Zala na Radiu 1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Hotty - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2006
- Kraj: ...home...
Takole, še ena mala zvezdica. Zala, 10 let, kliče in se zabava Najprej sem sama mislila, da je en odrasel človek, ki se pač pretvarja, potem pa sem jo večkrat videla tudi po TV, v raznih oddajah in poučnih otroških filmih. Na radiu si zmišljuje razne stvari, kaj se ji je zgodilo (npr. hoče zapečt CD, pa se ji vedno ukrivi, pol pa kliče na Microsoft Slovenija, zakaj se ji to zgodi, saj je dala že na 150 stopinj pa še vedno ni v redu ) je enajst strani takih in drugačnih zgodbic kjer kliče "strokovnjake", najboljše so pa njihove reakcije
Mislim, da tele teme še ni, sem preverila na iskalniku, če pa slučajno že je pa prosim za razumevanje.
tole je pa link, lahko prispevke ON Line poslušate:
http://www.radio1.si/ekipa.php?id=73#top
Mislim, da tele teme še ni, sem preverila na iskalniku, če pa slučajno že je pa prosim za razumevanje.
tole je pa link, lahko prispevke ON Line poslušate:
http://www.radio1.si/ekipa.php?id=73#top
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Sem jo ene parkrat zasledila in morm rečt da tamala prov vrti okol prsta vse ki jih pokliče
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Men je pa Lana (Radio Center? ) bolj simpatična. Ampak je obe fino poslušat .
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ja za kdaj je dobra za poslušat. samo ko je eden to uveljavil je bilo kmalu za tem že po vseh raiah to. če bi to imela rečmo dva zelo znana radiota ali pa rečmo trije bi bilo čisto dovolj.
drugače je pa zanimivo in folk res vse vrjame se kr nasmejiš ko jo poslušaš
drugače je pa zanimivo in folk res vse vrjame se kr nasmejiš ko jo poslušaš
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
*.Princess.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana.
Hotty napisal/-a:Malo pobrskajte po Zalinih prispevkih, ne vem točno na kateri strani je, ampak v enem kliče damjana Murka, ja. :unknown: A veste da tip računa 600 € na uro, če ga najameš
Ta je dobra ja. sam k jo na konc tko grdo skensla
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja super je...
Danes sem dobila na mail, da je bratec pjedu viagro ampak ona to tk dobr razlaga kao da neve pa da v zrak lula bratec kaj nardit
Danes sem dobila na mail, da je bratec pjedu viagro ampak ona to tk dobr razlaga kao da neve pa da v zrak lula bratec kaj nardit
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]