Meni pa zoprna. Se mi nič ne smili, ko jo kdo nazja kr si včasih preveč dovoli.
Vedno preklopim postajo ko je to na sporedu oz. tiste postaje itak skor nikol ne poslušam.
men je še bolj od nje zoprna Lana na radiu express mislm ne vem...men grejo skorej vse radijske postaje v slo tolk na živce,ker majo prov najbolj bedne fore na prvo žogo,obenem pa res redkokateri špiker zna pravilno govorit.jest bi vse poslala na tečaj retorike ampak ne,oni privlečejo enga mulca na radio,ki bolj spada v vrtec in pol misljo ko majo duhovit in zanimiv program
tamala je zoprna do amena in naprej... ena fora je bla smesna, use naprej pa blesave in mi je prou fajn k jo folk pogrunta pa krega mal k res ni vec smesna...SPLOH
Meni je bla na začetku smešna samo una fora z modro tabletko pa s plinom, ampak samo ko sem prvič poslušala, zdej mi gre pa že vse skupaj pošteno na živce ... Hjoj, pa uni njen "Živjo, Zala tuki!"
ti čisto verjamem! zakaj? tole 10-letno detece je bolj intiligintno od tebe, in verjamem, da ti je padel ego in ti gre zaradi tega na živce...
mala je fantastična in zelo inteligentna! bravo!
se pravi je očitno 90& ljudem v tej temi,padel ego zarad zale?
In Jochie, veš tvoja širokost,ki pri 36 letih vztrajno blebeta po COSMO forumu..Tole je šele inteligenca A se ti ne zdi čudno, da si eden in edin primerek tukaj?