rain: pa sej če je zveza že passe, lahko šteješ to v Pennovo temporary insanity (sej ga dost poznamo, da vemo, da se mu zna mal odpelat) pa mu oprostiš Sem mislila bolj ono - da enim ne pašeta skup po izgledu al pa letih.... Js ne bi mela nič proti biti v njeni vlogi (pa jih štejem manj kot ona, a jbg, dober ded je dober ded)
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^you make a good point , lapse of sanity pač, hehe.
In ja, tud ostalo me je "motilo" (kolikor me pač lahko kej "moti" glede selebritijev), pač razlika v letih in neujemanje v izgledu.
In ja, tud ostalo me je "motilo" (kolikor me pač lahko kej "moti" glede selebritijev), pač razlika v letih in neujemanje v izgledu.
Prvi neprebran prispevek • 574 prispevkov
• Stran 38 od 39
•
Prejšnja
1 ... 35, 36, 37, 38, 39
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov