Zala na Radiu 1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
men je še bolj od nje zoprna Lana na radiu express
mislm ne vem...men grejo skorej vse radijske postaje v slo tolk na živce,ker majo prov najbolj bedne fore na prvo žogo,obenem pa res redkokateri špiker zna pravilno govorit.jest bi vse poslala na tečaj retorike ampak ne,oni privlečejo enga mulca na radio,ki bolj spada v vrtec in pol misljo ko majo duhovit in zanimiv program
mislm ne vem...men grejo skorej vse radijske postaje v slo tolk na živce,ker majo prov najbolj bedne fore na prvo žogo,obenem pa res redkokateri špiker zna pravilno govorit.jest bi vse poslala na tečaj retorike ampak ne,oni privlečejo enga mulca na radio,ki bolj spada v vrtec in pol misljo ko majo duhovit in zanimiv program
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Jochie napisal/-a:*purple* napisal/-a:men gre tud na živce.
ti čisto verjamem! zakaj? tole 10-letno detece je bolj intiligintno od tebe, in verjamem, da ti je padel ego in ti gre zaradi tega na živce...
mala je fantastična in zelo inteligentna! bravo!
se pravi je očitno 90& ljudem v tej temi,padel ego zarad zale?
In Jochie, veš tvoja širokost,ki pri 36 letih vztrajno blebeta po COSMO forumu..Tole je šele inteligenca A se ti ne zdi čudno, da si eden in edin primerek tukaj?
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jst zdaj prvič čujem za to, sm šla pogledat mal linke na You Tube in mi je ful faca.
Zanimivo kolk folku gre na živce, mogoče tudi zato, ker se preposlušate. Meni je čist na novo in mi je kul. Itak mam nasploh rada zajebancijo.
Zanimivo kolk folku gre na živce, mogoče tudi zato, ker se preposlušate. Meni je čist na novo in mi je kul. Itak mam nasploh rada zajebancijo.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
renatka_ napisal/-a:Jst zdaj prvič čujem za to, sm šla pogledat mal linke na You Tube in mi je ful faca.
Hahahaha, sam si dobra. Šele zdej si jo najdla. Meni gre ful na živce njen glas in butaste fore.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov