Znani slovenci
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 234 prispevkov
• Stran 14 od 16
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
heh, ja...simpl k pasulj... tut ce te ne daje nevemkasna lepota - miss nečesa boš ze postala in evo si ze zvezda..
za tipe je pa mal tezje (reality showi so ubistvu edina resitev, razn ce nisi resnicno sposoben, ampak takih je bolj malo )
za tipe je pa mal tezje (reality showi so ubistvu edina resitev, razn ce nisi resnicno sposoben, ampak takih je bolj malo )
Zivljenje je piskotek!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sam zame znana oseba ni nekdo, ki je aktualen par mesecev po reality šovu/ zmagi na tekmovanju za miss/ en poznan komad/...
Taki so ponavad kmalu pozabljeni.
Taki so ponavad kmalu pozabljeni.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
sarci* napisal/-a:Joj, jst sm dons v btcju vidla Jonasa Znidarsica, a ta clovek propada al kako? Bil je namrec cisto nepobrit, v enih zgonjenih kavbojkah in oguljeni ledrci, prav zanemarjeno je zgledal..
eh jonas ma te svoje fore. Sej včasih je tak, drugič bo pa čist kul in zrihtan. tak je.
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
rammsteingirl napisal/-a:sem ga videla v živo pa ni nič posebnega.
Vizualno res ne, sej ni mulc, da bi vse stavil na videz, on svojo "slavo", če tako rečemo, črpa iz svojega materialnega statusa in družbenega položaja.
Tip je v resnici frajer, podrl je ogromno žensk, ogromno potuje, si privošči, zakaj pa ne, če ima keš, ane..
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
red*cherry napisal/-a:sarci* napisal/-a:Joj, jst sm dons v btcju vidla Jonasa Znidarsica, a ta clovek propada al kako? Bil je namrec cisto nepobrit, v enih zgonjenih kavbojkah in oguljeni ledrci, prav zanemarjeno je zgledal..
eh jonas ma te svoje fore. Sej včasih je tak, drugič bo pa čist kul in zrihtan. tak je.
jonas je boem
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Mnjami. Jonas je pač generacija pred metroji, ko je bilo seksi, če je bil tip
Bil je namrec cisto nepobrit, v enih zgonjenih kavbojkah in oguljeni ledrci, prav zanemarjeno je zgledal
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
jemina napisal/-a:Jao kako se baje un Miha iz Kmetije obnaša
Kateri Miha? A je bil kakšen Miha v kmetiji ali kaj?
Naj mi kdo pove koga, ki se ga spomni iz drugega bara? Ali pa iz prvega big brother?
Če kdo misli, da bo pa zdaj zvezda ker nastopa na neki "resničnostni oddaji" kjer ga ljudje obirajo oz. opravljajo po celi Sloveniji...se pošteno moti...5 minut slave pride in gre
Potem pa kruta realnost in jebemu moram najti službo...od lufta ne morem živeti ...v tej industriji ni kruha zame.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Prvi neprebran prispevek • 234 prispevkov
• Stran 14 od 16
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]