Wentworth Miller
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Ja sej men je bil tud obupen, ko sm ga prvič vidla al pa kr tko na kaki slikci... ko sm pa PB začela gledat pa mi je vedno bolj všeč postajal... pač tko hudo gleda, da je sexy... pa glas ma taki da dol padeš. Res je tud, da so okusi različni
Yada, yada, yada...
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Hehe, človeku včasih ni nč jasn, ko kej takega prebere:
Ja mogoče če ga drugi oblečejo
Korejska modna hiša Bean Pole Jeans je včeraj naznanila, da so z Wentworth Millerjem, ki je v Ameriki postal prava modna ikona, sklenili enoletno pogodbo. Za ta korak so se odločili, ker naj bi se Millerjeva intelektualnost ujemala s slogom njihove blagovne znamke.
Ja mogoče če ga drugi oblečejo
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
steLLcy napisal/-a:Men je on tak ... baletnik Al pa kakršnkoli plesalec no. Ne vem zakaj ...
Tega pa ne kapiram. Zakaj naj bi izgledal kot baletnik?
Sicer pa to ni žaljivka... ane.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Tole sm lihkar dobila po mejlu.. kako vsi vejo da mi je "mal" všeč
Samo za vas moje dame... Enjoy Went
Samo za vas moje dame... Enjoy Went
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
od učer naprej mislm, da sm kr mal obsedena z njim in njegovim pogledom, k je tok seksilišs, da dol padem
če bi ga kdaj srečala kje, pa bi me sam ošinu s pogledom... aaaaaa, mami, mami, pogledu me je
ne, resno, prej sploh nism odpirala te teme, ker sm si misnla, ker bedak je to spet, odkar pa gledam prizn brejk, pa opa, to je to... včer sm si shranla čist tu mač fotkic od njega, ena krasi moje ozadje na namizju, ena krasi občasno slikco na msn-ju. a sm že omenla, da ma tok hud pogled, da dol padem, sam k ga pogledam v učke pol pa še kkšna huda poza, pol sm pa res čist out LOL
no ja, tok hudo š eni, ampak je hud tip ja... pa načrti od zapora mu pašejo
če bi ga kdaj srečala kje, pa bi me sam ošinu s pogledom... aaaaaa, mami, mami, pogledu me je
ne, resno, prej sploh nism odpirala te teme, ker sm si misnla, ker bedak je to spet, odkar pa gledam prizn brejk, pa opa, to je to... včer sm si shranla čist tu mač fotkic od njega, ena krasi moje ozadje na namizju, ena krasi občasno slikco na msn-ju. a sm že omenla, da ma tok hud pogled, da dol padem, sam k ga pogledam v učke pol pa še kkšna huda poza, pol sm pa res čist out LOL
no ja, tok hudo š eni, ampak je hud tip ja... pa načrti od zapora mu pašejo
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
On je en tak baby face, ki bo po moje še pri 50-ih zgledal kot 30- letnik.
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
*belina* napisal/-a:Btw, a mogoče kdo ve kok je on visok?
Huh, ne vem, nisem še nikjer zasledila. Zanima pa tudi mene Sicer se mi pa zdi, da je kar visok. Vsaj tako zgleda, če stoji zraven koga.
Rada bi videla kakšno njegovo slikco, ko je bil še majhen
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov