Znani slovenci
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
sarci* napisal/-a:Joj, jst sm dons v btcju vidla Jonasa Znidarsica, a ta clovek propada al kako? Bil je namrec cisto nepobrit, v enih zgonjenih kavbojkah in oguljeni ledrci, prav zanemarjeno je zgledal..
Ja, Jonas ma zlo rad stil jebivetra
*purple* napisal/-a:Gregor Trebušak, voditelj oddaje Svet
Sicer na televiziji mi nikol ni delval kot nek seksapilen osebek.biu mi je simpatičen, to je pa use.Ampak ko sm ga v živo vidla, spedenanga v en hud reklc pa hude hlače, sem mislna da bom lih pred njim dol padla Model je u živo huuuuud, huuuuud huuuuud
ga mam na sumu, da je sosed od mojga fanta, upam da je res hehe
Lol Purple, a tebe so tud že pobiral po tleh Jst sm ga tud enkrat vidla čist spedenanga, ko je šel ravno ven iz parlamenta, takrat je bil še novinar na Svetu, in sm bla taka Res je u živo čiiiiiiist huuuud!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Uu, ja Šalehar.
Pa Mate Brodar je tut kr seksi.
Edit: joooj, pozabla .. če bi lah njega, ne bi nobenga druzga - Rok Kofol
Arrrrr, seksi pa hud do amena.
Pa Mate Brodar je tut kr seksi.
Edit: joooj, pozabla .. če bi lah njega, ne bi nobenga druzga - Rok Kofol
Arrrrr, seksi pa hud do amena.
Zadnjič spremenil miikena, dne 10. Jun. 2009 17:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Gost
inaa napisal/-a:MsN napisal/-a:sončk napisal/-a:Miha Šalehar.
Ja
aha, zgleda taki sarkastični pa zajedljivi uzgejo
Pameten je In lep.
-
Seelinchy - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: Rogaška Slatina
divja20 napisal/-a:Jaz mam pa eno vprašanje za ženske. V Sloveniji je mnogo privlačnih znanih obrazov, mene pa zanima, katerih 5 znanih oseb, vam je najbolj všeč in bi morda če bi lahko z njimi preživele celo noč?
Ni nekih izstopajočih osebkov slavnih, so pa eni, ki sploh niso slavni ... pa izgledajo hudo dobro. Z nobenim pa ne bi šla za 1 noč - slava gor ali dol. Se preveč cenim. :angel:
En igralec je sicer še kar dober ... Gorazd Logar (dokaj moški ).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]