Wentworth Miller
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 386 prispevkov
• Stran 25 od 26
•
Prejšnja
1 ... 22, 23, 24, 25, 26
Naslednja
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Punce a ste vedle, da je bil Wentworth 10 let strastni kadilec
Citiram:
"Svoje odvisnosti nisem želel zdraviti s pomočjo nikotinskih obližev, saj so me prav kemikalije pripeljale do te odvisnosti. Zato sem sklenil, da bom to naredil po naravni poti in ne s pomočjo kakšnih dodatnih pripomočkov."
Zvezdnik popularne serije Prison Break, Wenthorth Miller, je po desetih letih prenehal kaditi. To je storil na dan, ko je na male zaslone prišel 1. del nove sezone omenjene serije.
"Preprosto sem rekel nikoli več in kajenje zamenjal z novo odvisnostjo, črnim ribezom."
"Svoje odvisnosti nisem želel zdraviti s pomočjo nikotinskih obližev, saj so me prav kemikalije pripeljale do te odvisnosti. Zato sem sklenil, da bom to naredil po naravni poti in ne s pomočjo kakšnih dodatnih pripomočkov."
- Na forumu od: 14. 11. 2007
Navzven je tip fuuuul hud, ampak kot oseba (kolikor sem jst uspela razbrat iz raznih intervjujev) mi pa ni zanimiv. Preveč tak monoton mi deluje... umirjen. Kot da bi mu šli vsi mediji ful na živce
-
Lopatka - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
Čudno da se tale tip ful redko pojavlja v medijih. Pa tudi če se, so itak vedno ene in iste zgodbe.
Ko se je pojavil v Prison breaku sem mislila da bo ta tip čist preplavil medije, ampak očitno mu ta medijski džumbus sploh ne sede. Sej po eni strani je prav da je tak, ampak po drugi strani pa na tak način manj iztrži iz slave.
Ko se je pojavil v Prison breaku sem mislila da bo ta tip čist preplavil medije, ampak očitno mu ta medijski džumbus sploh ne sede. Sej po eni strani je prav da je tak, ampak po drugi strani pa na tak način manj iztrži iz slave.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
Mogoče je tole mal mimo, ampak nek sm prebrala da je Miller gej
Pa da nej bi šmekal z unim glavnim igralcem k pr Scrubs igra...
No, boste poznavaci bl vedli povedat kako te stvari stojijo
Pa da nej bi šmekal z unim glavnim igralcem k pr Scrubs igra...
No, boste poznavaci bl vedli povedat kako te stvari stojijo
-
Yummylicious - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2005
KiLLyKa napisal/-a:Gay or not...he's perfect.
Amen to that
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Sem brala en intervju z Millerjem.
ta k je to izjavu.meni on tko sexy govori
Edit:
Kaj je najbolj boleča stvar, ki so jo napisali o tebi?
Na spletni strani je nekdo zapisal: "Pravkar sem izvedel, da je Wentworth Miller Britanec. To pojasni njegov usran ameriški naglas." Bil sem še otrok, ko sem se preselil [v ZDA]! To je moj naglas. Tako govorim. Izvedeli so, da imam dvojno državljanstvo, ker sem bil rojen v Veliki Britaniji. Misijo, da je način kako govorim v seriji nekakšen umeten naglas, a to ni res.
ta k je to izjavu.meni on tko sexy govori
Edit:
Miller's father is of African, Jamaican, English, German Jewish, and Cherokee descent, and his mother is of Russian, French, Dutch, Syrian, and Lebanese descent. In an interview, Miller said: "My father is black and my mother is white. Therefore, I could answer to either which kind of makes me a racial Lone Ranger, at times, caught between two communities."
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Prvi neprebran prispevek • 386 prispevkov
• Stran 25 od 26
•
Prejšnja
1 ... 22, 23, 24, 25, 26
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov