Zvezdniški pari
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Picaboo napisal/-a:^^Ja, okol pet let sta skupi.
kaj?!? že? jaz bi rekla da komaj kakšni 2 leti.
je pa res, da mi peter odkar je z niko, ni več všeč. Kot da se je spremenil. prej je bil fuuuul simpatičen, zdaj pa več ne. (ženska ve, kaj dela )
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
Remarca ma baje končno moškega "z možgani"
"zahvalil bi se svojim staršem, še posebej mami in očetu" je njegova cvetka, pa "ta noč ni bila moj dan" so tud njegovi možgančki sproduciral...
no, sej Remarca je pa na izboru miss Universe rekla, da je njen najljubši pisatelj FRANCE PREŠEREN
luštna sta skp, ja tko, kot je rekla - na isti frekvenci...hihi.
sicer mi pa ni jasno, kaj je zadnjič Bizovičar govoril, da je po srednji najprej mislila študirat slavistiko. pa še nekaj, ampak se ne spomnim kaj. to je namreč nemogoče, ker ima opravljen zaključni izpit in ne mature. najbrž se je malo zmislila?
"zahvalil bi se svojim staršem, še posebej mami in očetu" je njegova cvetka, pa "ta noč ni bila moj dan" so tud njegovi možgančki sproduciral...
no, sej Remarca je pa na izboru miss Universe rekla, da je njen najljubši pisatelj FRANCE PREŠEREN
luštna sta skp, ja tko, kot je rekla - na isti frekvenci...hihi.
sicer mi pa ni jasno, kaj je zadnjič Bizovičar govoril, da je po srednji najprej mislila študirat slavistiko. pa še nekaj, ampak se ne spomnim kaj. to je namreč nemogoče, ker ima opravljen zaključni izpit in ne mature. najbrž se je malo zmislila?
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Ja, Sabina in Cime. Pa saj clovek ne ve ali bi se smejal ali jokal.
Zadnjic je bil v Evi interviju z Adelom in je se nekaj o tej Tejci rekel, pa sem mislila, da sta se vedno skupaj.
Sem pa danes prebrala, da Kate in Owen nista vec skupaj. Baje je ona zdaj z Lancom Armstrongom. Men sta bla pa res lepa.
Zadnjic je bil v Evi interviju z Adelom in je se nekaj o tej Tejci rekel, pa sem mislila, da sta se vedno skupaj.
Sem pa danes prebrala, da Kate in Owen nista vec skupaj. Baje je ona zdaj z Lancom Armstrongom. Men sta bla pa res lepa.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
Picaboo napisal/-a:Skupi pa nista več Maya P. in Denis (Kocka) pa Adel in Tejči tud ne.
kera tejči? atomična?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov