Zvezdniški pari
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Niceeee Oba sta mi res huda, lep parček ni kej.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
_Petra_ napisal/-a:Menda je v Novi bil clanek o tem, da sta Justin in Cameron prisla skupaj na premiero Shreka 3 in naj bi se celo poljubla.. Nisem cist ziher. Men sta bla ona dva tud lepa. Oz. ona mi je lepsa kot tista Sedma nebesa girl:)
Nista skup pršla, dala sta si pa lupčka na lička (tko je zgledal) in pol so vsi se razpisal o tem kako bosta mogoče spet skup.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Pomojem bosta Justin in Cameron samo še prijatelja. Včeraj sem brala, da se je Cameron zagledala v nekega čarovnika
-
*Neja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Jude (žrebec da ni večjega ) bi res pasal s Cameron Diaz. V filmu je bilo čutiti pravo kemijo - dobro sta odigrala, jaz sem se kar vživela. Justin pa mi deluje bolj nezrel in kot kakšen 20-letnik, zato bi še najbolj bil za skupaj (samo vizualno mislim) s svojo bivšo Britney. Z Jessico Biel pa... ne vem no, ne pašeta ravno skupaj
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Nov par na slovenski sceni: Sabina Remar in Gregor Polončič (hokejist). Luštna sta
Vir: Jana
Vir: Jana
tonza - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ja to se že nekaj časa ve.
http://www.pozareport.si/?Id=estrada&View=novica&novicaID=1155
http://www.pozareport.si/?Id=estrada&View=novica&novicaID=1155
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov