Znani slovenci
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
mojih 5 SLovencev:
vrstni red ni točen, ampak definitivno je Jernej na prvem mestu (edini res za padet na rit - v živo pa sploh!)
1. Jernej Tozon - tega res bi zvlekla v posteljo, in dvomim da bi ga spustila iz rok
2. Marko Potrč - ta je tudi kandidat za kašne fajn avanturce
3. Peter Poles
4. Iztok Čop - čeprav že v letih, ampak waa
vrstni red ni točen, ampak definitivno je Jernej na prvem mestu (edini res za padet na rit - v živo pa sploh!)
1. Jernej Tozon - tega res bi zvlekla v posteljo, in dvomim da bi ga spustila iz rok

2. Marko Potrč - ta je tudi kandidat za kašne fajn avanturce

3. Peter Poles
4. Iztok Čop - čeprav že v letih, ampak waa

Zadnjič spremenil star7, dne 25. Avg. 2008 19:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
pompomGirl napisal/-a:Aleš iz skupine Mambo Kings. Je tak cuker, da mi je zmešaaaal glavo!!!!
A mi lahko katera od vas, če ga pozna, pove kaj več o njemu?????????????
Hvalaaa
a si ziher,da hoces kej vec zvedet o njem?? jst ga poznam prek kolegov..k majo isto musko kot oni pac pojejo njihove komade..pa se en kolega ma lokal bliz njegove bajte
- Gost
star7, tebi pa je všeč točno določen tip moškega. Vsi tile, razen Špika, so 'narejeni' na isto foro 

-
blondygirl - Kofetarica
MsN napisal/-a:star7, tebi pa je všeč točno določen tip moškega. Vsi tile, razen Špika, so 'narejeni' na isto foro
špika?? kje je pa šik omenjen?? jst sm vidla samo 1 tozon,2.potrc,3.poles,4.trebusak,5.čop
- Gost
blondygirl napisal/-a:MsN napisal/-a:star7, tebi pa je všeč točno določen tip moškega. Vsi tile, razen Špika, so 'narejeni' na isto foro
špika?? kje je pa šik omenjen?? jst sm vidla samo 1 tozon,2.potrc,3.poles,4.trebusak,5.čop
Opa, pardon, Čopa sem mislila. Špik in Čop sta meni eno in isto, veslača pač

-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
- MARKO MILIČ
- Sani Bečirovič
- Vladimir Kosovič - Dosha
- Mitja Okoren
-
1 mest pa še puščam

- Sani Bečirovič
- Vladimir Kosovič - Dosha
- Mitja Okoren
-
1 mest pa še puščam
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
blondygirl - Kofetarica
okorn ne okoren
sam mal te morm popravt lillu

sam mal te morm popravt lillu

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov