Zvezdniški pari
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Tearjerker napisal/-a:Evo, men pa pašeta Scarlett je itak lepotica (vsaj za moje pojme), Sean Penn je pa top sh*t ornk djed. Men osebno je on ful dober , tak da bi kar verjeka, da bejbe padajo na njegovo karizmo.
Se podpišem Meni Scarlett deluje tud skulirana, Sean je pa itak kul
dot napisal/-a:Uh, men pa taki stari res niso kul tale bi že skor ustrezal delusional-inemu opisu 30-letnikov ok, al pa mogoče čez ene 10 let, tisti opis je bil še bolj scary
Kakšnih 30 let?
Sean je že kar čez 50
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Ja, seveda je Sej to je bil point, ker je delusional enkrat v eni temi skoraj kozlala nad 30-letniki, da s takimi starimi noče imet opravka, ker so vsi plešasti, s pivskimi trebuhi, oveneli in z zgubanimi k**ci ..
Tist bizaren opis se mi je vsidral v spomin in se mi zdi kvečjemu primeren za kakšne 60-letnike al pa še to ne, sem se pa spomnila nanj pri teh starostnih razlikah v tejle temi
Tist bizaren opis se mi je vsidral v spomin in se mi zdi kvečjemu primeren za kakšne 60-letnike al pa še to ne, sem se pa spomnila nanj pri teh starostnih razlikah v tejle temi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov