Znani slovenci
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
Mahagonij napisal/-a:Mogoce tako umirjeno samozavest. Tako meni deluje.plesalčica napisal/-a:Nekaj ima,kar pritegne.
Bingo!!!
...itak mi vse diši po tebi...
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Mahagonij napisal/-a:Mogoce tako umirjeno samozavest. Tako meni deluje.plesalčica napisal/-a:Nekaj ima,kar pritegne.
Mahagonij, to bo to... Sm misla da sm ena redkih k ji je ta hot. Pa vidim, da nas je kr neki...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Zvoncica napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:To ma sicer tudi jansa, samo jansa je fizicno grsi in pretiho govori, mal vec zivljenja od njega bi rabl bit. Ampak definitivno confidence = sexy.
Hehe, men je tudi Janša seksi
aneda... tud on nekej ma...
Always look on the bright side of life!
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Zvoncica napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:To ma sicer tudi jansa, samo jansa je fizicno grsi in pretiho govori, mal vec zivljenja od njega bi rabl bit. Ampak definitivno confidence = sexy.
Hehe, men je tudi Janša seksi
Uh mene pa on prov odbija...njegov nastop in aroganca, jaz tega ne vidm kt samozavest ampak tk aroganco..
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Zvoncica napisal/-a:^^neprimerljivo imata oba več kot kakšen Omar Naber ali pa Lado Bizovičar, ali pa bognedej Taiji Tokuhisa
(brez zamere vsem, ki so vam našteti trije všeč )
vidm da mava podobn okus...
Always look on the bright side of life!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Eh jst ne vidm nobene arogance. Ti ne ves kaj je prava aroganca, ne poznas mene.*QueenBitch* napisal/-a:Uh mene pa on prov odbija...njegov nastop in aroganca, jaz tega ne vidm kt samozavest ampak tk aroganco..
Sej jst vem kaj vm sede hehe.nutella napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Mogoce tako umirjeno samozavest. Tako meni deluje.plesalčica napisal/-a:Nekaj ima,kar pritegne.
Mahagonij, to bo to... Sm misla da sm ena redkih k ji je ta hot. Pa vidim, da nas je kr neki...
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
starejši moški znajo bit s svojim karakterjem privlačni...kukr sm rekla,si ne pradstavlam, kaj je tok sexy na njemu razn njegov glas in umirjenost...??? nimam nč proti parom kjer je starostna razlika 30+,ampak sama mislm,da se v tako zvezo nebi spuščala,kr mi že sama misel na najin sex povzroča trebušne motje....
-
Spoštovani g.Drago Kos...če potrebujete samičko za parjenje,Vam z veseljem posredujem svojo telefonsko številko.... :knuddel:
-
Dagi napisal/-a:nutella napisal/-a:Dagi napisal/-a:Jochie napisal/-a:Dagi napisal/-a:Drago Kos... Drago Kos... Drago Kos...
ne me hecat!
v uniformi nogometnega sodnika ali političnega funkcionarja?
so tebi všeč 40+ moški?
z ali brez uniforme... men je on tok fejst... Neki ma al kako se temu reče...
Slikc je pa dost na netu, pa ne da jih ne bi hotla nalimat sm sam ne znam...
Ma ja, sej to sm jst hotla povedat. Človk neki ma. Neki za crknt privlačnega.
ja... pa najhujš je to, da dobiš tak občutek že ko ga samo gledaš po tv... Čeprov js sm enkrat tud službeno govorila po tel. z nemu, pa ma res tak seski glas... Kašn vtis more šele pustit če ga v živo srečaš al pa govoriš z njim...
Prosim za njegovo telefonsko številko...... Se mu bom predstavila:Gospod Kos,tukaj horny little devil...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov