Wentworth Miller
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
deniro napisal/-a:Jao ženske Vse moje kolegice gledajo Prison break samo zaradi njega... in potem, še neki časa po seriji, nakladajo o tem kok je dobr in oh in sploh. Sama zgodba in bistvo serije jih seveda sploh ne zanima
Touch the ground women
hvala bogu da lahko še ženske kej gledamo po TV...sej drugače povsod sami fletni joški naokoli skačejo....pa naj mamo tudi me malo veselja!
-
deniro - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ej če te to veseli in osrečuje, go ahead, nimam nč proti. Hotu sm sam to povedat, da je večina žensk začela to nanizanko gledat predvsem zaradi tega tipa.
Sicer si pa mal smešna ko greš citirat moj post, ki je objavljen pred več kot enim mescom, 10 strani nazaj
Sicer si pa mal smešna ko greš citirat moj post, ki je objavljen pred več kot enim mescom, 10 strani nazaj
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Mene je najprej zgodba pritegnila, ker je res 1a- vsi zapleti, razpleti, back up plani,... Sčasoma pa se je seveda razvila še simpatija do Wenta bi blo čudno, če se nebi Niti približno pa ne bi sam zarad njega gledala.. pol raje gledam slike, kot pa zgubljam čas z loudanjem
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
No jst pa priznam, da sm ena izmed tistih 'smotk' ki je začela prison break gledat sam
zarad tega tipa
V bistvu ste ženske tuki odprle temo o njemu in ste vse pisale kok je tip dobr, kok ma hud glas, hud pogled in oh in sploh Pa da ful prepričljivo igra... no in sm se odločila da si zlovdam par delov, glih tok da vidm če je tip res tok zanimiv... in ja, res čist sm not padla
zarad tega tipa
V bistvu ste ženske tuki odprle temo o njemu in ste vse pisale kok je tip dobr, kok ma hud glas, hud pogled in oh in sploh Pa da ful prepričljivo igra... no in sm se odločila da si zlovdam par delov, glih tok da vidm če je tip res tok zanimiv... in ja, res čist sm not padla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov