Wentworth Miller
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*jagodka* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Ne vem, kaj vse (ki gledate to nadaljevanko ali pa tudi ne) vidite na tem tipu. Saj vem, da so okusi različni, ampak meni ni nič posebnega. Malo mi je antipatičen, ampak dobro... ne bom zdaj pisala, ker mi pač ne sede. Vseeno pa sem jaz nazadnje za nekim igralcem vzdihovala, ko sem bila stara 12 let, ne pa da bi zdaj sanjala o nekom ipd. To še niti takrat nisem. Poznam punce, ki si še proti koncu gimnazije lepijo plakate znanih tipov in igralk, pevk (?!) po stenah sob. OMFG, no! Kar je pa preveč, je preveč.
V ljubezni in vojni je dovoljeno vse.
-
Nincha II - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
^^ ok prvič slišim, da je nekdo reku, da je ta tip antipatičen
Lahko da ti vizualno ni všeč, ker pač okusi so drugačni... ampak on je pa vse drugo kot antipatičen!
Mene osebno on ne fascinira vizualno ampak bolj kot igralec. Kajti on ni uspešen zaradi svojega izgleda (vsaj v večini ne) ampak zaradi svojega talenta za igranje, ki ga je dokazal predvsem v prison breaku.
Kot igralec se mi zdi, da ima nekaj, kar večini igralcev primanjkuje.
Lahko da ti vizualno ni všeč, ker pač okusi so drugačni... ampak on je pa vse drugo kot antipatičen!
Mene osebno on ne fascinira vizualno ampak bolj kot igralec. Kajti on ni uspešen zaradi svojega izgleda (vsaj v večini ne) ampak zaradi svojega talenta za igranje, ki ga je dokazal predvsem v prison breaku.
Kot igralec se mi zdi, da ima nekaj, kar večini igralcev primanjkuje.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
*jagodka* napisal/-a:Ne vem, kaj vse (ki gledate to nadaljevanko ali pa tudi ne) vidite na tem tipu. Saj vem, da so okusi različni, ampak meni ni nič posebnega. Malo mi je antipatičen, ampak dobro... ne bom zdaj pisala, ker mi pač ne sede. Vseeno pa sem jaz nazadnje za nekim igralcem vzdihovala, ko sem bila stara 12 let, ne pa da bi zdaj sanjala o nekom ipd. To še niti takrat nisem. Poznam punce, ki si še proti koncu gimnazije lepijo plakate znanih tipov in igralk, pevk (?!) po stenah sob. OMFG, no! Kar je pa preveč, je preveč.
Jaz sem pa mislila, da sem edina
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
DaiSy-ka napisal/-a:res je dober tip ni kaj..sam punce kaj ko ga lahko sam po TV gledamo..aja pa baje so začeli snemati 3 sezono PB nice!!!
Kako, če še 2. niso končal.
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
DaiSy-ka napisal/-a:aja pa baje so začeli snemati 3 sezono PB[/b] nice!!!
A tud 3 sezona bo??? Kaj bojo pa tok snemal?? Prva sezona je bla pač v zaporu, druga ko so na begu... česa se bodo pa spomnl v tretjem?
Zgleda da so zavohal denar in hočjo čim dlje razvlečt
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov